Anmeldelse: LELO Tiani 3 Par Vibrator med Fjernbetjening

28

 

 

 

LELO Tiani 3 Par Vibrator med Fjernbetjening – Opsummering

Et produkt, der effektivt stimulerer hendes klitoris, G-punkt samt mandens penis under samlejet. Ideelt til parret, der vil fornemme fælles stimulation og opleve intense orgasmer sammen. Også velegnet til kvinden, der gerne vil eksperimentere på egen hånd.
5 ud 5 stjerner

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af par-vibratorer?

Tjek vores guide til par-vibratorer her

 


 

Beskrivelse af LELO Tiani 3 Par Vibrator

LELO Tiani 3 er en parvibrator i lækker udførelse og eksklusiv kvalitet. Vibratoren bæres uden besvær under sex og stimulerer effektivt både kvinden og manden. Den smarte fjernbetjening forøger vibratorens funktionalitet og giver enkle muligheder for at styre og variere de vidunderlige vibrationer enten ved tryk eller ved hjælp af SenseMotion teknologi. En særlig teknologi hvor man blot bevæger fjernbetjeningen op eller ned for at gør vibrationerne kraftigere eller blidere.

 

Indstillingerne gør, at det let at ramme et fint indledende niveau, så der ikke bliver lagt for kraftigt ud, og samtidig kan I give den lidt mere gas, når I når så langt. Vibratoren er vandtæt og kan dermed bruges i mange situationer. Den forbedrede motor medfører endnu bedre og kraftigere vibrationer i forhold til de fleste andre produkter på markedet og giver dermed en frihed til at vælge og tilpasse styrken alt efter om I har en lang aften foran jer, eller det skal være mere målrettet.

Vibratoren er nem at indføre, og stimulerer både kvindens klitoris, g-punktet og samtidig mandens penis, når han trænger ind. LELO Tiani 3 er udformet som en slags bøjle, hvor den ene del føres ind i kvindes vagina, og den anden del stimulerer hele kvindens område omkring ydre og indre kønslæber og klitoris. Når manden trænger ind, mærker han den indførte del, hvilket giver mulighed for et forrygende fælles klimaks.

Vibratoren indføres let med glidecreme og bliver siddende på plads, selv under lidt mere akrobatiske stillinger helt uden ubehag. Dette er virkelig en fordel i de stillinger, som man gerne vil udforske, men som man måske hidtil ikke har fået så meget ud af. Der er virkelig mulighed for mangfoldige sexeksperimenter og for at udforske og erfare, hvad der lige præcis fungerer bedst for dig og din partner. Produktet kan også med stor succes benyttes af kvinden på egen hånd, hvor hun selv eller hendes partner styrer, hvor hurtigt tingene skal gå. En klar anbefaling herfra!

 

Fordele

  • Kraftig motor
  • Vandtæt
  • Fjernbetjening med lang rækkevidde
  • 8 vibraitonsmønstre
  • Nem at rengøre

Ulemper

  • Stimulerer mest kvinden
  • Brugermanual på engelsk

 


 

Min personlige oplevelse

Par vibratoren har mange kvaliteter. Vi oplevede, at den var nem at indsætte og den medfølgende fjernbetjening er meget enkel at bruge. Som mand oplevede jeg de kraftige vibrationer stimulere penis og pung på pirrende vis. Det medførte en meget mere intens orgasme end normalt, og det var også nemt at opnå fælles ekstase.

Vi har eksperimenteret med vibratorernes forskellige muligheder for vibrationsmønstre og vi har erfaret, at med et særligt vibrerende mønster, så kan min partner nemt opnå skønne sprøjteorgasmer. Det tog lidt tid at finde frem til det helt rigtige vibrationsmønster kombineret med indtrængning af penis i den mest optimale stilling, men når først man har styr på produktets muligheder, så er det gaven, der bare bliver ved med at give.

Sådan anvendes produktet

Vibratoren indsættes bedst ved brug af glidecreme fx. en af vores anbefalede her.

Vibrationerne styres legende let via den medfølgende fjernbetjening enten ved tryk eller SenseMotion.

Anbefalet til

Til parret, der gerne vil udforske sexlivet og opbygge et eksplosivt fælles klimaks. Perfekt til at opnå G-punkts orgasme og skønne sprøjteorgasmer. Er også ideelt legetøj til kvinden, der på egen hånd vil udforske sin seksualitet.

Det siger andre kunder

Eksklusivt design. Kraftig motor og effektive vibrationer gør par vibratoren til en sikker vinder. Kan bruges både af kvinden alene og sammen med en partner.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here