Jeg er fra Filippinerne, jeg traf min mand i Manilla. Jeg havde arbejde som ekspedient i en tøjforetning. Jørgen ( min mand ) kom og købte en del tøj, han var fra et skib, som lå i havnen.

der opstod sød musik, og han inviterede mig ud at spise om aftenen. Det endte med at vi blev forelsket, og nu er vi gift og bor i danmark, hvor jeg nu er ved at uddanne mig inden for sundhedssektoren.

Jeg mener selv at være en pæn gennemsnitspige, slank, mørk langhåret, har pæne bryster, endnu ingen børn. Mener jeg har en pæn krop / skikkelse, ja mænd kigger efter mig på gaden. Jeg er 29 år, og har nu været i danmark i 7 år.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Inden jeg blev gift med Jørgen kendte jeg ikke til SM, og i starten da Jørgen prøvede at fortælle mig at han kunne li at blive domineret , slog jeg det hen, og mente det var hans fantasi.

Jørgen tiggede og bad om at jeg ville dominere ham, og det endte med at jeg gik med på ideen.

Den første aften jeg dominerede ham, bad jeg ham servere og opvarte mig, og hver gang han gjorde noget som ikke passede mig, skrev jeg det ned. Jeg kommanderede ham helt nøgen, og jeg indrømme at jeg nød at han tilbad mig. Jeg lod ham slikke mig til en herlig orgasme, samtidig med jeg forbød ham at lege med sin stive lem. Det endte med jeg gav ham en endefuld med en livrem, som han havde.

Jeg indrømmer at situationen gjorde mig godt liderlig, og jeg nød det at have magten over en mand , og det at kontrollere ham. Jeg bad ham barbere sig, så han var helt glat, og jeg sagde at han skulle være sådan indtil videre. Det endte med at vi elskede vildt, Jørgen var god, og jeg fik to orgasmer før Jørgen kom.

Efter denne seance, spurte jeg Jørgen om det var sådan han ville. Han svarede ja !.

De følgende måneder havde jeg mange herlige oplevelser, hvor jeg dominerede og, fik en anden Jørgen. Han blev mere opmærksom, verbal dominans blev faktisk en del af hverdagen.

En dag hvor jeg gjorde rent, fandt jeg en del blade og magasiner i en skuffe som var Jørgens. De omhandlede alle dominans af mænd mm. og jeg indrømmer at de faktisk tændte mig.

I den følgende tid efter købte Jørgen bækkenbundskugler, piske, en jelly dildo, manchetter, sex æg,  samt en masse andet udstyr til brug i vores ” leg “.

I den følgende tid dominerede jeg Jørgen mere og mere, og jeg kunne li det ! . Jørgen lavede og købte remedier, og monterede en motionsribbe i soveværelset.

Jeg dominerede Jørgen, og han kunne li det, jeg var uretfærdig gav ham endefulde, bare han havde gjort det mindste. Han slikkede mig til orgasmer, uden han selv fik noget seksuelt ud af det, også selv om han tiggede og bad om det.

Vi holdt en weekend i København, og lørdag formiddag tog Jørgen mig med til en butik som hed Fetish Fashion Denmark , Gasværksvej, som er en sidegade til Istergade. Jørgen forelagde indehaveren at vi ønskede noget frækt lædertøj til mig, og som gav udtryk af at jeg var dominerende.

Indehaveren var meget venlig, og viste os meget dejligt frækt lædertøj. Men pludselig kom der to piger ind i butikken, og det viste sig at det var en par piger som kom fra en massageklinik, de kendte indehaveren af butikken. Da de så hvad jeg og Jørgen var i gang med, spurte de om jeg ville have hjælp, jeg blev generet, men så på Jørgen, han nikkede med strålende øjne. De to piger var meget frigjorte,og straks da jeg svarede dem at jeg gerne ville have hjælp,

Bad de Jørgen om at sætte sig ned i forlokalet, og jeg skal lige love for at de fandt frækt lædertøj frem. De sagde til mig at hvis jeg ville måtte jeg gerne besøge dem på klinikken, men jeg afslog, men vi udvækslede mail adr.

Ca. 3 timer efter vi var ankommet til butikken, gik vi ud på gaden igen, og Jørgen var mange kr. fattigere.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Vi var i byen og spiste, og samme aften klædte jeg mig i mit domina dres, som bestod af nittede lædercorage, med tilhørende trusser, jeg havde de lækre læderhandsker på. Jeg kommanderede med Jørgen, jeg gav ham smæk, jeg drillede ham med at jeg ville gå alene i byen, og finde en fremmet mand og overnatte med, Han slikkede mig til en dejlig land orgasme. Herefter lå vi og slappede af. Et stykke tid efter

Gennede jeg Jørgen op, og vi gik i bad, Jørgen sæbede mig ind, og efter vi begge var tørret, lagde jeg mig på dobbeltsengen (Jørgen havde stadig intet fået ) Jeg bad først Jørgen om at massere mig på ryggen, og da jeg tilfreds vendte mig om, bad jeg ham hente min ladyshaver, og han måtte nu studse og klippe min mis, så håret var dejligt rettet af, og var en pæn rede !. Herefter masserede han mig foran , Han var virkelig liderlig, særlig da han masserede mine bryster og min mis. Da jeg var tilfreds, rejste jeg mig , og bad Jørgen lægge sig på sengen. Jeg Lænkede hans hænder og ankler til hver sit sengehjørne, han lå nu nøgen og meget liderlig og så på jeg klædte mig meget frækt på,

Da jeg var klædt på, Var jeg iført en sort kort stramtsiddende nedderdel, en sort læder – BH , et par frække selvsiddende strømper, en hvid tætsiddende bluse, hvor man kunne ane BH – en, til slut havde jeg lange sorte læderstøvler på. Jeg lod Jørgen se mig iføre mig det hele, og jeg kan kun sige at han var både bange og liderlig. Jeg satte mig ved hans side, og spurte om han vidste hvad jeg ville, og da han svarede nej, sagde jeg at jeg ville gå i byen.

Jeg tog om hans lem, og jeg begyndte at ydmygge ham med at han jo bare var slave, og at jeg nu havde lyst til en fremmet mand med en pik der var bedre end hans !. Jeg kyssede ham, og drillede ham, inden jeg rullede et stykke gummi på ham, og hurtigt onnanerede jeg ham til en kraftig orgasme, idet han jo stadig lå lænket som et X på sengen. Jeg lod gummiet side på ham, og tændte for TV et, jeg ved ikke hvilket program, men jeg forlod ham liggende lænket.

Jeg tog selvfølgelig overtøj på, og gik mig en tur på Strøget, og jeg kedede mig, og fik en idde. Jeg ringede fra min mobil tlf. til den klinik, hvor de to piger kom fra, og da det viste sig at de begge var på ” arbejde ” spurte jeg om jeg måtte besøge dem!. Det måtte jeg gerne, og ca. 15 min efter bankede jeg på til dem. Jeg sad og talte med de piger som var på klinikken, de var alle rare piger, af og til var der kunnebesøg, men det tog ikke lang tid, så var pigen tilbage .

Jeg talte med pigerne, og de var henrygte da de hørte hvad Jørgen lavede, og de sagde jeg var frisk. De spurte om jeg havde lyst til at tage en ” kunde “, men det ville jeg ikke.

Da jeg et par timer efter atter kom tilbage til Jørgen, og låste mig ind, lå han med store øjne. Jeg satte mig på ham, så han kunne se at jeg ingen trusser havde på, og at jeg var våd. Jeg var nu så liderlig efter aftenens oplevelser at jeg løsnede Jørgen, og vi elskede i et langt alm. samleje, og jeg nød det, og jeg ve han også nød det, for jeg nåede ikke at få mine støvler samt selvsiddende strømper af, før han var over mig.

Følgende tid efter, ville Jørgen vide hvad jeg havde lavet, men han troede ikke på at jeg virklig havde været på besøg på massageklinikken. Men han blev ikke sur, og han blev faktisk meget intr i at prøve igen, og han lovede ikke at blive jaloux på mig.

Han indrømmede at han havde været bange for at jeg havde gjort alvor af at blive væk hele den nat, og at han faktisk havde været jaloux.

Jeg må slutte nu, men har du / i lyst til at læse mere , så vil jeg jo gerne fortsætte.

Kærligst Monica

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here