Weekenden starter med at jeg havde bestemt mig for at tage på weekend-ferie, en anderledes ferie end jeg plejede at holde, denne gang ville jeg blaffe mig rundt i landet.

Jeg blev samlet op af en kvinde, som spurgte hvor jeg skulle hen og jeg fortalte, hende at jeg blot skulle lidt rundt og se landet.

Hun tog mig med, og da vi havde siddet og snakket i en times tid, foreslog hun at jeg kunne tage med hende rundt i denne weekend, da hun lige havde nogle kollektioner som hun skulle vise frem for nogle kunder, og hun ville da nyde at have mit selskab om aften i stedet for at hun skulle ud på en bar eller restaurant alene og på den måde måske møde kedeligt selskab.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Hun sagde at jeg skulle ikke tænke på noget ang. Penge, for det ville hun da med glæde betale, men sagde hun, “jeg har lidt bagtanker med dette – disse går ud på, at om aften, når vi er alene, ønsker jeg at se dig i de kollektioner, som jeg skal vise frem til kunderne – mest fordi at jeg så kan tænke over, hvad jeg skal sige til mine kunder, men også fordi at jeg tror at vi kunne få nogle sjove aftner ud af det” sluttede hun af med.

Hun havde ikke nævnt noget om hvad kollektionerne bestod af, men jeg gik ud fra at det var almindeligt tøj, og skulle hun være rejsende i kjoler, så kunne vi da få et lille grin ud af det, tænkte jeg. Jamen, det syntes jeg lyder som en god ide, svarede jeg. Lad os bare sige det.

Efter at vi havde spist, fandt hun et motel, hvor hun fik os indlogeret på samme værelse, men med hver sin seng. Og så startede vores aftale.

Hun bad mig klæde mig helt af, så jeg stod nøgen, da hendes kollektioner bestod af alt fra inderst til yderst. Hun skulle nok give mig tingene på i den rigtige rækkefølge, så alt hvad jeg skulle var at følge hendes ordre.

Da jeg stod nøgen foran hende, fandt hun noget reb frem og mindede mig om, at jeg havde indvilliget i at prøve huns kollektioner og dette hørte med til kollektionen. Ok, tænkte jeg – hvad skade kan der dog ske.

Da hun havde bundet mig, så jeg ikke kunne rører mig, givet mig et tørklæde i munden, så jeg ikke kunne råbe og jeg sad der foran hende, fortalte hun, at hun også havde en plan om, at udover at skulle prøve alle huns kollektioner, skulle jeg også spille rollen som passede til kollektionen, dette ville hun bruge hele den første aften på at lærer mig, så jeg frivilligt fulgte med hende dagen efter og holdt hende med selskab resten af weekenden, ganske som vi havde aftalt i bilen.

Så spurgte hun om det var noget som jeg kunne indvillige i, eller om hun skulle pointere hvad hun mente. Jeg kunne forstå på hende, at det var noget som hun mente alvorligt, så jeg indvilligede.

Fint sagde hun, og begyndte at finde de ting frem som hun skulle bruge denne første aften. Da hun havde fundet det hele frem, vendte hun sig mod mig, med en tube i hånden, kom hen til mig og væltede mig, så jeg lå ned. Derefter begyndte hun at smører min ende ind, så den blev godt fedtet. Da hun var færdig, rejste hun sig igen, gik hen til sengen, hvor de forskellige ting lå, tog en dildo og vendte tilbage til mig.

Den pressede hun så stille og roligt op i enden på mig, mens hun forklarede, at den fungerede ved hjælp af fjernbetjening, og hver gang at jeg ikke gjorde som hun bad om, ville hun blot trykke på en knap, og jeg ville vride mig af enten smerte eller velbehag, og ellers være ud af stand til at gøre noget andet, hverken modstand eller forsøg på at flygte. Det lød som om at det hele var noget som hun havde forberedt, syntes jeg, og så var jeg nok bare lige blevet den “heldige”. Nå, som hun havde forklaret det hele, skulle jeg ikke have noget af, at forsøge at gøre modstand eller flygte, fortalte jeg hende i frygt.

Hun løsnede mig og gav mig så nogle feminine trusser på, nylonstrømper, strømpeholder til at holde strømperne oppe med, kunstige bryster og en BH til at holde dem på plads med. Hun gav mig sko på, nogle højhælede med remme til at binde om mine ankler, og til slut en løs kjole, som jeg skulle holde op foran hovedet, så man kun kunne se min krop.

Dette var hun dog ikke tilfreds med, så hun tog kjolen af mig igen, og gav mig en paryk på. Derefter fik jeg et vid skørt på, som skulle passe godt til min kommende rolle, fandt jeg ud af bagefter.

Hun gav mig så en kort men sød kjole på, satte sløjfe i mit hår, gav mig nogle søde ankelstrømper uden på nylonstrømperne, skiftede mine sko ud til nogle flade mao-sko og satte et par børne øreringe i mine ører. Derefter trådte hun lidt tilbage og bad mig sætte mig på taburetten bag mig – Ja, sagde hun smilende, nu kan du godt være min “niece” og den næste halve time, skal du som alle pigebørn gør, lege lidt med dukker og andet pige legetøj.

Mens du leger med dit legetøj, vil jeg sidde og kæle lidt med dig, og du VIL nyde det, sluttede hun af med.

Når du så er færdig med at lege med legetøj, og jeg er færdig med at kæle dig, vil du blive klædt om til en anden rolle, denne rolle vil dog være lidt mere krævende af dig, men det må vi jo håbe at du kan overkomme, fortalte hun videre.

Den næste lille times tid, gjorde jeg ganske som hun havde bedt om, fandt mig i huns kæleri (faktisk så ophidsede det mig lidt, at være så underkuet som jeg var her, men det havde jeg ikke i sinde at fortælle hende), legede med legetøjet som hun havde sagt jeg skulle.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Da hun syntes at jeg havde opført mig tilfredsstillende efter huns mening, mente hun at nu var det tid til at komme videre i min opdragelse, som hun nok så pænt udtalte.

Hun tog kjolen, skørtet, skoene og ankelstrømperne af mig, så jeg stod tilbage i trusser, BH, og nylonstrømper. Hun sagde så, for at du kan være i den næste kjole, er du nødt til at få et korset på, så det vil jeg selvfølgelig også hjælpe dig med. Hun gav mig et hvidt korset på, som hun bandt stramt fast på mig. Så kiggede hun på mig.

Læg dig ned, kommanderede hun og jeg gjorde som hun sagde, hun fandt en skraber frem og mente at jeg havde for mange hår omkring mine kønsdele, eller som hun sagde, det passer sig ikke en pige i din position, hvad hun nu mente med det. Da hun var færdig med at fjerne det værste, pillede og nussede hun mig omkring underlivet, så jeg var ved at gå ud af mit gode skin, men jeg havde ikke fået lov til at gøre noget, så jeg prøvede at finde mig i det hele, hun gjorde det så dejligt for mig, at jeg slet ikke opdagede at hun også skiftede mine nylonstrømper ud til nogle sorte nogle i stedet for de hvide.

Hun hjalp mig så op og stå, da hun mente at det nu var på tide at jeg fik den kjole på, som passede til min næste rolle.

Men inden skulle jeg lige have et andet skørt på, og alt i mens at hun gav mig dette på, kælede hun for mig, og endnu engang viste jeg ikke hvordan jeg skulle takle det.

Derefter gav hun mig så den kjole på, som hun havde snakket så meget om, en stuepige uniform, lidt underligt, men jeg havde faktisk ikke gættet det. Jeg fik forklæde på, en sprøjte dildo i hånden, højhælede sko, kyse og “slave halsbånd” som passede til kjolen. Da hun endelig var færdig med at klæde mig på, gik hun lidt rundt om mig, rettede lidt til hist og her, for så til slut at fortælle mig, at nu var det min tur til at gøre det dejligt for hende.

Hun beordrede mig ned på knæ, hvorefter hun stillede sig hen foran mig, her hev hun op i hendes kjole skubbede hendes trusser ned og skrævede ind over mig – slik så lidt her, og gør du det godt, kan jeg garanterer dig, at du vil få en god weekend sammen med mig, sagde hun kommanderende. Jeg kiggede tøvende op på hende, og mærkede pludselig en begyndende smerte i enden, smerten blev værre og værre, men da jeg begyndte at slikke hendes fisse, gik smerten underligt nok over i en slags vellyst.

Det skal du prøve

Ligesom der i dette indlæg er anvendt diverse sexlegetøj produkter, så er vores oplevelse faktisk, at hvis du sidder og leger med disse produkter imens du læser en sex novelle. Så vil oplevelsen blive MEGET bedre.

Derfor vil vi til lige netop denne sexnovelle anbefale produkter til både mænd og kvinder. Sådan at der er gode muligheder til begge køn:

Til kvinder anbefales det, at man kigger nærmere på en butterfly vibrator.

Til mænd anbefales det, at man bruger den bedste penisring eller et penishylster.

Til par er der ingen tvivl om, at en par vibrator vil sætte dagsordenen for en liderlig stemning.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here