Anmeldelse: Dental gag fra Kink Jennings

92

kink jennings dental gag

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Skru op for intensiteten af jeres erotiske leg med denne autentiske dental gag fra Kink Jennings. Med en dental gag som denne får i en gag, der er perfekt til kinky tandlæge og patient leg. Den frække leg kan skrues op eller ned med den justerbare funktion. Patienten kan derfor altid have munden åben, præcis som tandlægen dikterer.

Med en dental gag fra Kink Jennings får du et frækt BDSM-redskab, der giver et ekstra autentisk look til legen. Gagen kan med fordel bruges sammen med andet bondage eller SM udstyr for en komplet oplevelse. Brug for eksempel gagen samtidig med at patienten er bundet eller sammen med en fræk pisk. Uanset hvad så er mulighederne mange, og med denne dental gag har i et solidt redskab til at skrue op for de stimulerende og pirrende lege.

Fordele:

  • Fremstillet af medicinsk stål
  • Højde: max 3,2 cm
  • Bredde: 14 cm
  • Kan justeres

Ulemper:

  • Ingen manual
  • Kan ikke spændes fast bag hovedet

Produktbeskrivelse af Dental gag fra Kink Jennings

Kink Jennings dental gag er fremstillet af højkvalitets medicinsk stål, der sikrer dig et solidt og sikkert produkt. Den gode kvalitet gør også, at du med produktet får en god holdbarhed. Det kan derfor holde til mange frække stunder.

Som dental gag har den også en meget autentisk udformning. Det enkle ståldesign gør den kinky klinik endnu mere pirrende. Når gagen indsættes, kan patientens mund åbnes helt op. Gagen sidder så den aflaster kæbeledende på en effektiv måde. Det gør, at patienten kan have gagen på i længere tid uden ubehag eller gener.

Den effektive åbningsmekanisme sikrer også, at munden holdes åben under hele undersøgelsen. Med en dental gag fra Kink Jennings får i et kinky klinik legetøj, der kan gøre jeres rollespil mere autentisk og frækt.

Sådan bruger du den

Hvis du vælger denne dental gag, får du et produkt, hvor design og funktion er tænkt sammen i produktionen. Det vil sige, at det enkle og kinky design, også har den optimale udformning, så gagen funktion understøttes på den bedste måde. Når gagen er sat ind i munden, kan du let justere højden. Gagen har hverken skruer eller spænder til at komplicere denne funktion.

I stedet bruger du det simple og smarte håndtag, til at indstille gagen i den højde du ønsker. Her kan det være en god idé at mærke efter, inden du indstiller den til max højde. Det kan være, at bæreren skal vænne sig til at have en dental gag på, inden højden justeres yderligere. Du kan indstille højden til max at være 3,2 cm. Den enkle justeringsmekanisme gør, at du hurtigt kan tilpasse gagen, så den passer til jeres leg.

Autentisk og effektiv

Kink Jennings har virkelig lagt sig i selen for at skabe et autentisk og samtidig frækt design til denne dental gag. Den enkle udformning i stål leder tankerne hen på et klinisk redskab, og den udtrykker da også en form for klinisk hygiejne og renlighed. Den passer derfor også perfekt ind i en fræk tandlægeklinik fantasi eller lignende rollespil. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænsen, og med en dental gag fra Kink Jennings, er der mange frække ideer, der kan udleves.

Udover at give gagen det helt rette look gør designet også, at der er tale om en særdeles effektiv dental gag. Gagen sidder godt i munden, og kan nemt og hurtigt tilpasses i højden. Det gør det nemt for dig at skrue op for legen, hvis du ønsker det. Det formfuldendte design gør også, at du ikke har nogen skruer, der kan gå løs, eller som kan blive væk.

Er det første gang, du skal bruge en dental gag, er denne et godt sted at starte. Den simple udformning gør det nemt for dig og din partner og bruge den. Derudover har den også en relativ lille max højde på 3,2 cm. Det er derfor begrænset, hvor meget bærerens mund kan åbnes, og det vil derfor ikke blive for ubehageligt.

Kirk Jennings Dental Gag

En ekstra intens gag

Når det kommer til gagging, er en dental gag en ekstra intens gag. Det hårde stål og bredde udformning giver en stram og komplet gagging følelse. En dental gag Fra Kink Jennings er et perfekt redskab til BDSM-leg, hvor det handler om at lege med dominans og underdanighed. En gag er et BDSM-udstyr, der forhindrer bæreren i at tale. Den vil også gøre bæreren lydig og i sin dominante partners magt.

Med en dental gag som denne vil bæreren med sikkerhed føle sig underdanig og være i total kontrol af sin dominante partner. Leder du efter andre slags gagging redskaber, findes der også et bredt udvalg af gagballs, der ligeledes vil være et frækt indslag i jeres BDSM-leg. Der findes gagballs til nybegynderen såvel som den mere erfarne. Det kan derfor sagtens også være noget for jer der er nye når det kommer til bondage og SM-leg.

Samlet vurdering af dental gag fra Kink Jennings

Samlet set får du en dental gag af høj kvalitet og i et stilrent og funktionelt design. Gaggen er perfekt til jer, der vil udvide jeres leg med bondage eller SM. Med en dental gag får du mulighed for at opleve total underdanighed, eller du kan prøve at være den dominerende partner med fuld adgang til din partners mund. Det simple design sikre dig nemt og hurtig justering, så legen ikke skal afbrydes af bøvlede skruer eller komplekse mekanismer.

En dental gag er en form for gag, der er tiltænkt de mere erfarne gag-brugere. Det kan derfor være en fordel, hvis du før har prøvet en gagball eller anden form for gag. Dette kommer også af, at en dental gag som denne har en både meget bred og høj form. Det faste stål giver derfor også en total fylde af munden, og gør det umuligt for bæreren at tale. Har du til gengæld stor erfaring med gagging, kan denne dental gag være en tiltrængt og fræk udfordring, der på ny kan sætte gang i BDSM-legen.

Godt alternativ

Whitehead Gag i Stål

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Er du blevet fanget af ideen om en dental gag kan vi også anbefale dig denne dental gag fra Whitehead. Den er ligesom den fra Kink Jennings dejlig fræk og ekstra kinky på grund af det kliniske metal look. Med denne dental gag får du dog noget mere højde.

Den kan nemlig indstilles, så den er helt op til 7 cm i højden. Der kan altså virkelig åbnes op for patientens mund, så den er klar til at modtage. Den kan derfor være et godt alternativ til Kink Jennings dental gag, hvis du ønsker at kunne åbne munden endnu mere.

Denne dental gag ser måske ved første øjekast en smule mere kompliceret ud. Men lad ikke udseendet skræmme dig. Du får en gag, der er nem at indstille, så legen hurtigt kan fortsætte. For at justere højden skal du blot trykke de to metalstænger indad. Herefter kan du sætte den, i det hak du ønsker. Derudover er gaggen udstyret med et spænde, så den kan sættes fast om hovedet. Det er med til at sikre, at den ikke ryger ud eller af.

Fordele:

  • Fremstillet af metal og læder
  • Højde: 2,5 cm – 7 cm
  • Bredde: 14,5
  • Kan spændes fast om hovedet

Ulemper:

  • Ingen manual
  • Kan give en metalsmag i munden
Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here