Anmeldelse: Kiiroo Onyx 2

40

OBS: Kiiroo Onyx 2 er desværre udgået! Vi anbefaler i stedet, at du køber følgende: Autoblow A.I. Blowjob Maskine 

 

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator  – Opsummering

Kiiroo Onyx 2 er en opgraderet version af Kiiroo Onyx, som er særligt fremstillet til vilde onani-oplevelser eller langdistancesex med en partner. Via Bluetooth kan den forbindes med andre onani-produkter, og der er web-adgang, så du også kan simulere den med bevægelserne i erotiske film.

Bestemt et produkt der er højteknologisk og tager onani til helt nye højder. Særligt par-funktionen er velfungerende og meget pirrende.

Da Kiiroo Onyx 2 er udgået fra markedet, anbefaler vi i stedet at du tager et kig på Autoblow A.I. Blowjob Maskine, der med garanti også vil tage din onani til nye højder. Autoblow har de lækreste kvaliteter, og anbefales både af os og vores testere.

 

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af masturbators?

Tjek vores guide til masturbators her

 


 

Kort beskrivelse af Kiiroo Onyx 2

Kiiroo Onyx 2 er et højteknologisk og nærmest revolutionerende stykke sexlegetøj, når det kommer til målrettet stimulation og muligheder med sit produkt. Man kan selv bruge sin Kiiroo Onyx alene, og styre den via appen, der kan forbindes ved hjælp af Bluetooth. Du kan også få dit produkt til at simulere med erotiske videoer, så du oplever bevægelserne fra videoerne.

Man kan også bruge den som en del af fræk par-leg, også selvom det foregår over større distancer. Hvis din partner har Kiiroo Pearl Dildo, så vil hendes muskelsammentrækninger og bevægelser omkring dildoen simuleres med din Kiiroo Onyx, og på den måde føles det som at penetrere hende – selvom I er langt fra hinanden.

Produktet har en fleksibel åbning, som alligevel er stram omkring penis. Jeg synes dog godt den kunne være lidt strammere, men det er nok en smagssag. Den er meget lydsvag, hvilket gør, at det ikke er så distraherende at bruge den, og man kan give sig mere hen til stimulationen.

 

Fordele

  • Ftalat- og latexfri
  • Sleeve af Real Feel Super Skin
  • Lydsvag
  • Kan forbindes med andre Kiiroo-produkter
  • God til langdistancesex
  • Bløde knopper og riller indvendigt i sleevet

Ulemper

  • Ikke vandtæt
  • Sleeve ikke så stramt om penis
  • Sleevet er ikke så dybt, hvilket gør penetration lidt vagt

 


 

Min personlige oplevelse

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv MasturbatorJeg var virkelig spændt på at afprøve denne masturbator, og kunne ikke vente med at afprøve alle indstillingerne. Jeg syntes, at prisen var meget retfærdig i forhold til produktets egenskaber, og produktet var sikkert pakket i en diskret, hvid kasse, da jeg modtog det.

Da jeg pakkede produktet ud først, var jeg godt nok lidt skeptisk, da jeg sad med det. Det virkede meget stift, og nærmere mere som en maskine eller et koldt redskab, end et egentligt onani-produkt. Det var dog alligevel stilrent i designet, og jeg kunne ved første øjekast se, at det var nemt at betjene, hvilket var et plus.

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

Jeg tændte Kiiroo Onyx på den lille, sorte tænd/sluk-knap nederst på den ene side. Den indvendige struktur begyndte herefter at bevæge sig op og ned, og der er nogle hvide, fjeder-lignende pinde, der kører langs skaftet og også trykker det nubrede sleeve mod skaftet, så man får en lækker simulation af at penetrere.

Man kan på plus/minus-knapperne på displayet skifte hastighed, og jeg varierede meget og fandt hurtigt frem til, hvordan jeg skulle opnå klimaks bedst muligt. Jeg var særligt spændt på at prøve den funktion med at forbinde den til en erotisk video, og herefter lade produktet simulere bevægelserne i videoen.

Jeg fandt dog ud af, at det kun er særlige hjemmesider, som understøtter denne funktion. Du kan derfor ikke finde din favorit-video, og så forbinde den med produktet. Der er en hjemmeside i det lille guide-hæfte (som er på engelsk), hvor der står, hvilke sider der understøtter funktionen.

Jeg prøvede hjemmesiden, og det var virkelig noget af en oplevelse! Klimaks nåede jeg hurtigt, og det er nærmest en vanedannende funktion. Sleevet var også blødt og lækkert, og da produktet var nærmest lydløst, så var oplevelsen med dette klart anbefalelsesværdigt – hvis man er villig til at betale prisen.

De andre funktioner

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv MasturbatorProduktet havde også 2 andre muligheder ift. stimulation. Den ene var at forbinde det til sit virtual reality sæt, så man fik en rigtig virkelighedstro oplevelse. Da jeg ikke har sådan et sæt, var det desværre ikke noget, jeg afprøvede.

Den anden funktion er, at man kan bruge det til langdistancesex med sin partner. Hvis ens partner har Kiiroo Pearl Dildo, så vil hendes sammentrækninger og bevægelser omkring produktet blive simuleret til din Kiiroo Onyx, så det føles som om, I har samleje – på lang afstand. Da min partner ikke har denne dildo, kunne vi desværre heller ikke afprøve den funktion.

Til gengæld lod jeg min partner tage kontrollen over produktet, som hun styrede via appen. Mens produktet stimulerede mig, stimulerede jeg min partner oralt, hvilket fungerede rigtig godt!

 

Sådan anvendes produktet

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv MasturbatorDu tænder produktet på den lille sorte tænd/sluk-knap på siden. Når produktet er tændt, kan du herefter forbinde det med Bluetooth og på den måde styre det via din app på telefonen. Du kan også styre det helt manuelt på plus/minus-knapperne på displayet.

Når dit produkt er forbundet med Bluetooth til din telefon, kan du herefter gå ind på hjemmesiden, hvor du finder de erotiske videoer, der kan simuleres med din masturbator. Du afspiller en video, trænger ind i produktet og lader simulatoren stimulere dig med sit pirrende indre og sin lydløse men kraftige motor.

Du slukker igen din masturbator på tænd/sluk-knappen. Sleevet kan tages ud, så du nemt kan rengøre det med vand og rengøringsspray fremstillet til sexlegetøj.

 

Anbefalet til

Anbefalet til ham som gerne vil have et højteknologisk produkt, der kan tage stimulationen til helt nye højder. Man skal dog huske, at det kun er funktionen med Bluetooth og de erotiske videoer, der er “gratis”.

Vil man prøve nogle af de andre (ellers virkelig lækre) funktioner, så skal man enten være i besiddelse af et virtual reality-sæt, og ellers skal man sørge for, at ens partner har f.eks. Kiiroo Pearl Dildoen. Så man kan nemt komme til at skulle investere i ekstra udstyr, hvis man vil have den fulde oplevelsen af masturbatoren.

Dog er funktionerne virkelig gennemtænkte og effektive. Sleevet kunne dog godt være en smule strammere, så man fik en mere vakuum-agtig følelse.

 

Det siger andre kunder

Det er et dyrt produkt, og når man oven i købet skal investere i ekstra udstyr, hvis man vil afprøve alle funktionerne, så tager det lidt af glæden ved produktet. Andre mænd er dog enige med mig i, at det er meget gennemtænkt ift. at stimulere en mand korrekt og effektivt, og det roses det helt vildt for – særligt i udlandet.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here