Anmeldelse: LELO Enigma Dobbelt Stimulator

33

Lelo Enigma

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

LELO Enigma Klitoris og G-Punkts Stimulator – Opsummering

LELO Enigma er en dobbelt stimulator, der både stimulerer klitoris og G-punktet. Klitoris stimuleres via de pulserende trykbølger, hvilket gør Enigma unik og adskiller den fra den klassiske rabbit-vibrator.

Den er luksuriøs i udseendet og giver mig virkelig følelsen af at blive forkælet. Egner sig virkelig til de kvinder, der vil investere i det mere luksuriøse og forkæle sig selv. Den er nem at betjene, ergonomisk lækker og ligger godt i hånden under brug.

Jeg giver LELO Enigma 3,8 ud af 5 stjerner. Det trækker for mig lidt ned, at jeg ikke kunne ramme mit G-punkt så effektivt, men måske den fungerer bedre for andre!

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af stimulatorer?

Tjek vores guide til stimulatorer her

 


 

Kort beskrivelse af LELO Enigma

Lelo EnigmaLELO Enigma er en dobbelt-stimulator med et flot og luksuriøst design. Klitoris-stimulatoren sender vibrerende pulseringer mod klitoris, uden at være i direkte berøring. Den indførbare arm masserer og stimulerer samtidigt dit G-punkt via vibrationer. Den har 8 vibrationsmønstre, og hvert mønster kan indstilles og skrues op og ned i intensitet.

LELO Enigma er fremstillet i blødt silikone, så det føles glat og lækkert mod huden. Den er herudover vandtæt, genopladelig, og holder godt på en fuld opladning – som desuden heller ikke tager lang tid. Den er lydsvag, og så medfølger der både en opbevaringspose til produktet, et opladerkabel samt en glidecremesprøve.

Fordele

 • Flot og luksuriøst design
 • Effektive vibrationsmønstre
 • Opbevaringspose og glidecreme medfølger
 • Nemt at styre vibrationerne og intensiteterne under brug
 • Lydsvag
 • Vandtæt
 • Ikke for stor i størrelsen
 • Fleksibel og tilpasser sig ens underliv godt

Ulemper

 • Rimelig dyr
 • Havde lidt problemer med at få armen “langt nok ind”, så den både ramte mit G-punkt samtidigt med, at jeg stimulerede klitoris
 • Klitoris-stimulatoren kan godt blive lidt overstimulerende, hvis man bruger den i gang tid/på høj intensitet

 


 

Min personlige oplevelse

Lelo EnigmaLELO Enigma er virkelig et flot produkt, og er et perfekt eksempel på, at man får, hvad man betaler for. For selvom produktet er i den dyre ende af prisklassen for en dobbelt stimulator, så er den både enormt luksuriøs at se på samt virkelig effektiv. Der medfulgte et opladerkabel, en opbevaringspose og en glidecremesprøve i pakken, hvilket også understøtter LELO som et brand, der forkæler deres købere!

Jeg synes, produktet opladede forholdsvist hurtigt og var klar til brug. Jeg påførte både glidecremen på g-punktsstimulatoren og omkring sugehovedet på klitoris-stimulatoren. G-punktsstimulatoren var nem at indføre, og jeg startede med at indføre denne, og herefter placere sugehovedet mod klitoris. Det var rart, at produktet ikke var kæmpe stort og overvældende, da jeg synes, mange g-punktsvibratorer er for brede og ubehagelige for mig. Lelo Enigma

Det var lidt svært lige at vinkle produktet rigtigt i starten. Jeg kunne nemt placere sugehovedet på klitoris, men jeg følte ikke, at G-punktsstimulatoren var så effektiv. Jeg kunne mærke vibrationerne, men det var, som om den ikke helt ramte mit G-punkt. Det hjalp, da jeg førte produktet lidt længere ind, men så blev det sværere at vinkle klitoris-stimulatoren rigtigt. Det tog mig lidt tid lige at få det til at fungere.

Enigma var nem og rar at holde om, og knapperne var lette at tilgå, så man nemt kunne skifte mønster. Nogle af mønstrene blev lidt for overstimulerende for mig, men der var også nogle virkelig effektive af slagsen! Noget for enhver smag kan i hvert fald konkluderes. Også nemt at skrue op og ned for intensiteten. Det er første gang, jeg har prøvet dobbeltstimulation, hvor det ikke har været af en klassisk rabbitvibrator – som jeg desuden ikke er helt fan af. Enigma er til gengæld virkelig lækker og langt mere ergonomisk og behagelig! Måske også fordi klitoris-stimulationen ikke er så direkte og bulletvibrator-agtig, men har de pirrende pulseringer. Og det er særligt det, der gør den fantastisk for mig!

 

Sådan anvendes produktet

Lelo EnigmaBegynd altid med at oplade dit produkt. LELO Enigma tager mellem 1,5-2 timer for en fuld opladning – og så har du samme længde at brugstid, før den skal oplades igen. Enigmas display blinker, når den oplader, og lyser konstant, når den er fuldt opladet.

Hold den midterste ovale knap i bund i få sekunder, og produktet tændes. Hvis dit produkt ikke reagerer, er det højst sandsynligt låst. Hold i så fald + og – nede samtidigt i få sekunder, og dit produkt låses op. Du kan nu tænde det på den ovale knap.

Du skifter mellem de forskellige vibrationsmønstre ved at trykke på den midterste ovale knap. Hver mønster kan du skrue op/ned for i intensitet ved at trykke på enten + eller -.

Når du er færdig med at bruge Enigma, holder du den midterste ovale knap inde, og produktet slukkes. Du kan dernæst låse din Enigma ved at holde + og – inde i få sekunder.

 

Anbefalet til

Lelo Enigma

 

Anbefalet til de kvinder, der er villig til at investere i et produkt, hvor forkælelse og deres nydelse er i fokus! Enigma er til de kvinder, der gerne vil eje et stykke legetøj, der kan give dem dobbelt så meget nydelse, gør brug af den effektive pulseringsteknologi mod klitoris og bare ligner et luksusprodukt fra top til tå. At eje et stykke sexlegetøj behøver bestemt ikke være pinligt eller kedeligt, og Enigma er nærmest en, man har lyst til at vise frem.

 

 

Det siger andre kunder

Lelo Enigma

 

 

Selvom der bliver lagt vægt på, at Enigma er et dyrt produkt, så ved de fleste anmeldere også, at LELO altid lever de bedste produkter til køberne. LELO er nemlig et brand, der har fokus på luksus, sensualitet og selvforkælelse, og det er køberne helt vilde med! Der er flere, ligesom jeg, som ikke er fan af den klassiske rabbit-vibrator, da vibrationerne mod klitoris er for hårde. Ved Enigma er det de pulserende trykbølger, der kærtegner klitoris – og det kan vi lide!

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here