Anmeldelse: Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

184

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Doc Johnson Dick Rambone XXL dildo anmeldelsen

Nogle gange er det bare størrelsen, der betyder noget. Og det må man sige også er tilfældet med denne Dick Rambone XXL dildo fra Doc Johnson. Med en totallængde på 43 cm og en diameter på over 6 cm får du virkelig noget for dine penge.

Der er derfor også tale om en dildo, der er skabt til den erfarne herre eller dame da både længde, bredde og tyngde giver dig en fylde, du sjældent har prøvet før.

Den store størrelse på Dick Rambone dildoen kan nok ikke siges at være realistisk. Men alt andet ved dildoen giver dig en naturtro oplevelse. Både materiale og udformning af årer og penishoved gør, at dildoen føles, og ser ud som en rigtig penis. Du får altså følelsen af den ”ægte vare” men med den ekstra fyldighed, som du altid har ønsket. Er du generelt interesseret i at finde en dildo, kan du også læse vores test af dildoer i alle størrelser lige her. Det kan være du skal øve dig lidt, før du er klar til at prøve kræfter med Dick Rambone.

Fordele

  • Fremstillet af PVC
  • Ftalatfri
  • Med sugekop
  • Vandtæt
  • Totallængde: 43 cm
  • Skaftets længde: 34 cm
  • Diameter: 6,35 cm

Ulemper

  • Ingen manual på dansk
  • Glidecreme medfølger ikke

 

Anmeldelsen

Dick Rambone XXL Dildo fra Doc Johnson er en realistisk dildo i den helt store ende. Du vil faktisk have svært ved at finde en større dildo. Dick Rambone dildoen er fremstillet i 100% ftalatfri PVC, der er et fleksibelt men fast materiale. Materialets kvaliteter giver dig derfor en behagelig blødhed men også den fasthed, der skal til for, at du kan opnå en målrettet stimulering.

I bunden af dildoen har du en sugekop. Den er sat på for, at du kan bruge den store dildo uden hænder. Det kan dog blive et problem, da dildoens størrelse simpelthen gør den for tung til at blive holdt oppe af den beskedne sugekop. Det kan derfor være nødvendigt at bruge ikke bare én hånd men begge, når denne krabat skal føres op.

Sådan bruger du den

Det er vigtigt, at du er en øvet bruger af store dildoer, inden du giver dig i kast med Dick Rambone XXL dildo. Er du derimod klar til en ny og fræk udfordring, så er det denne store dildo du skal have fat i. På grund af den store størrelse kan det tage et par forsøg, inden du er i stand til at få dildoen op.

Doc Johnson Dick Rambone XXL DildoFor at hjælpe det hele på vej kan det kun anbefales at bruge en god vandbaseret glidecreme. For at gøre oplevelsen med Dick Rambone både behagelig og mulig, skal der påføres glidecreme på toppen er dildoen.

Når du har fået påført den nødvendige mængde glidecreme, er du klar til at føre dildoen op. Vi anbefaler, at du starter stille og roligt ud, og giver dig selv god tid. Det er vigtigt, at du finder en position, hvor du kan slappe af og nyde den fyldige stimulering i dit eget tempo.

Realistisk følelse

Doc Johnson er efterhånden kendte for deres naturtro og realistiske dildoer. Denne Dick Rambone dildo kan måske ikke prale af at være realistisk, når det kommer til størrelsen. Men de mange detaljer samt materialet er med til at give dig en naturtro følelse, når du rører ved dildoen eller bruger den.

Materialet som dildoen er lavet af, er PVC, der har en både blød og fast kvalitet. PVC-materialet er også blevet belagt med en såkaldt Sil-A-Gel. Dette gør den både antibakteriel og lugtfri. Med denne behandling får du en dildo, der er både mere hygiejnisk, og som ikke har en grim plastik lugt, som du måske har erfaret med andre dildoer.

Dildoen er også udstyret med et markeret penishoved samt tydelige årer langs skaftet. På grund af den fyldige størrelse kan du mærke de markerede årer, når den er oppe. Disse detaljer giver derfor dig en mere realistisk og ikke mindst mere stimulerende oplevelse.

Ekstra stimulering

Har du ledt efter en dildo, der kan give dig ekstra stimulering? Så kan du godt stoppe din søgen. Med Dick Rambone XXL Dildo fra Doc Johnson finder du ikke en mere fyldig og pirrende dildo. Både den imponerende størrelse samt dildoens materiale vil sende dig direkte mod en orgasmefyldt oplevelse uden lige.Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Den store dildo giver dig flere muligheder. Du kan bruge den som et kinky supplement under samleje. Eller du kan tage den i brug for at give dig selv en ekstra pirrende omgang sololeg.

Er I to om at styre de mange centimeter, kan i med fordel fastsætte den på en lige overflade med den indbygget sugekop. Derudover er den selvfølgelig 100% vandtæt, og kan derfor også tages med i badet for en særlig dyb rens.

Hvorfor du skal vælge en Dick Rambone dildo fra Doc Johnson

Det korte svar er, fordi du aldrig har prøvet noget lignende! Men helt seriøst. Hvis du leder efter en fræk oplevelse ud over det sædvanlige, så er det denne Dick Rambone dildo fra Doc Johnson, du skal have fat i.

Dildoen har en størrelse, som vi næsten kan garantere, at du ikke har prøvet i virkelige live. Men som du sikkert har haft en masse våde drømme om. Doc Johnson har derfor skabt en XXL dildo til dig, der bare må prøve, hvordan det føles at være totalt fyldt ud.

Med en Dick Rambone dildo vil du helt sikkert opleve en intens stimulering og en ophidsende fylde. Hvis den store størrelse ikke skulle være nok, så får du også et realistisk design og materiale. Alle disse detaljer vil i sidste ende gøre din oplevelse endnu bedre, og er der får at give dig den størst mulig nydelse.

Der er helt klart tale om en dildo, der ikke er for nybegyndere. Men er du til gengæld klar på en fræk udfordring, er denne krabat helt klart en forsøg værd. Så læs med her og lær mere om hvad den imponerende Dick Rambone dildo fra Doc Johnson kan tilbyde dig.

Oplev en realistisk XXL dildo

At kalde Dick Rambone for realistisk ville måske være synd. Hvert fald synd for mange af de skønne og virkelige mænd, der findes der ude. Den har dog en masse realistiske detaljer i dens udformning, som du kan nyde godt af.

Derfor kan du også få en utrolig naturtro oplevelse, hvis altså bare virkelige penisser var plus 30 cm lange. Det markeret penishoved vil hvert fald gøre utrolige ting, når du fører dildoen ind. Og på grund af den store fylde kan du også mærke alle de markeret årer, der er langs skaftet.

Sidst men ikke mindst er dildoen også udstyret med et par faste og runde kugler. De gør altid legen mere sjov, og er med til at gøre dildoen komplet.

Udover udformningen får du også er Dick Rambone også ret fantastisk på grund af det skønne materiale den er lavet i. Materialet føles dejlig blødt, og har samtidig en fasthed. Denne fasthed er selvfølgelig helt essentiel for, at du kan opnå den rette stimulering.

En fyldig oplevelse ud over det sædvanlige

Med en Dick Rambone dildo fra Doc Johnson kan får du en fyldig oplevelse ud over det sædvanlige. Dildoen er en størrelse XXL, og er en af de største på markedet. Du får nemlig en imponerende 43 cm lang dildo med et skaft, der kan føres ind, på hele 34 cm.

Hvis længden ikke skulle være nok til at få dig til at svime, så kan Dick Rambone også byde på en diameter på over 6 cm. Der skulle vist ikke være nogen grund til at klage med en dildo på denne størrelse.

Brug dildoen sammen med en god vandbaseret glidecreme og du vil kunne føle den store dildo fylde dig totalt ud. Vær ikke sparsom med glidecremen og brug god tid på at føle dig frem med dildoen. Det kan godt tage lidt tid, før det lykkedes at føre den op. Men når først du når dertil, vil du opleve en helt utrolig følelse.

Forkæl dig selv eller din partner med en Dick Rambone dildo

Doc Johnson Dick Rambone dildo er selvfølgelig perfekt til dig, der skal give dig selv en imponerende solotur. Men den kan altså også bruges sammen med partner for en ekstra stimulerende leg.

Hvis din partner ikke bliver skræmt væk af størrelsen, kan den være en pirrende ekstra ven at have i sengen. Brug den til intenst forspil, under samleje eller hvad I nu kan komme i tanke om.

Dick Rambone dildo er selvfølgelig vandtæt, og kan derfor med fordel bruges i badet. Gør den frække leg ekstra våd med en dildo som denne, hvad end du er alene eller sammen med en partner. Med den store størrelse vil det helt sikkert ikke skade at have et par ekstra hænder til at hjælpe dig.

Opsummering af anmeldelse af Dick Rambone XXL Dildo

For at køre en lang historie kort så er denne imponerende Dick Rambone XXL Dildo til dig, der søger den ekstreme fylde. Med 34 indførbare centimeter og en diameter på over 6 cm, er der mere dildo, end de fleste kan klare. Men er du frisk på udfordringen, får du virkelig også en dildo i god kvalitet og med en størrelse, der kan mætte selv den største appetit.

Det eneste minus der kan være ved Dick Rambone, er simpelthen, at den er for stor til, at sugekoppen virker. Er I flere om at styre krabaten, kan I nok godt få det til at fungere. Men er du alene, kan sugekoppen ikke holde dildoen oppe. Det er dog et mindre problem, da det jo egentlig bare vidner om dildoens store størrelse.

Doc Johnson Dick Rambone XXL DildoBrug dildoen sammen med en god vandbaseret glidecreme for at gøre indføring mere behagelig. Det er nok ikke bare en anbefaling af bruge glidecreme i dette tilfælde men en faktisk nødvendighed for at lykkes med den.

Alt i alt får du et kvalitetsprodukt, der har mange anvendelsesmuligheder, og som du nok ikke bliver træt af lige med dette samme. Det kan nemlig godt tage et par forsøg, før du helt er i stand til at bruge dildoen optimalt. Men er du klar på en udfordring, så er det denne Dick Rambone XXL Dildo fra Doc Johnson, som du skal have fingrene i.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here