Sportsheets Læder Halsbånd med Snor – Anmeldelse & Test

42

Sportsheets sex Halsbånd

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

Sportsheets Læder Halsbånd med Snor – Opsummering

Lækkert produkt af god kvalitet. Det har mange anvendelsesmuligheder, da snoren kan tages af og sættes på efter behov og halsbåndet kan udvides alt efter halsens størrelse.

Det miljømæssige aspekt i at have brugt ægte læder og emballagens omfang kan for nogen trække ned.

Derfor giver jeg produktet 4 ud af 5 stjerner.

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af BDSM halsbånd?

Tjek vores guide til bdsm halsbånd her

 


Kort beskrivelse af Sportsheets Læder Halsbånd med Snor

Sportsheets HalsbåndJeg har fået den store fornøjelse af teste og anmelde Sportsheets Læderhalsbånd med snor. Produktet er af ægte læder og kan tilpasses flere størrelser. Snoren kan tages af og sættes på alt efter behov.

Man kan mærke og se at produktet er eksklusivt, og jeg har aldrig oplevet så behageligt et halsbånd. Lukkemekanismen er trykknapper og derfor nemt at sætte på og tage af, men dette kan være en ulempe for den erfarne bruger, der helst ikke vil have trykheden i at kunne komme hurtigt ud af legen.

Jeg giver produktet 4 ud af 5 stjerner, da et nybegyndervenligt produkt som dette halsbånd ikke behøver være ægte læder, fordi det ikke skal holde til lige så meget slid. Imiteret læder kan give samme æstetiske udtryk.Sportsheets Læder Halsbånd med Snor

Dette læderhalsbånd er et behageligt og smukt produkt af særdeles god kvalitet. Det er lavet af ægte læder, hvilket giver et eksklusivt og lækkert udtryk. Halsbåndet spændes på med trykknapper. Der er tre trykknapper, som gør det muligt at udvide eller stramme det, så det kan passe til flere størrelser. Det kan max få en omkreds på 43 cm.

Selve halsbåndet er 3,8 cm bredt, og det gør det utroligt behageligt at have på i forhold til smallere halsbånd, hvor det kan være smertefuldt eller ridse når der bliver hevet i snoren. Halsbåndet er tilmed foret, så det er blødt mod huden.

Snoren  er 107 cm, og kan tages af med en karabinhage af metal.

Sportsheets Læderhalsbånd med snor skal selvfølgelig vaskes i hånden, da læderet er ægte og ikke tåler vaskemaskine.

Fordele

  • Kvaliteten er i top idet materialet er ægte læder
  • Det er et godt nybegyndervalg, da det let kan spændes op
  • Det har tre mulige størrelser
  • Smukt og klassisk design
  • Ualmindeligt behagelight at have på

Ulemper

  • Det kan for nogle være fort udfordrende at “slippe ud af”
  • Miljømæssigt er ægte læder ikke et godt valg, da man kan få imiteret læder, der har samme æstetiske udtryk
  • Det er forholdsvist meget emballage, hvilket er en kende spild miljømæssigt

Min personlige oplevelse

Sportsheets Læder HalsbåndMin erfaring med Sportsheets læderhalsbånd med snor er overvejende positiv. Min partner og jeg var først skeptiske, da vi ikke har leget meget med halsbånd, men vi blev hurtigt solgt på ideen på grund af det elegante og smukke design og den lækre kvalitet.

Jeg oplever at produktet er et godt nybegynderprodukt, fordi man hurtigt kan slippe fri fra halsbåndet, da det er med trykknapper fremfor et bæltespænde eller lignende. Desuden er det mildt mod huden, så hvis man, som jeg, ikke er til hudsmerter, er det skånsomt og et bedre valg end de smalle bånd, der ofte har skarpe kanter.

Æstetisk går det rent hjem hos mig, selv de sølvfarvede metal-nitter langs båndet er dækket med stof på bagsiden, så halsen ikke bliver generet af dem. Det er knapperne dog ikke.

Sådan anvendes det

Sportsheets Læder Halsbånd med SnorHalsbåndet åbner op for diverse stillinger, vi brugte den blandt andet i doggie-style, hvor halsbåndet var et frækt og dominerende twist på en ellers god klassiker. Her kan den givende part holde i snoren og på den måde kontrollere den modtagende parts vejrtrækning.

Samtidig kan det være enormt pirrende dominansen er så konkret og et halsbånd er i sig selv ydmygende, så hvis man, som jeg, tænder på den del – then you´re in for a treat.

Vi var begejstrede for det smukke produkt i god kvalitet – men hvis man er trænet i at bruge halsbånd, kan det være antiklimatisk at trykknapperne giver så nem en akut-udvej.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale produktet til en kvalitetsbevidst nybegynder. Forstået på den måde at halsbåndet er lækkert, et lidt dyrere alternativ end mange andre, men man kan godt mærke at man har betalt det ekstra! Dog er trykknapperne et hurtigt exit fra dominansen, hvilket ikke er for alle, men kan være rart hvis man har begrænset erfaring med halsbånd eller bare holder af trygheden.

Det siger andre kunder

Generelt er produktet vellidt og har fået 4,3 stjerner på sinful´s hjemmeside.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here