Anmeldelse: Womanizer w500 Pro Klitoris Stimulator

479
Womanizer w500 Pro Klitoris Stimulator
Womanizer w500 Pro Klitoris Stimulator

Dette lille ovale æg er en gave til dig, der er kvinde. Denne Womanizer er en klitoris stimulator, der også kan bruges på brystvorter, hvis man skulle ønske det.

En Womanizer er et smukt, ovalt æg, der på bagsiden har en gummiåbning, der kan sættes over klitoris eller på din brystvorter.

En Womanizer har 100% orgasmegaranti, og her kan du læse hvorfor!

Du kan læse mere om produktet her

Sugende, pustende sensationer

Denne Womanizer har forskellige vekselvirkende funktioner, der giver dig en klitorisstimulering, som du aldrig har oplevet det før.

Forestil dig, at du længtes efter en lækker klitorisstimulation og efter lang tid bestemmer dig for at prøve denne Womanizer. Den vil give dig en stimulering, der kan gøre, at du bliver helt  vild efter at mærke den næste, knapt berørende, stimulering af klitoris.

De pustende, sexede og lette sensationer, der kombineres med en sugende berøring giver dig en følelse af, at du får et lækkert oral treatment. Du har med andre ord din egen suttende, sugende elsker lige ved hånden!


Find den bedste pris på Womanizer w500 Pro Klitoris Stimulator

For den billigste webshop, klik her

Brug din Womanizer på brysterne!

Ønsker du at bruge din Womanizer på flere forskellige måder, kan du placere den på dine vilde, tændte bryster. Er du vild med at blive stimuleret på dine brystvorter, så vil denne Womanizer give dig den stimulering, som du har længtes efter.

Du får denne vilde, erotiske og ophidsende følelse, når du mærker en sugende følelse på dine stive brystvorter – en følelse, du bare bliver nødt til at få igen og igen.

Et lækkert og feminint design

Designet på din Womanizer kan du tilpasse lidt efter den type kvinde, du er. Ønsker du det rå, dyriske look, kan du få en Womanizer med et look, der har enten en sort eller lilla base kombineret med et leopardprint. Ønsker du derimod noget klassisk, elegant, kan du vælge en Womanizer der er hvid og sølv, eller du kan vælge en, der har et blomsterprint. På alle Womanizersimulatorer har man placeret en similisten, der giver et eksklusivt udtryk, og som samtidig giver dig hentydninger til din klitoris.

Det lækre feminine design gør din Womanizer til din egen, og du kan bruge den som din forlængede, forbedrede arm. Udover at du af personlige grunde vælger et design, du godt kan lide, kan du også vælge et design, du mener kan passe ind til din indretning, sådan at din Womanizer ikke vækker opsigt, hvis du skulle have glemt at lægge den tilbage i posen.

Se mere her

Helt praktisk om din Womanizer

Din Womanizer har 8 forskellige indstillinger, der kan give dig forskellige stimuleringer alt efter, hvad du har lyst til. Helt praktisk ligger din simulator godt i hånden og sikrer at du kan slappe af, imens du giver dig selv en fantastisk orgasme. Brug din Womanizer i 30 minutter ad gangen, eller til den bliver varm.

Om du bruger 30 minutter er faktisk meget usandsynligt, men selvfølgelig afhænger alt af, hvor klar du er, og hvad du ellers går og tænker på. Med din Womanizer får du i hvert fald en optimal oplevelse i 30 intensive, sexede minutter.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here