Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe – Anmeldelse & Test

42

Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe – Opsummering

Denne penispumpe levede ikke helt op til mine forventninger om et 5 stjerners produkt. Med de problemer jeg havde omkring pasform og funktionalitet vurderer jeg at produktet gør sig fortjent til 3 stjerner ud af 5.

Dog kan produktet noget; den ultimative stådreng, hed leg, fræk visuelt og udstrækning af penis. Disse fordele ved denne penispumpe er alle rigtig gode, men i mine øjne mangler den det sidste finish og en luksuriøs følelse omkring mit helt specielle håndtag forneden.

Ud af 5 stjerner gives Pump Worx Pro-Gauge Penispumpen 3 stjerner

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af penispumper?

Tjek vores guide til penis pumper her

 


Kort beskrivelse af Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe

Jeg hedder Rasmus og er 22 år, og studere på en erhvervsuddannelse. Jeg har testet produktet både alene og med partner. Jeg har testet produktet 5 gange, 3 gange alene og 2 gange med min partner. De første fire test blev foretaget skiftevis alene og med partner, og derefter testede jeg produktet en sidste gang alene, da jeg havde følte at produktet i mit tilfælde gav mest ved solo-leg.

Penispumpen vil give dig rejsning som aldrig før, og du og/eller din partner kan let følge med gennem den klare cylinder.

Produktet består af en plastik cylinder med et sleeve i bunden og en slange i toppen som føre til en pumpe med pistolgreb, trykmåler og en quick release funktion. Dette sexlegetøj kommer i 3 separate dele, pistolgreb pumpe, slange og cylinder med sleeve, og er meget let og intuitivt at samle. Cylinderen er lavet af ABS-plast, har en længde på 23 cm. og en diameter på 5,3 cm. heri kan næsten enhver penis passe. Det bløde sorte sleeve er lavet af silikone.

Fordele

  • Let at sætte op.
  • Fantastisk vakuum.
  • Cylinderen har en god størrelse
  • Nanometer
  • Pistolgreb pumpe
  • Kan bruges som fleshlight

Ulemper

  • Formen på cylinderen
  • Snæver sleeve
  • Kan nive
  • Sleeve glider af cylinderen

Min personlige oplevelse

Pump Worx Pro-Gauge Penis pumpe

Min oplevelse af Pump Worx Pro-Gauge penispumpe var overordnet god, dog med et par mindre problemer.

Jeg var spændt på at se min penis blive pumpet op til en størrelse den aldrig selv ville kunne opnå, og penispumpen skuffede absolut ikke.

Ved indføringen af min penis havde jeg problemer med at få den ordentlig ind uden smerte, grundet det snævre sleeve der sørger for en tæt pasform omkring roden. Med vandbaseret glidecreme på penis og sleeve var det let at pumpe den ind. Kort efter fuld indføring af min penis oplevede jeg tre mindre problemer der kunne fixes med en smule opfindsomhed; penispumpens sleeve gled af cylinderen, min opad buet penis gned sig op af cylinderen og cylinderen pressede sig lidt meget ind rundt om min penis.

Penis sleeven kan evt. holdes på plads med en penisring, cylinderen lige form kan udnyttes med glidecreme til at massere penishovedet og presset omkring penis tilvendende jeg mig efter et par gange.

Sådan anvendes det

Efter en yderst let og intuitiv samling af penispumpen, fordeles der glidecreme på indersiden af sleeve eller direkte på penis.

Før nu penissen op til åbningen, og begynd at pumpe med pistolen og lad den glide ind, ved ubehag eller lyst kan trykket udlignes ved at løfte på den lille knop på toppen er pistolen. Personligt tager jeg min ”lille fyr” ud og ind igen i hvert fald et par gange for ren behags skyld.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale dette produkt til mænd eller par der er kan lide en intim og visuel oplevelse.

Produktet ligger op til en intim, sensuel og størrelse fikseret leg, om man er alene og vild efter et virilt lem eller med partner og ønsker leg med dominans eller intimitet så er dette sexlegetøj en mulighed for at gøre noget stort ud af weekenden.

Det siger andre kunder

”Gummimanchetten er for snæver – klip halvdelen af, så virker det…”  Her er der kunde der har haft samme problemer som mig.. Måske et problem der er mere udbredt end jeg forventede. At klippe dem af hjælper lidt, men det kunne være bedre.

Der er en tryk udlignings-” knap” på oversiden af pistolhåndtaget, der hvor et sigtekorn normalt vil side. En kunde har denne mening om den: ”Trykudligningsknappen er meget ustabil.” og jeg er delvis enig. Havde ikke videre nogle problemer med den, den udligner kun tryk når jeg vil det, dog rasler den en del.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here