Dette er den ultimative guide til, hvordan du kan binde din partner.

Bondage er en måde, hvorpå du kan bevæge dig ind på de psykiske aspekter af sex – de ting, der gør sex sexet i stedet for bare kroppe, der gnider imod hinanden.

At binde nogen (herunder din partner) eller at blive bundet handler om tillid, usikkerhed, lydighed, kreativitet, kommunikation, kontrol og overgivelse.

Det kan føre jeres forhold og jeres sexliv til det næste niveau.

Og bondage behøver ikke at være hardcore; det kan være ligeså let eller ligeså intenst, om dig og din partner har lyst til, at det skal være og føler jer komfortable med.

Og du kan altid begynde langsom og forsøge jer med nye ting efterhånden, som I bliver mere komfortable og bliver mere tændte af det.

Før du begynder med at binde hinanden, er der nogle vigtige ting, som I skal have overvejet:

For det første er det vigtigt at stoppe det sekund, at nogen føler sig ukomfortable.

For det andet, sæt grundreglerne, inden I begynder.

For det tredje, lad være at bruge materialer, der kan være farlige (for eksempel kan et par strømpebukser, der bruges som reb, blive for stramt og afskære blodcirkulationen – brug i stedet disse bondagereb).

For det fjerde, hav altid sakse i nærheden, så du kan skære din partner fri i nødstilfælde. Og som det sidste og vigtigste, sørg for at stole på din partner.

 

Vi anbefaler disse bondage reb og bindesæt…

Hvis dig og din partner står og overvejer at kaste jer ud i leg med bondage, så er det vigtigt, at I har det rigtige udstyr. Der er mange ting i hjemmet, som I kan bruge, men I risikerer også, at det ikke er de sikreste muligheder.

Et par strømpebukser kan nemt blive for stramme eller skære i huden, men en paletkniv er til gengæld et genialt værktøj til spanking.

Find derfor balancen mellem, hvad I kan bruge, som I allerede har liggende, og hvad I bliver nødt til at investere i.

Obaie bondage reb på 10 meter

obaie bondage reb 10 m
TJEK PRISEN HER

Som ægte bondage reb anbefaler vi dette Obaie bondage reb af 10 meter, hvilket kan bruges i næsten alle bondage situationer. Det kan bruges til størstedelen af nedenstående stillinger, da det er langt nok til både at binde arme og ben, og så er det sikkert at bruge.

Hvis du vil investere i et reb, som du kan føle dig tryg ved – både når du selv skal bindes, men også hvis du binder din partner, så er dette reb det ideelle førstegangskøb, der kan bruges igen og igen til et hav af forskellige stillinger.

 

Obaie bondage tape

obaie bondage tape
TJEK PRISEN HER

Hvis du vil undgå at skulle binde knuder, så er en anden mulighed, at du bruger tape til at binde din partner med. Det er nemt, hurtigt, og din partner slipper hverken fri eller bliver skadet.

Brug for eksempel dette Obaie bondage tape til at binde din partner fast til senge, eller brug det til at tape over munden, så din partner ikke kan tale. Den kan også bruges over øjnene, så din partner ikke kan se, hvilket vil skærpe din partners sanser, og sidst kan du jo også blot kreere flotte mønstre på din partner.

 

Obaie bondage sæt til sengen

obaie bondage sæt til sengen
TJEK PRISEN HER

Hvis du vil investere i noget, der kan bruge igen og igen på mange forskellige måder, så er et sæt til senge helt ideelt. Det kan bruges af nybegyndere, af den erfarne og af alle dem ind imellem.

Et bondge sæt, der kan anbefales, er denne Obaie bondage sæt til sengen, der kan bruges på forskellige måder af både nem og svær grad.

Find på en masse stillinger, der ikke er set før, eller prøv de helt basale, hvis I først lige er begyndt og vil starte stille ud. Mulighederne med bondage er uendelige, og det handler blot om at udnytte dem.

 

Forslag til bondage stllinger

Hvis du ikke har nogen ide om, hvor du skal starte, er der nogle få kreative stillinger, som I kan bruge til at komme i gang.

Obs: disse sexstillinger er henrettet på, at kvinden bliver bundet, men I kan bytte rundt.

1. Den ophængte gæst

Kom med velvet hånden

Du kan også bruge bondage materiale, der er købt specielt til dette formål, eller hvis I først lige vil dyppe tæerne eller vil starte med det samme, så kan I bruge, hvad end I har liggende rundt omkring i huset. Vær kreative!

 

2. Kom med velvet-båndet

Over månen

For at finde komfort i den ukomfort, der medfølger at blive bunder, forsøg så en stående stilling, hvor I bruger begrænsninger, der passer over en dør. Du kan også binde dine håndled til dørhåndtaget.

Din partner kan enten være ansigt til ansigt med dig, så du kan følge med i, hvad de foretager sig, eller du kan have ryggen til dem og være uvidende. Din partner kan eventuelt bruge munden til at røre dig, så deres fokus ligger på alle sensationerne.

 

3. Over månen

Den lille grisling

Læg dig over en stabil barstol, få din partner til at binde dine ankler eller håndled til stolebenene. Din partner kan piske dig blidt (eller ikke blidt) eller pirre dig på anden vis med tungen, sexlegetøj eller løftet om penetrering, hvis du spørger pænt.

 

4. Den lille grisling

Det varme sæde

Hvis du vil prøve en klassisk bondage stilling, men ikke har helt styr på teknikkerne endnu, så kan du snyde med et binde-system, der klarer positionen for dig.

Lad dit offer ligge på maven, mens du binder deres arme og ankler bag deres ryg. De vil stadig være relativt begrænsede i deres bevægelser, men rebene gør det lidt mere behageligt og lidt mindre hardcore. Beløn deres god opførsel.

 

5. Det varme sæde

Bind mig oppe bind mig nede

Sæt dem i en stol med ret ryglæn, og bind deres ben til hvert stoleben og deres håndled bag ryggen. Giv dem bind for øjnene, så de er endnu mere opmærksomme på, hvad end du vælger at gøre med dem.

Nogle mennesker kan lide at blive pirret med en fjer eller isterning og din varme mund. Andre kan måske bedre lide det lidt hårdere, som et tilfældigt smæk på låret med en paletkniv. Den del skal I have på plads inden I kommer dertil, så I har nogle klare regler.

 

6. Bind mig oppe, bind mig nede

På rebene

Begynd blidt med et silkebånd (du kan købe særlige bondage bånd eller helt normale slips) til at binde deres håndled sammen over hovedet på dem.

Lad dem ligge på ryggen og monter dem ved at sige, at de absolut ikke må bevæge sig – i hvert fald indtil du siger andet.

 

7. På rebene

Mærket

Hvis I vil bevæge jer ud på lidt dybere vand, så kan i bogstaveligt talt gå dybere.

Husk: sikkerheden først. Lad være at binde din partner for stramt. Hav sakse i nærheden i tilfælde at et uventet problem. Du kan aldrig kommunikere for meget, når I praktiserer bondage, så spørg hele tiden din partner, hvordan de har det.

Lad dem knæle med hovedet mod gulvet, numsen i vejret og deres hænder bundet til deres ankler. Lad en finger trænge ind analt og brug den anden hånd til at give dem et hand-job. Få dem til at spørge pænt først.

 

8. Mærket

Skændet

Du vil aldrig opleve nogen være mere til rådighed, end når de er på ryggen og fuldstændig åbne for, hvad end der vil ske.

Lad dem (eller beordr dem) til at lægge sig på rygge og deres ben for dig. Deres arme skal gå ved siden af deres knæ, og deres hænder skal holde om deres ankler, så du kan binde håndleddene til anklerne.

Der findes bondage tape til binde-arbejdet. Det er traditionelt manden, der binder kvinden på denne måde, men du kan også vende det og lade dem se dig og røre dig selv.

 

9. Skændet

Lad dem ligge på ryggen med spredte ben, bind både arme og ben til hvert hjørne i sengen – brug eventuelt håndjern, der sidder på sengens hoved- og fodender, bondage tape bundet til madrassens hjørner eller et under-sengen system).

Når først din partner er hjælpeløs, kan du begynde at pirre dem med noget irriterende langsomt oralsex.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here