Jeg ankom hos Lis og Jan, de havde varslet at de havde noget specielt i tankerne, men mere ville de ikke nævne, så jeg var enormt spændt – så da jeg møder op, bliver jeg modtaget af Lis, som pænt fortæller mig, at de har tænkt meget over det med at bestemme og være dominerende, så nu ville de prøve en fantasi, som de havde snakket om.

Først skulle jeg have alt mit tøj af, og Lis begyndte at hjælpe mig af med det, alt i mens det foregik prøvede jeg at finde ud af, hvor Jan var, men Lis klarede at forvirre mig så meget, at jeg ligesom glemt Jan.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Da jeg stod nøgen foran Lis, trak hun mig med op på badeværelset, hvor jeg skulle vaskes og gøres klar til min rolle – da jeg stadig var lettere konfus, og samtidig enormt spændt, lod jeg blot Lis gøre hvad hun ville … så da hun havde vasket mig, og siden barberet mig over hele kroppen, for så til sidst at gå i gang med at klippe og sætte mit hår, reagerede jeg ikke på hvad hun gjorde, men lod mig blot fører af hende.

Hun klædte mig på og da hun var færdig med at give mig en hellang pvc stuepige uniform på, gav hun mig en maske på hovedet også – den kunne jeg intet se ud af, så jeg havde nu ingen anelse af, hvad der videre skete ..

Jeg mærkede noget blev spændt om mine håndled, hvorefter mine arme blev hejst op, så jeg kun lige stod på mine tåspidser … så blev der spændt noget om mine ankler, og mine ben blev spredt – nu hang jeg nærmest i armene, men kunne dog stadigvæk lige rører gulvet med tæerne.

Hvad der skete nu, havde jeg i min vildeste fantasi ikke drømt om, at Lis og Jan kunne finde på, da de jo er nybegyndere. Eller i hvert tilfælde var det hvad de havde sagt for et par måneder siden. Jeg fandt hurtigt ud af, at det virkelig var noget som de havde gennemtænkt, for hver en detalje blev gjort uden at jeg så meget som noget at blinke, men hele tiden var i det uvisse om, hvad der nu skulle ske.

Jeg havde ikke mærket at kjolen var blevet løftet op, men jeg mærkede, at der var et eller andet, som stille og roligt begyndte at presse på mit endehul – og det gled også stille og roligt op, og så lidt ud igen … dette blev det ved med i lang tid … hvad jeg ikke mærkede, var at en lyserød dildo blev pustet op, for at gøre mig vant til at modtage noget stort oppe i mig …  Det var som om, at anal fisting skulle til at finde sted.

Da jeg åbnede munden for at sige noget, blev jeg hurtigt kneblet med en oppustelig bold af en art. Og nu mærkede jeg også at der skete et eller andet omkring mine brystvorter, jeg kunne dog ikke bestemme hvad det var, og endnu mindre kunne jeg brokke mig eller hindre hvad der skete.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Nu mærker jeg at det som holder mine arme strakt ud, bevæger sig fremad, så jeg ville tage et skridt frem, men kunne ikke, dog var mit bryst nødt til at følge med fremad, så jeg blev tvunget til at ligge fremad med enden strittende lidt i vejret, da det jeg lå hen over, havde løftet sig lidt.

Jeg mærker også at kjolen jeg har på, bliver løftet op og lagt hen over ryggen på mig, hvorefter en person trænger ind i mig bagfra – det må være Jan, tænker jeg, men jeg plejer da ikke at kunne tage ham bagfra … jeg plejer da at være snæver så han ikke kan komme ind – personen kommer ind, hvilket resultere i, at jeg kommer i tvivl om det er Jan eller om Lis har fundet en anden – og pludselig bliver jeg lettere panisk, samtidig med at jeg føler en så grundig ydmygelse over hvad der sker med mig og hvorledes det sker. Mit hoved bliver nu samtidig løftet, og kneblen bliver fjernet, hvorpå jeg hører Lis beordre mig til at slikke hende. Da jeg ikke reagerer med det samme, mærker jeg at grebene omkring mine brystvorter strammes, hvorefter jeg hurtigt begynder at opfylde hendes ønsker til fulde.

Alt imens at jeg stod der og modtog Jan bagfra og gjorde mit bedste for at gøre Lis tilfreds, fortalte Lis, at de kommende 7 dage, ville min fornemmeste opgave være at opvarte dem, som de kunne ønske sig en stuepige ville gøre det.

Jeg ville ud over at skulle stå til rådighed for dem, også stå for deres hus og hjem, dette ville sige, rengøring, madlavning, tøjvask og alt andet i den stil.

Jeg ville skulle finde mig i, at blive afbrudt i arbejdet, hvis en af dem havde lyst til mig, eller blot lige mente at jeg skulle afbrydes i mit arbejde og “straffes” på en eller anden måde.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here