Anmeldelse: Pipedream Fuck Me Silly Dude

381

Denne anmeldelse og test af pipedream fuck me silly dude har til formål, at teste og dermed illustrere hvor godt produktet rent faktisk er. Pipedream er det helt rigtige for dig hvis du mangler noget nyt. Pipedream fuck me silly dude er et onaniprodukt til dig som vil prøve kræfter med en realistisk sexdukke, som eftersigende skulle være bedre en den “rigtige” oplevelse.

Denne sexdukke har en veltrænet overkrop med tydelige mavemuskler samt en stor og fast penis. Dens penis er 20 cm lang og 4,6 cm bred. Så den er for dig som har erfaring med sexlegetøj. Denne dukke har også et anus hvis det skulle være noget man kunne have lyst til (Derfor henvender sex dukken sig både til heteroseksuelle såvel som homoseksuelle).

Pipedream Fuck Me Silly Dude

anmeldelse pipedream fuck me silly dude
pipedream fuck me silly dude test

Tjek Prisen Her →

 

Fordele:

 • God stor fyldig penis
 • Føles og ser næsten ægte ud
 • Fungere også til anal

Ulemper:

 • Den er dyr
 • Den fylder meget

Pipedream fuck me silly dude – Specifikationer:

 • Materialet er realistisk fanta-flesh (TPR)
 • Den er ftalatfri og latexfri
 • Penis længde 20 cm
 • Længde på torso 69 cm, bredde på torso er 48 cm, højden på torso er 8 cm.
 • Vægt 11,5 kg.
 • Diameter på anus er 0,5 mm (og er fleksibel).
 • Indvendig længde på anus er 25 cm
 • Der er hul hele vejen gennem til nemmer rengøring
 • Medfølger vandbaseret glidecreme på 29 ml. Sexlegetøj rengøring 29 ml og 30 g. flesh powder
 • Brugsmanual er på engelsk

Læs mere om produktet

Funktion som onaniprodukt

Denne pipedream fuck me silly dude har en dejlig følelse da den føles meget som en rigtig penis, plus her har du selv 100% kontrol med hele oplevelsen, og kan derfor bevæge dig således du stimuleres lige præcis som du ønsker.

Og man kan sagtens kombinere den med mere sexlegetøj hvis man har lyst til det. Den er dog lidt kølig i det når den kommer i berøring med huden, men den kølige fornemmelse går hurtigt over igen. Den kølige fornemmelse som kommer kan give en dejlig følelse og give lidt ekstra når man onaner. Såfremt man ikke er til det kølige kan den varmes op til en mere behagelig temperatur for en.

Man bliver dog nødt til at bruge glidecreme med den da det er en form for plastik, så den er tør hvis ikke man bruger glidecreme til. Når man bruger dette onaniprodukt rammer den de rigtige punkter og den føles godt – jeg har hvertfald sjældent fået så gode orgasmer som med denne.

Indtryk af produktet

Jeg var bekymret for om det var spild af penge i starten. Men den tanke har jeg virkelig fået gjort til skamme. Da jeg modtog produktet i dets flotte og diskrete indpakning, var der ingen tvivl om, at jeg havde købt det helt rigtige produkt.

Og da den kom i kontakt med huden. Det var køligt hvilket gav en dejlige følelse igennem hele kroppen. Det var også dejligt og er en vigtig ting, da det er et onaniprodukt, og det med den har et bryst så man kan støtte sig på, er uden tvivl en klar fordel.

Det hjælper også med at få det til at føles mere som den ægte vare. Da jeg personligt elsker følelsen af muskler så det var bestemt et bonus oveni at torsoen var muskuløs, og den havde en perfekt form så det kunne lade sig gøre at støtte sig på den uden den blev flad.

Pipedream fuck me silly dude var uden tvivl et godt produkt og alle pengene værd og den skuffede ikke.

Visuelt

Dette onaniprodukt er helt vildt i detaljer fra torso til penis og anus, og har gjort et godt arbejde i at få det til at se ægte ud. Musklerne på torso er godt formet og ligner lidt ægte muskler.

Dens penis er stor og fyldig, kunne godt bruge lidt flere detaljer, men ellers ser det okay ægte ud for at være et produkt, end den ægte vare. Penisen har også testikler som føles og kunne se ægte ud.

Pipedream fuck me silly dude har også et detaljeret anus. Dette produkt har så mange og gode detaljer, plus det materiale den er lavet af er også godt og føles godt mod ens hud, hvilket nok er grunden til den er så dyr.

Opsummering

Den er bestemt det værd, den er dyr men det er alle de penge værd. Det er bare en fornøjelse, at købe et produkt som virkelig føles som en rigtig person.

Så hvis du ønsker at prøve en så realistisk oplevelse som muligt hvorenten du er mand eller kvinder, så er denne Pipedream fuck me silly dude det helt rigtige køb.

Desuden er det vores oplevelse herpå redaktionen, at disse pipedream fuck me silly dude produkter holder ualmindeligt længe. De er nemlig produceret i det holdbare og realistiske materiale fanta-flesh, som er sammenligneligt med menneskehud.

Det er naturligvis også derfor, at produktets penis er så realistisk som det er.

Jeg vil give den fem ud af fem stjerner.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here