Anmeldelse: Erotic 4 real – derfor er dette det bedste erotiske brætspil

559

Et velfungerende og aktivt sexliv er vigtigt for de fleste – uanset om du er i et fastforhold eller ej og uafhængigt af alder, køn og forskellige præferencer. Er du i et fast forhold, er sexlivet som regel vigtigt for at holde gnisten ved lige og sørge for, at der bliver ved med at være en vis intimitet i forholdet. Det kan du gøre på mange måder. Nogle vælger at gøre de intime stunder til en del af de faste rutiner, mens andre foretrækker at krydre sexlivet med forskellige stykker legetøj og lignende. Prøv eksempelvis et frækt spil såsom Erotic 4 Real. Læs mere om spillet her.

Erotic 4 Real brætspil på dansk

erotic 4 real

Tjek prisen her →

Erotic 4 Real er et af flere forskellige erotiske brætspil på markedet. Dette spil har dog særligt meget at byde på og kan give anledning til mange frække stunder i selskab med din partner. Spillet er det bedste danske af sin slags.

Fordele

 • Et spil om både sex, samliv, følelser og moral
 • En god mulighed for at komme din partnere nærmere – både seksuelt og følelsesmæssigt
 • Spillet er på dansk
 • Både sjovt, udfordrende, lærerigt og pirrende
 • Mange sjove, frække og spændende spørgsmål

Ulemper

 • Spillet er sjovest at spille med en, du kender godt, og helst en du har en fast relation til

Beskrivelse

Erotic 4 Real er det bedste danske erotiske spil på markedet. Som spillets navn antyder, er der tale om et erotisk spil, men spillet har også mange andre facetter og egenskaber. Spillet er tiltænkt par, der både ønsker sig nye intime og erotiske oplevelser, men som også ønsker at lære hinanden bedre at kende følelsesmæssigt samt at komme hinanden nærmere på et helt generelt plan.

Erotic4Real handler hverken om at vinde eller at tabe, men om at være ærlig og komme sin medspiller nærmere. Det finder sted via forskellige spørgsmål i tre forskellige kategorier: lyst, moral og følelser. Som navnene på disse kategorier afslører, er der ikke kun tale om et spil, der sætter gang i lysterne, men også et spil, der kan være både udfordrende og lærerigt, hvad angår din partner som person og jeres relation til hinanden. Vil I gerne have nye frække oplevelser med hinanden, er der dog også god mulighed for det via Erotic 4 Real brætspil.

Ud over de forskellige spørgsmålskort, indeholder spillet også såkaldte opgavekort, som går ud på at stille sin partner en opgave eller på, at I skal udføre en opgave i samspil med hinanden. Her kan opgaven eksempelvis lyde på, at din partner skal fortælle dig, hvad han eller hun allerbedst kunne tænke sig, at du gjorde ved ham eller hun lige nu. Herefter skal du så opfylde ønsket. Der er altså også tale om et spil, der helt konkret og i bogstaveligste forstand bringer jer tættere sammen.

At spillet er på dansk, gør det tilgængeligt for alle, og alle voksne kan få glæde af spillet uanset alder. Spillet må dog siges at være bedst egnet til personer, der kender hinanden godt eller ønsker at komme til at kende hinanden godt – i særligt høj grad personer, der har en fast relation til hinanden. Da nogle af spillets spørgsmål baserer sig på følelser og mere dybdegående moralske spørgsmål, er det sjovest at spille med en, som du også selv har nogle følelser i spil over for.

Alt i alt et helt fantastisk spil og et af de få vellykkede af sin slags på dansk. Erotic 4 Real kan klart anbefales til alle par, som ønsker at tænde en gnist eller vedligeholde den, der allerede brænder.

 

Hvorfor vælge et erotisk brætspil?

Når det kommer til erotiske brætspil, er Erotic 4 Real brætspil altså et godt bud. Spillet er alsidigt og tilgængeligt for alle voksne – uanset alder. Det sætter både følelser, fantasier og tanker i gang, hvilket gør det særdeles velegnet at spille i selskab med en fast partner, som man ønsker at styke sit bånd til.

Men hvorfor egentlig vælge et erotisk brætspil? Hvad kan et erotisk brætspil som Erotic4Real gøre for dit forhold?  Der kan være mange årsager til, at du og sin partner har lyst til at prøve et erotisk brætspil, eller at I måske overvejer, om et spil som Erotic 4 Real kunne være noget for jer. Måske kunne I godt tænke jer at pifte jeres sexliv lidt op, måske søger I ny inspiration til de intime stunder. Det kan også være, at i bare ønsker at komme hinanden lidt nærmere, at få talt om ting, I ellers ikke ville få talt om og skabe et stærkere bånd og en større forståelse i jeres forhold.

Et Erotic 4 Real sex spil kan både være godt for par, der allerede taler åbent om deres sexliv og er gode til at fortælle hinanden om lyster og fantasier, men som søger større variation eller ny inspiration. Men brætspil som Erotic 4 Real sex spil kan også være en god samtalestarter for par, der ikke er så gode til at få kommunikeret om deres sexliv og forskellige lyster og fantasier. En helt central regel er, at sexlivet kun bliver bedre af at tale om det. Som par er det derfor vigtigt at kunne tale åbent og ærligt med hinanden om forskellige ønsker og fantasier – ikke kun mens selve agten står på, men også før og efter. Netop dette kan et spil som Erotic4Real være medvirkende til.

 

Alle kan spille

Som nævnt er Erotic 4 Real spil et enormt tilgængeligt spil – både fordi det er på dansk, og fordi det er så alsidigt, som det er. Reglerne er intuitive, og spillet har ikke nogen vinder. Derfor kan alle få glæde af Erotic4Real. Nyforelskede par kan lære hinanden bedre at kende, komme hinanden nærmere og få en hel ny og mere komfortabel indgangsvinkel til forholdet. Samtidig kan gamle flammer puste nyt liv i forholdet og finder måske ud af nye spændende måder at udleve fantasier og lyster på.

 

Det får du

Køber du Erotic 4 Real får du et lækkert og gennemført erotisk spil, der også sætter moralen og følelserne i gang. Med spillet følger 120 samlivs-kort med spørgsmål om både moral, lyst og følelser. Herudover medfølger 120 erotiske kort med udfordringer af erotisk karakter til henholdsvis mænd og kvinder. Jo flere spørgsmål, man besvarer, jo mere vovede bliver udfordringerne, og jo tættere kommer I på hinanden. Til sidst medfølger 10 præmiekort, en terning og to flotte og luksuriøse spillebrikker af messing, som skal rykkes rundt på spillets mange felter. Det er disse brikker, der driver spillet frem og afgør, hvilke spørgsmål, der skal stilles hvornår. Alt i alt fremstår spillet yderst gennemført og meget luksuriøst, og I får meget for pengene, når I vælger Erotic4Real.

 

Eksempler på spørgsmål

Som nævnt følger der spørgsmål i flere forskellige kategorier med, når man vælger Erotic 4 Real. Spørgsmålene er inddelt i kategorierne: følelser, lyst og moral og kan eksempelvis lyde:

Følelser

 • Hvad tror du, din partner værdsætter mest ved dig?
 • Nævn et område, som din partner føler sig meget alene om, og som din partner gerne ville dele med dig.

Lyst

 • Hvad tror du er det mest seksuelt ophidsende og spændende, din partner har oplevet med dig?
 • Hvad tror du, din partner bedst kan lide, når I har sex? (evt. En speciel stilling, ting du gør, siger etc.)

Moral

 • En af jeres fælles venner/veninder har fortalt, at han/hun har været sin partner utro (partneren er også en god ven/veninde). Hvordan tror du, din partner ville reagere på den information?
 • I har været en tur i byen, og er på vej hjem ud på de små nattetimer. På vejens er I et par stå og elske hedt og inderligt i en gadedør uden at lade sig distrahere af jer. Hvad tænker din partner?
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here