You2Toys African Lover Dildo – Anmeldelse & Test

43

You2Toys African Lover Dildo 23 cm – Opsummering

Personligt vil jeg give dildoen 2,5 stjerner. Den er okay, men personligt er det ikke så meget min smag. Kan godt lide det realistiske udseende, og at selve materialet ned af skaftet er blødt.

Er dog ikke så tilfreds med hårdheden af selve spidsen. At selve dildoen er muligt at anvende i harness og den har en sugekop for enden gør det muligt at anvende dildoen på flere måder, hvilket er det som gør at jeg synes dildoen er mere praktisk.

Derfor giver jeg produktet 2,5 ud af 5 stjerner.

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af realistiske dildoer?

Tjek vores guide til realistiske dildoer her

 


Kort beskrivelse af You2Toys African Lover Dildo

African Lover dildo er god til parleg, da den giver forskellige muligheder til leg og forkælelse.

Selve dildoen er af realistisk udseende, hvor der er åre ned af dildoens skaft.

Det er muligt at sætte dildoen i en harness, eller anvende dens sugekop og sætte den fast på væggen, hvis man bruger den selv. Ved hjælp af sugekoppen er det muligt at ramme flere forskellige stillinger, efter hvad man selv føler er behageligt.

Fordele

  • Blødt materiale
  • Realistisk udseende
  • Kraftig sugekop
  • Fleksibelt pvc-materiale
  • Mulighed for at sætte på harness
  • 23 cm skaft

Ulemper

  • Hård at indføre

Min personlige oplevelse

You2Toys African Lover Dildo 23 cm

Personligt synes jeg at selve dildoen var for bred, og der skulle meget glidecreme til for overhovedet at kunne få den op. Føler der skal bruges meget tid på at udvide sig nok til at kunne få den op, pga. bredden i skaftet.

Selve hovedet var hårdt, hvilket gjorde det svære at anvende. Dette var dog ulemperne, men når man først har brugt tiden på forberedelse til at kunne anvende den, kan den være yderst stimulerende, specielt hvis man lader sin partner bruge den på en.

Elsker at den giver muligheden for at sætte den i harness, da den giver flere muligheder på denne måde. Det er også rart hvis man vil bruge den selv at man kan ved hjælp af sugekoppen sætte den fast eksempelvis på en væg, så man ikke behøver at tænke på at holde den selv under akten.

Sådan anvendes det

Dildoen kan anvendes på flere forskellige måder. Man kan vælge og bruge den som normal dildo til penetrering.

Det er også muligt at indsætte produktet i en harness så der er flere muligheder for hvordan den kan bruges.

Det er yderligere også muligt at bruge dildoens sugekop, og eksempelvis sætte den på en væg, for at blive penetreret af den i en anden stilling.

Anbefalet til

Vil anbefale produktet til personer som godt kan lide realistiske dildoer, og som ikke har imod at bruge tid på forberedelse til at indføre dildoen.

Det siger andre kunder

Tidligere kunder har sagt de har været tilfredse med produktet, men at selve dildoen har roteret i harnessen. Flere synes også den er for lille, hvis man er lidt øvet i at bruge disse former for produkter. En tidligere kunde har også sagt at de havde håbet produktets materiale var blødere.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here