Anmeldelse: Fun Factory Be One Finger Vibrator

187

Fun Factory Be One Finger Vibrator 6

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

Fun Factory Be One Finger Vibrator – Opsummering

Fun Factory Be One er en lille og diskret finger-vibrator – men den skal bestemt ikke undervurderes! Den har et ry for at kunne give kvinder sprøjteorgasmer, og jeg var derfor vildt spændt på at prøve den.

Den har en masse lækre features, er både genopladelig og vandtæt (så du ikke skal bekymre dig om de ekstra våde klimakser). Der medfølger en smart opbevaringsboks, så du kan opbevare den sikkert – eller tage den med ud af huset.

Ingen tvivl om, at det er et effektivt stykke legetøj! Det tager måske lidt tid lige at lære det at kende, men det lever virkelig op til sprøjteorgasme-rygtet.

Jeg giver Be One 4 ud af 5 stjerner. Den er lille og effektiv, kan bruges af både mænd, kvinder, singler og par, og så lever den op til, hvad den lover.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af finger-vibratorer?

Tjek vores guide til finger-vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af Fun Factory Be One

Fun Factory Be One Finger Vibrator 7Be One Finger Vibrator fra Fun Factory er en lille vibrator, der passer perfekt mellem fingrene som en ekstra forlængelse, og kan nå alle de intime, følsomme og frække steder. Fun Factory Be One er særlig effektiv til at ramme G-punktet, og den har fået et ry for at give de kvindelige brugere de helt våde orgasmer.

Man skal dog ikke være nervøs for, at sprøjteorgasmerne ødelægger Be One, for den er nemlig helt vandtæt. Den kommer i en smart lille opbevaringsboks af plastik, så du nemt kan tage den med på tur. Den er genopladelig, har 4 vibrationshastigheder og 1 -mønster, og selvom den er lille i størrelsen, skal den bestemt ikke undervurderes!

Fordele

 • Lille og diskret
 • Nem at betjene
 • Spidsen af legetøjet er ret fleksibelt
 • Opbevaringsboks medfølger
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • Føles rar mod huden
 • Der medfølger en uddybende guide og forslag til frække lege
 • Holder længe på en opladning
 • Har rejse-lås, så den ikke pludseligt tænder af sig selv
 • Resulterer næsten altid i en sprøjteorgasme!

Ulemper

 • Selve stykket man holder på vibrerer også ret meget, så ens fingre kan godt blive lidt følelsesløse under brug
 • Det er upraktisk at skifte mønster under brug, da knappen sidder ovenpå legetøjet, og man skal stoppe legen, bruge den anden hånd til at trykke og så starte legen igen
 • En smule dyr ift. andre fingervibratorer

 


 

Min personlige oplevelse

Det der virkelig tiltalte mig ved at afprøve Fun Factory Be One var, at jeg havde hørt, den var særligt effektiv ift. at give kvinder sprøjteorgasmer. Jeg har aldrig fået en sprøjteorgasme ved hjælp at sexlegetøj før, og har kun oplevet det få gange, hvis jeg har prøvet med fingrene. Jeg synes ofte, sexlegetøj kan blive for stort og fylde meget i underlivet, og så kan det være svært for mig at få en sprøjteorgasme.

Jeg var derfor vildt spændt på Be One, og da jeg pakkede produktet ud, var det et småt og diskret stykke legetøj. Den var vildt nem at betjene og holde mellem fingrene, men jeg skulle lige finde ud af, hvordan den lå bedst. Jeg valgte at holde den mellem pegefinger og langefinger, da det klart giver det bedste greb.Fun Factory Be One Finger Vibrator 2

Der var god længde på Be One, og jeg synes hurtigt, jeg kunne lokalisere mit G-punkt med den. Det der var lidt træls under brug var, at knappen til at skifte vibration sidder oven på legetøjet. Jeg var derfor nødt til at stoppe legen kort for at trykke på knappen, hver gang jeg ville skifte vibration. Vibrationshastighederne var virkelig gode, og særligt mønsteret var jeg fan af! Dog vibrerede plastikdelen man holder på også ret meget, så mine fingre blev lidt følelsesløse.

Efter at have varmet godt og grundigt op og lært Be One bedre at kende, så endte det faktisk med, at jeg selv fik en sprøjteorgasme. Ikke en helt vild en af slagsen, men stadig nok til at jeg blev super overrasket og blown away! Da Be One er så lille, følte jeg, at jeg havde bedre mulighed for at slappe af og give plads til den slags klimaks. Når man lige lærer legetøjet at kende, så kan det virkelig nogle tricks!

 

 

Sådan anvendes produktet

Fun Factory Be One Finger Vibrator 4Begynd med at oplade dit produkt. Opladningen af en Be One tager cirka 2 timer, og så har den en times brug før næste opladning.

Hold knappen nede i cirka 2 sekunder, og produktet tændes og begynder at vibrere. Hvis ikke dit produkt tænder, er det højst sandsynligt låst; hold i så fald knappen nede i cirka 4 sekunder, hvorefter Be One vibrerer kort to gange. Nu er dit produkt låst op, og du kan tænde det som beskrevet.Fun Factory Be One Finger Vibrator 5

Du skifter mellem mønstrene med et enkelt tryk på knappen. Der er 4 vibrationshastigheder og et enkelt -mønster. Læg produktet mellem pege- og langefinger og hold fast via fordybningerne i siden af produktet. Be One fungerer nu som en finger-forlængelse, og du kan starte stimuleringen.

Når du er færdig med dit produkt, slukker du det ved at holde knappen inde i cirka 2 sekunder. Hvis du vil låse produktet igen, så hold knappen inde i cirka 4 sekunder. Mærk Be One vibrere kort 2 gange. Dit produkt er nu låst.

 

Anbefalet til

Fun Factory Be One Finger Vibrator 3Fun Factory Be One kan både bruges af mænd og kvinder. Jeg vil selv anbefale den til kvinder, da den har en fantastisk evne til at resultere i sprøjteorgasmer, når den bruges! Når man lige finder teknikken er den helt fantastisk, og den leverer næsten hver gang. Du kan også lade din partner føre Be One og guide vedkommende til at give dig den vådeste orgasme længe – de vil med garanti elske det.

Be One kan også bruges til at stimulere omkring brystvorterne, mellemkødet og andre erogene zoner. Den er perfekt til forspil, hvor man virkelig kan varme hinanden op på en diskret måde, da Be One ikke er større, end den er. I kan benytte jer af det frække “Jeg kunne godt tænke mig at prøve…”-spil, der er på indersiden af omslaget.

Be One kan derfor både anbefales til singler og par. Tag også din Be One med ud af huset! Be One er den perfekte rejsestørrelse. Efter min mening er det dog særligt kvinder, der vil få glæde af den her finger vibrator.

 

Det siger andre kunder

Det er ikke for sjov, når det siges, at Be One har fået ry for at kunne få kvinders klimaks til at ende i sprøjteorgasmer. Kvinder verden over deler deres erfaringer med, at Be One har hjulpet til at få deres første (eller næste) sprøjteorgasme, og virkelig har fungeret som en effektiv fingerforlængelse!

 

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here