Prostatic Play Rimsation Fjernbetjent Prostata Vibrator- Anmeldelse & test

63

Prostatic Play Pro Rim Roterende Prostata Stimulator

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

Prostatic Play Rimsation Fjernbetjent Prostata Vibrator – Opsummering

Prostatavibratoren har to motorer og stimulationsfunktioner, der som udgangspunkt lyder spændende og nytænkende.

Der er en del forskellige lignende produkter at vælge imellem, så man må kigge lidt rundt efter hvad man tror, der er bedst til ens ønsker. Her får du en symfoni af stimulation, både på prostata og analt.

Avanceret prostata vibrator med rim funktion. Her er så meget funktion at det aldrig bliver kedeligt eller rutinepræget. Øvelse gør det bedre og bedre.

Ud af 5 stjerne får denne vibrator 4½. Længden trækker ned.

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af Prostata Stimulatorer?

Tjek vores guide til Prostata Stimulatorer her

 


Kort beskrivelse af Prostatic Play Rimsation Fjernbetjent Prostata Vibrator

Fordele

  • 2 effektive og kraftfulde motorer.
  • Mange funktionskombinationer.
  • Nem betjening via 2 knapper. Én til hver motor.
  • Lækkert materiale.

Ulemper

  • Lang indføringsdel.
  • Højt støjniveau.

Min personlige oplevelse

Prostatic Play Pro Rim anmeldelseJeg havde virkelig store forventninger den denne komplekse prostatavibrator med flere stimulationssteder. Den avancerede prostatastimulation med vibrator og roterende funktion er effektfuld og lækker. Desværre er indføringsdelen lidt for lang til mig (13 cm).

Det betyder at den stimulerende spids rammer oven for prostata, når vibratoren er i bund. For at få den tiltænkte effekt er jeg derfor nødt til at trække den et par cm. tilbage. Derved mindskes stimulationen til mellemkødet og rimfunktionen er nok heller ikke helt så effektiv, men det er lidt svært at vurdere. Længden gør til gengæld at man kan lege med at trække den frem og tilbage og derved ramme prostata i stød. Det tilfører en anden dimension som bestemt kan nydes. Selvom vi ikke er lige høje, er der ikke så stor indvendigt forskel på vores anatomi. Derfor gør du klogt i at tjekke din optimale længde på en prostata vibrator.

Der er flere styrker og vibrationsmønstre i vibratordelen. Der er flere hastigheder i rim-delen. Det er en roterende perlerække ved roden af indføringsdelen. Desuden kører samtidig en rotation af spidsen, der stimulerer prostata. Jeg synes støjniveauet er lidt højt.

Der skal lidt øvelse til, men så er der også gode muligheder for kraftfulde og vilde prostataorgasmer.

Som nævnt er den lidt for lang til mig, men den sidder udmærket og falder ikke lige ud. Under samtidig samleje må jeg dog støtte vibratoren, for at den kan blive på plads. Derfor finder jeg ikke legetøjet så anvendeligt under samleje. Det skyldes også den overvældende stimulationsoplevelse, der gør det svært at rumme alle stimulationer på en gang. Når en prostata- og penis orgasme konkurrerer om at komme først, er det i hvert fald overvældende for mig. Det bliver næsten for meget af det gode.

Sådan anvendes det

Prostatic Play Pro Rim anmeldelsePåfør rigeligt med anal glidecreme. Indfør banditten langsomt, så du ikke mærker ubehag eller smerte. Den skal vende så den lange yderdel vender fremad. Herved peger spidsen af indføringsdelen fremad mod prostata. Du kan ikke gøre det forkert. Bare det ikke gør ondt.

Der er to betjeningsknapper. Én til vibratordelen der indeholder tre styrker og i alt 7 vibrationsmønstre. Den anden knap er til rotatordelen og har tre hastigheder. Der er således mange kombinationsmuligheder.

Anbefalet til

Prostatavibratoren er til den, der har lidt erfaring med anal leg, og har en fornemmelse af hvad man går efter. Jeg finder den bedst egnet til sololeg eller sammen med partner. Den kan med støtte bruges under samleje. Det er en vild oplevelse at blive stimuleret på pikken og bagi samtidigt. Øvelse gør sikkert mester.

Det siger andre kunder

De fleste er begejstrede og fuldt tilfredse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here