Sådan får du en bryst orgasme: 23 tips til dig og din partner

82

Menneskekroppen har flere forskellige erogene zoner. De omfatter blandt andet inderlår, læber, øreflippen og klitoris. Også brystvorterne er en erogen zone. Det betyder, at det er ekstra rart, når de berøres.

Det skyldes blandt andet, at der er særlig mange nerveender på netop brystvorterne. Faktisk kan nogle få orgasmer alene ved at blive berørt på brystvorterne eller de øvrige erogene zoner.

Læs mere om bryst orgasmer og find tips og tricks her.

obaie brystvorte sugekopper

Tjek Prisen Her → 

 

Hvordan er det muligt at få en bryst orgasme?

Når det er muligt at opnå orgasme alene ved at blive berørt på brystvorterne, skyldes det netop, at der er særligt mange nerveender på brystvorterne. Faktisk har hver brystvorte flere hundrede nerveender. Det gør dem særligt sensitive over for berøring og gør, at det kan føles rigtig rart at blive rørt der.

Når brystvorterne stimuleres, sendes der signaler til den genitale sensoriske cortex. Det er det samme område, der ophidses af vaginal stimulering eller stimulering af klitoris.

Derfor er det i nogle tilfælde muligt at få en orgasme alene ved at blive stimuleret på brystvorterne. I andre tilfælde kan denne stimulering forstærke eksempelvis en klitorisorgasme.

Hvordan føles en bryst orgasme?

Kvinder, der har oplevet bryst orgasmer beskriver dem, som om de kommer snigende langsomt og så pludselig og uventet eksplodere. Denne type orgasme beskrives i særligt høj grad som værende en helkropsoplevelse, fordi følelsen langsomt spreder sig rundt i kroppen, indtil man opnår klimaks.

Har du menstruation, kan bryst orgasmer føles endnu mere intense, fordi de hormonelle ændringer, der finder sted i forbindelse med en menstruation øger brysternes sensitivitet, hvilket kan øge ophidselsen og forstærke klimaks.

Kan alle få en bryst orgasme?

I teorien kan alle få en bryst orgasme. For de flestes vedkommende vil det dog tage tid og flere forsøg, før man lykkes helt med det. Det vil formentlig også være nødvendigt at prøve flere forskellige ting af for at finde ud af, hvad der fungerer lige præcis for dig. Uanset hvad, er det værd at prøve, og det er vigtigt ikke at give op efter et enkelt mislykket forsøg.

Når alle i teorien kan opnå en bryst orgasme, så menes der vitterligt alle – også mænd. Er du mand, og kunne du tænke dig at prøve noget nyt, kan du derfor også sagtens kalde dig ud i stimulering af brystvorterne. Fremgangsmåden og metoden er den samme for både mænd og kvinder, så det er bare med at komme i gang!

fifty shades of grey sweet torture brystvorte stimulatorer

Tjek Prisen Her → 

 

Sådan kommer du i gang

Stimulering af brystvorterne behøver som nævnt ikke nødvendigvis at føre til bryst orgasme. I mange tilfælde kan stimulering af brystvorterne intensivere eksempelvis en klitorisorgasme eller bare give anledning til nydelse i sig selv. Men vil du gerne øge dine chancer for at opnå bryst orgasme, kan du gøre følgende ting:

 • Skab den rette stemning
 • Placér dig selv i en komfortabel position, så du kan fokusere på nydelsen
 • Lad dine tanker vandre. Tænk på noget, der tænder dig og fantasér
 • Tag dig god tid til at mærke de forskellige følelser og mærke efter, hvad du godt kan lide
 • Begynd med at bruge dine fingre, men tilføj også gerne andre følelser ved hjælp af brystvorte sugekopper, vibrerende brystvorte stimulatorer, brystvorte pumper, brystklemmer, olier eller lignende
 • Lad den ene hånd vandre til andre erogene zoner – eksempelvis din klitoris

Som nævnt kan du både bruge dine fingre, når du prøver dig frem, men du kan også eksperimentere med nogle af de forskellige former for legetøj, der findes netop til stimulering af brystvorter. Mulighederne er mange, og igen handler det ganske enkelt om at prøve sig frem for at finde ud af, hvad man kan lide, og hvad der fungerer for lige præcis dig eller din partner.

Sådan gør du selv

Stimulering af brystvorterne kan både dyrkes med en partner eller på egen hånd. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe selve stimuleringen an, kan du begynde med at følge nedenstående steps:

 • Start med at fokusere på din vejrtrækning. Tag dybe vejrtrækninger indtil du slapper af i hoved og krop
 • Lad følelsen brede sig i hele kroppen ved at berøre dine forskellige erogene zoner
 • Berør bryst og areola med forsigtige og kærtegnende bevægelser Undlad at berøre dine brystvorter for langsomt at opbygge følelsen
 • Begynd gradvist at bevæge dine fingre til dine brystvorter. Start med at gnide dem langsomt og blødt og hæv så hastigheden og hårdførheden i takt med ophidselsen
 • Klem eventuelt om dine brystvorter
 • Prøv også at ”dreje på” brystvorterne eller prøv dig frem med forskellige ting
 • Stop, når du er ved at nå klimaks og start så forfra for en mere intens oplevelse

Hvis du vil prøve med en partner

Ovenfor er det beskrevet, hvordan du kan gå frem, hvis du ønsker selv at give dig i kast med stimulering af dine brystvorter. Men alle de ovenstående trin kan også sagtens følges i selskab med en partner. Der er dog ting, en partner kan gøre for yderligere at tilføre nydelse og intensivere oplevelsen. Eksempelvis:

 • Varm ånde. Din partners ånde mod din brystvorte kan virke pirrende
 • Lad din partner slikke på dine brystvorter og mærk en fornemmelse, du ikke kan skabe på egen hånd
 • Ved at suge på dine brystvorter kan din partner skabe en helt særlig, pirrende fornemmelse
 • Brug tænderne. Hvis du kan lide det, kan din partner bruge tænderne en smule, når vedkommende kærtegner dine brystvorter med munden

fetish fantasy nipple erector

Tjek Prisen Her → 

 

Andre variationsmuligheder

Der er mange forskellige måder, man kan gå til stimulering af brystvorter på. Når først du har afprøvet de ”basale” ting, kan du bevæge dig videre til at prøve andre og måske lidt ”vildere” ting såsom:

 • Olier og lotions. Der findes mange forskellige olier og lotioner, der kan anvendes til stimulering af brystvorter – både varianter, der er skabt til formålet og andre typer. Både olie og lotion kan forstærke intensiteten, når brystvorterne stimuleres, og du vil sandsynligvis få nemmere ved at opnå bryst orgasme
 • Prøv at stimulere dine brystvorter forsigtigt med en isterning eller lignende for en helt unik og pirrende følelse
 • Ligesom en vibrator kan skabe mirakler på de øvrige af kroppens erogene zoner, kan stimulering af brystvorter ved hjælp af en vibrator føles helt fantastisk. Der findes vibratorer, som er skabt særligt til stimulering af brystvorter, men du kan også bruge andre former for vibratorer med et godt resultat
 • Brystvorte klemmer er en klassiker, når det kommer til erotisk legetøj til stimulering af brystvorter. Prøv dig frem og find ud af, om klemmer er noget for dig
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne-sorello@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here