Sidder, næsten som i en biografsal, men i retten og følger forhandlingen. Har ikke set dig komme ind og ikke set dig kravle snigende ind på min række, men mærker dig pludselig, at du er der. At du knælende åbner mine bukser og begynder at pille. At du tager mig i munden.

Kikker mig omkring, men ingen andre har set noget. Jeg holder dig tilbage, var ellers hurtigt med i den uvante situation. Vil på én gang hurtigt have det overstået og samtidig gerne trække nydelsen ud. Men vil ikke komme nu. Trækker dig ved håret op fra din knælende stilling og læner dig ind mod ryglænet foran. Lader hånt om retssalens øjne, om de andre i rummet. Spreder dine ben og lader en hånd vandre op ad dit lår.

De andre begynder at kikke. Har fået øje på dig og på din aldeles upassende stilling og mit endnu mere upassende forehavende. Dommeren rynker panden.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

To betjente nærmer sig os. Da vi ikke øjeblikkeligt afbryder og sætter os, bliver vi hurtigt og bestemt gennet udenfor ad bagdøren. Der viser sig at være en fængselsafdeling derude. Gammeldags som hele retsbygningen. Cellerne er bygget op som i gamle dages amerikanske film af tremmer. Der er frit udsyn fra den ene ende af gangen til den anden. Betjentene, der ellers er flinke nok, bebrejder os den foragt for retten, vi har udvist og genner os ind i den første celle.

Vist mest for sjov. Men jeg forklarer dem, at det naturligvis var dig, og ikke mig, der udviste foragt. Ikke i almindelighed, men nok for retten. Det må jeg erkende. Jeg bedyrer for dem, at jeg nok skal tage mig af at straffe dig. Hårdt, men retfærdigt. De smiler skælmsk, har måske en anelse – og overlader mig efter en kort betænkningstid, nøglerne til cellen. I cellen ved siden sidder to fanger og følger optrinnet opmærksomt. De kikker nysgerrigt og sultent på dig – især fordi jeg beordrede dit tøj af, inden jeg smed dig ind i cellen og låste.

Du sidder lidt forskræmt på briksen og forsøger at dække dig til. De to fanger har rejst sig og står tæt på tremmerne og kommer med sjofle tilråb.

Jeg er væk.

Men kommer så tilbage og låser under påtaget dramatik cellen op og træder ind.

Nå, min tøs, må de to herrer ingenting se? Skal vi ikke underholde dem lidt? De har sgu ikke meget at glæde sig til, siger jeg.

Jeg tager fat i dig og får dig lagt ned på briksen, fikserer dine arme og ben ved hjælp af de anordninger, der alligevel er der til over-urolige fanger. Du ligger nu på ryggen med spredte ben og de to fanger nyder det. De er blevet stille.

Jeg skubber briksen rundt, så du ligger med fødderne vendt mod dem. De kan se dine skamlæber. Jeg bøjer mig ind over dig og spreder dem, så de kan se op i dig. Men afstanden er alt for stor til at de kan nå dig, røre ved dig.

Jeg lyner selv ned og placerer mig foran din mund efter at have drejet dit hoved over mod mig.

Jeg lægger lige mærke til, at de to tilskuere er ved at tabe både øjne, næse og mund. De stirrer på dig, øjnene er fuldstændigt låst fast på din krop – og de har også lynet ned.

Jeg skubber briksen tættere på dem. De kan nu strække ud mellem tremmerne og røre dig, ikke meget, blot lige berøre din hud. De står med deres pikke i hånden.

Jeg læner mig ind over dig og trænger op i dig. Hårdt og dybt.

Så trækker jeg mig tilbage og betragter synet. Ser de to fanger komme ud over dig og hører dem stønne. Jeg trækker briksen tilbage og kikker på dig. Du har nydt deres åbenbare beundring og deres begær.

Jeg hælder et fad koldt vand over dig og skrubber deres sød af. Det kolde vand får dine brystvorter til at rejse sig endnu mere end før. Jeg kysser dem. Nyder at mærke deres hårdhed mod min tunge, bider let i dem.

Jeg ser et reb hænge ved døren og henter det.

Vender dig om, så du igen ligger fastspændt, men nu på maven. Har samlet dine ben for at få en bedre runding på balderne. Jeg bøjer mig ned og kysser dig dybt. Lader min tunge lege med din, slikker dine læber, napper let i dem med mine tænder.

Skal vi underholde kammeraterne lidt, siger jeg og venter ikke noget svar.

Rebet i min hånd begynder sin dans på dine balder. Vil for en gangs skyld se, hvor langt du kan gå.….hvor langt vi kan komme. Føler mig lidt som en skuespiller i et stykke teater. Elsker min rolle.

Jeg bliver ved og ved. Intensiverer slagene og lader dem ramme ikke bare balderne, men også det øverste af lårene, dele af ryggen. Lader rebets ende svirpe ned over siden på dig. Nyder at se huden tage farve. De to fanger gør endnu større øjne. Har aldrig oplevet noget lignende.

Da jeg er færdig og du er brændende, rød og varm, løsner jeg dig. Trækker dig over mod deres tremmer og binder dig opretstående til tremmerne. Nu kan de nå dig, fuldt og helt.

Jeg betragter scenen. Ryger lidt.

Ser deres hænder vandre ned over din krop, massere dine bryster, begrave sig i dit skød, ælte din røde balder og trænge ind i mund og kusse. Men det er kun hænderne, de kan bruge. De kan ikke komme ordentligt til. Jeg ser det forslugne udtryk i deres ansigter, sveden på deres pander. Hører deres tunge åndedræt. Ser pludselig ud af øjenkrogen en bevægelse længere væk, nede ad gangen. Der står de to betjente fra før og iagttager scenen. Men de bliver stående. De har rigeligt at se til selv.

Fangerne forsøger og forsøger at komme til, men tremmerne forhindrer dem i at komme tæt nok på.

Det kan jeg derimod. Jeg går hen bag dig med en behagelig fornemmelse af at have alt under kontrol. Jeg kan gøre, hvad jeg vil. De kan kun gøre det, jeg lader dem gøre. Tremmerne forhindrer andet.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Jeg griber fat om dit liv med den ene hånd, lader et par fingre glide op i dig, ud igen og smører med saften dit bageste hul. Så lader jeg igen fingrene glide op i dig, mens jeg presser mig vej op i dit snævre, besættende hulrum og mærker dig klemme sammen. Allerede på vej mod en altfortærende eksplosion banker jeg mig ind i dig og presser dig mod tremmerne, så brysterne bliver mast op mod det kolde jern, mens de to fanger igen er i gang med deres eget køn og dine bryster – når de ellers kan få fat. Det lykkes den ene at få dit ene bryst i munden og jeg kan høre på dig, at hans tænder har fundet vorten.

Jeg mærker dig ryste og jeg kommer dybt oppe i dig.

Jeg løsner dig og trækker dig væk fra fangerne. Giver dig et stort, varmt, tæt knus. Og kysser dine øjne.

Jeg lader dig glide ned på briksen igen og trækker den væk fra tremmerne. Lader den stå midt i rummet. Ser dig ligge med lukkede øjne og et lille smil om læberne. Jeg klæder mig på, går ud og låser efter mig.

Går ned ad gangen og idet jeg går forbi, overlader jeg cellenøglerne til de to betjente, der står både ophidsede og lidt betuttede i den anden ende. Jeg smiler opfordrende til dem og går ud.

Da jeg kommer tilbage med en pige i hånden, ser jeg dig – gennem tremmerne – stå på alle fire på briksen. Den ene betjent er dybt begravet i dig bagfra. Hans krop pumper frem og tilbage og får din krop til at svaje i samme takt. Ser dit ene bryst gynge under dig, rytmisk. Det andet har han fået et godt tag i. Kan næsten fysisk føle fornemmelsen i min egen hånd.

Foran dig står den anden betjent oprejst med bukserne nede om hælene og med sit lem pegende mod din mund. Betjenten på briksen styrer farten og idet han pumper dybt ind, presser han dig frem mod den andens lem, der forsvinder ind i din mund. Jeg ser dine lukkede øjne, din svajende ryg, dine balder, der formelig springer ud i rummet. Ser safterne løbe ned ad dine ben, hører den svuppende, klaskende lyd af kød, der støder sammen. Hører din dybe stønnen, hører mændenes dyriske lyde. Ser celledøren stå åben – de har end ikke haft tid til at lukke efter sig. Nøglerne sidder i låsen.

Går derhen. Ingen ænser mig og pigen. Jeg låser døren udefra og sætter mig i en stol. Beordrer hende til at knæle foran mig. Lyner ned og lader hende slikke mig. Betragter de to fanger, der kokrøde i hovederne og med stive øjne følger optrinnet i den anden celle.

Jeg krænger pigens tøj af og lader hende blive ved. Jeg krammer hendes bryster, så godt som jeg kan komme til det. Tager fat om hendes ansigt og styrer hendes bevægelser. inder hendes bryster igen.

Ser de to betjente blive færdige. Ser den ene sprøjte ud over dit ansigt, ser sæden dryppe fra din næse, og den anden næsten krumme sig sammen, da han kommer inde i dig. Ser dem trække sig tilbage – og deres måbende udtryk, da det går op for dem, at de er låst inde.

Du falder sammen på briksen. Udkørt. Færdig. Udnyttet og brugt. Tilfredsstillet og flad. Træt og fyldt med energi.

Lader de to tjenestemænd komme ud og beordrer pigen at rejse sig. Fører hende med et fast greb om håndleddet ind til dig i cellen. Hendes lyse hår falder ned over skuldrene og hendes hofter vugger, mens hun går. Jeg fører hende hen til dig og lader hende, uden ord, forstå, at hun skal kærtegne dig.

Du ligger på maven og pigen lader sit hår blidt glide ned over din ryg. Kan se på din krop, du umiddelbart undrer dig, men du bliver liggende. Er for træt til at vende ansigtet. Nyder den kildende fornemmelse.

Pigen tager hænderne i brug. Ganske blidt lader hun dem glide ned over din ryg mod balderne. Ned over balderne. Langs med lårene helt ned til fødderne. Masserer lidt hårdere dine fødder, tæerne. Glider opad igen på indersiden af lårene mod dit skød. Hendes hår ligger som et tæppe over dine balder, da hun bøjer sig ned og kysser din hud. Nu lægger hun en hånd på din ryg, lader kroppen glide nedefter og får ansigtet ned i højde med dit. Hun finder din mund og kysser dig. Du åbner øjnene og kikker på hende. Smiler. Ser mig stå bag hende og sender mig et taknemmeligt blik.

Jeres tunger leger med hinanden i luften som to svaler på insektjagt før et regnvejr. Du får dig besværligt løftet op på den ene albue og får kroppen drejet om. Lægger dig på siden, giver plads til hende på briksen. Hun lægger sig og omfavner dig. Hun glider ovenpå dig og du ind under hende. Bryster mod bryster, mave mod mave, skød mod skød. Hun presser sig ned mod dig – og du op mod hende.

Så glider hun langsomt ned over din krop, lader tungen hvile mod din hud hele vejen. Du spreder benene og lader hende komme til. Hun ender med sine knæ hvilende på gulvet og hovedet, tungen, dybt begravet mellem dine ben. Hun spreder sine egne en smule, som hun ligger med brysterne hvilende mod dine lår.

Jeg går om bag hende, knæler ned og med et godt tag i hendes balder trænger jeg ind i hende. Mine bevægelser forplanter sig i hendes krop og hun støder igen og igen mod dit køn. Du mærker mine forplantede bevægelser og ved, det er mig. Vi kikker på hinanden hen over pigens ryg, hendes hår. Ser hinanden dybt i øjnene og er pludselig i vores egen verden. Intet andet end vi eksisterer.

Underlaget skrider under os, vi befinder os midt i rummet. Svævende. Der er intet andet tilbage end os. Og pludselig er vi tættere på hinanden end nogensinde før. Selvom der er én mellem os, smelter vore kroppe sammen og bliver til én eneste organisme. Jeg når din hånd, du strækker din ud efter min. Jeg knuger dine fingre og du mine. Jeg forsvinder i dine øjne. Falder så dybt som aldrig før, stiger til vejrs som en ballon. Pigen mellem os er pludselig luft, et instrument. En katalysator for os. Decimeret til ingen verdens ting. Vores begges legetøj.

Hun får dig til at komme, jeg kommer i hende. Skubber hende væk og begraver mit ansigt i dit skød. Krammer dine balder, trækker din krop op mod min, mærker din blødhed helt og fuldt, drikker dine safter, lader tungen glide dovent hen over dig. Knuger dig ind til mig.

Giver dig fri.

Prøv det dejligste nogensinde

Hvis du er lidt uøvet og godt kunne tænke dig, at opleve det fantastiske som sexlegetøj er. Så har vi en række produkter, som efter vores vurdering er voldsomt undervurderet.

Eksempelvis vil vi anbefale jer, at man først bliver bekendt med, hvordan bruger man en dildo. Efterfølgenden bør i kigge nærmere på penisrørviagra til kvinder, penis overtræk og dilatorsæt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here