Anmeldelse: Jenna Rose Cyberskin Penthouse Dukke

580
Jenna Rose Cyberskin Penthouse Dukke
Jenna Rose Cyberskin Penthouse Dukke

Jenna Rose er en helt surreal, fantastisk oplevelse, og hun er den smukkeste sexdukke til dags dato. Jenna Rose er en fantastisk dame, der kommer i en vanvittigt fristende og fræk siddestilling. Hvis ikke du kender Jenna Rose fra før, er hun faktisk en ægte skuespiller, der optræder i et hav af erotiske film. Hendes lækre krop, juicy bryster og hendes smukke skede og anus er alt, du behøver, og vi lover dig, at med Jenna Rose er der virkelig orgasmegaranti.

 

Find den bedste pris på Jenna Rose dukken

Opdateret Billigste webshop

Tag hende som du lyster

Jenna Rose Cyberskin Penthouse Dukke ækse
Jenna Rose Cyberskin Penthouse Dukke ækse

Denne lolitadukke er en vanvittigt avanceret lolitadukke, og du kan tage hende både analt, vaginalt, eller du kan få et lækkert blowjob. Hendes skede og anus er gode og stramme og kommer med forskellige vibrationsmønstre, som du kan koble til, hvis du ønsker det.

Hendes lækre og bedende udseende og siddestilling giver dig de vildeste forestillinger. Forestil dig hendes bryst trykket mod dig, eller hendes røv, når du banker mod hende. Med Jenna Rose er du sikret, at du vil komme igen og igen, da hun er for lækker til, at du kan modstå hende.

Jenna Rose dukken her er utrolig livagtig, og hun giver dig de frækkeste tanker. Hende overraskede udtryk, og hendes fremstrittende venusbjerg vil gøre dig våd og hård med det samme. Den åbne mund gør det muligt for dig at føre din penis helt ned i halsen på hende, sådan at du får den helt ægte deep-throat oplevelse, når du anvender dukken til at tilfredsstille dig selv. Med det ribbede luftrør har Jenna Rose en meget realistisk udført hals, som gør at et blowjob med hendes hjælp vil føles, som var det den ægte vare.

https://www.youtube.com/watch?v=QDuwuNyQLX0

Sexdukke med realistisk udseende

Udover alle de lækre måder, du kan bruge Jenna Rose lolitadukken på, så vinder denne lolitadukke også på sit utroligt realistiske udseende. Med det flotte bølgede hår, de mørke øjne med tætte øjenvipper og den lyserøde mund byder Jenna Rose dig velkommen, når du vælger at tage hende, ligesom du vil have hende. Den sarte hud på sexdukken er udført i cyberskin – det absolut tætteste du kommer på at få følelsen af helt ægte hud, når du er intim med et stykke sexlegetøj. Derfor vil Jenna Rose give dig den absolut bedste og mest naturtro oplevelse, hver eneste gang du får lyst til at hive hende med ind i sengen eller ind under den varme bruser.

Jenna Rose – en praktisk kvinde

Helt praktisk kan du tilkoble 6 forskellige vibrationsmønstre, der fremmer din lyst til mere. Jenna Rose dukken er lavet af cyberskin, der har et utroligt livagtigt udseende og som på samme tid føles lækkert at tage på. Du kan tage Jenna Rose med i badet, da hun er vandtæt og kan give dig en våd, steamy oplevelse på badeværelset. Dukken er 100% latexfri og vil derfor ikke give dig nogle allergiske reaktioner. Alt i alt får du altså her en lolitadukke, som kan opfylde alle de ønsker, du måtte have til en ekstra sexpartner i dit liv.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here