Anmeldelse: Womanizer w100

31

OBS: Womanizer W100 er desværre udgået! Vi anbefaler i stedet, at du køber følgende: Womanizer Premium 

 

Womanizer W100 Klitoris Stimulator – Opsummering

Womanizer W100 er virkelig et must i alle kvinders natbordsskuffer! Jeg blev fuldstændig blæst bagover af dens effektive stimulationsdesign, og dens luftbølge-teknologi er nærmest vanedannende. Det er klart blevet min trofaste partner under dynen.

De frække designs, den kommer i, giver virkelig også bare et personligt præg på stimulatoren. Prisen er lidt i den dyre ende, men kvalitet og pris hænger naturligvis også sammen.

Da Womanizer W100 desværre er udgået fra markedet, anbefaler vi dig på det kraftigste at tage et kig på Womanizer Premium. Den effektive stimulationsteknologi er i Premium optimeret endnu mere – og endda i et smukt, luksuriøst produkt. Bestemt alle pengene værd!

 

Vil du kigge nærmere på de luksuriøse Womanizer-produkter?

Tjek vores guide til Womanizers her

 


 

Kort beskrivelse af Womanizer W100

Womanizer W100 var den første klitorisstimulator til at bruge den nu yderst populære luftbølge-teknologi til at stimulere klitoris. Man placerer silikonesugehovedet over klitoris, og dens teknologi, der både suger og puster og sender pulserende bølger ud (ligesom dråber i vand) vil stimulere din klitoris blidt men målrettet.

Womanizer W100 er genopladelig, så du kan bruge den igen og igen. For at undgå overophedning slukker den dog efter cirka 30 minutters brug. Den har 5 forskellige stimulationsniveauer, som man skifter mellem ved at trykke på den store diamant i midten på produktets forside.

Womanizer W100 kommer i 4 frække, opsigtsvækkende designs, så du kan personliggøre din Womanizer endnu mere.

 

Fordele

  • Lækre, vilde designs
  • Genopladelig (oplader medfølger)
  • 5 stimulationsniveauer
  • Kan også bruges på brystvorter
  • Revolutionerende trykbølge-stimulationsdesign
  • Helt klart orgasmegaranti (+ mere intense orgasmer)
  • Automatisk “standby-funktion” for at undgå overophedning

Ulemper

  • Kræver lidt tilvænning at bruge den korrekt
  • Prisen er i den dyre ende
  • Standby-funktion starter allerede efter 30 minutters brug

 


 

Min personlige oplevelse

Womanizer W100 Klitoris StimulatorJeg er altid lidt tilbageholdende med at købe produkter, der lover “orgasmegaranti” eller bliver omtalt som “revolutionerende stykker sexlegetøj”, for det synes jeg næsten, alle omtaler deres egne produkter som, fordi de skal markedsføre dem godt.

Jeg var derfor også kritisk, da jeg modtog Womanizer W100. Særligt fordi teknologien var så ny, og man først lige skal finde ud af, om det faktisk ER stimulerende for kvinder, eller om det bare er noget, de siger, som en del af en målrettet markedsføringsplan.

Der var 4 forskellige designs at vælge imellem, og jeg valgte den lyseblå. Da jeg modtog produktet, blev jeg overrasket over, hvor stort det egentlig var. Jeg havde troet, det var en lille diskret sag, men det fyldte overraskende meget – dog ikke så det var overvældende og uhåndterbar.

Det var nemt at tænde produktet på den lille knap med et enkelt tryk, og jeg placerede herefter sugehovedet over klitoris. Jeg skulle lige vænne mig til, at produktet føltes lidt anderledes end f.eks. bulletvibratorer, og man skulle lige finde den rigtige vinkel osv.

Selve oplevelsen

Womanizer W100 Klitoris StimulatorDerefter var det, som om alle mine kritiske tanker bare forsvandt. Selvom følelsen var nærmest ubeskrivelig, så kan jeg i hvert fald godt afsløre, at der ikke gik lang tid, før jeg fik min første orgasme. Følelsen af at der blev suget og pustet samtidigt var virkelig effektiv, og jeg vil vove at påstå, at denne teknologi er kommet for at blive!

Jeg prøvede de forskellige intensiteter, og jeg syntes, det var rart at kunne skifte mellem flere niveauer, når man allerede havde nået klimaks af det første niveau. Efter 30 minutter slukkede min W100 ud af det blå, og jeg troede først, at den var gået i stykker. Jeg læste mig dog frem til, at den slukker automatisk for at undgå at overophede, så jeg måtte lade den køle af og herefter fortsætte.

Så alt i alt var det et virkeligt lækkert produkt, og det vil helt sikkert blive fast inventar i natbordsskuffen hos mig. Til gengæld synes jeg, at prisen er ret høj. Produktet holder helt klart, hvad det lover, og det er pengene værd, men det er ikke noget, jeg selv ville have budget til at investere i.

 

Sådan anvendes produktet

Womanizer W100 Klitoris StimulatorMan tænder først produktet på den lille tænd/sluk-knap foran på produktet. Herefter placerer man det hvide sugehoved omkring klitoris, hvor det så stimulerer din klitoris uden at direkte berøre den. Jeg synes, det kræver lidt tid lige at vænne sig til det i første omgang.

Når man skal skifte mellem de 5 stimulationsniveauer, så trykker man på den store diamant, der også sidder foran på produktet lidt under tænd/sluk-knappen. Diamanten er stor og nemt tilgængelig, selv når man holder om produktet og har det i brug. Det gør brugervenligheden virkelig god. Tænd/sluk-knappen er også så lille, så man kommer ikke til at ramme den ved et uheld.

Man slukker derefter blot sit produkt, når man ikke længere vil bruge det. Hvis man bruger produktet i mere end 30 minutter, kan man risikere, at den slukker af sig selv for at undgå overophedning, fordi motoren i Womanizeren er så kraftig. Man skal så bare lade produktet hvile og køle ned i en halv times tid, og så kan man gå i gang igen.

 

Anbefalet til

Womanizer W100 Klitoris StimulatorAnbefalet til kvinden der vil have en klitoris-stimulation, som er langt ud over det sædvanlige! Jeg tør tilnærmelsesvist at sige, at den vil blive din nye, trofaste partner in crime, og du nærmest ikke har brug for andet end blot den.

Trykbølge-stimuleringen er så effektiv, og alligevel er den ganske blid mod dem, der måske har en mere følsom klitoris. Den kan dog indstilles til et mere intenst stimulationsniveau, hvis man har brug for mere målrettethed, eller hvis man blot vil opbygge et frækt klimaks.

Jeg vil helt klart anbefale Womanizer W100 til enhver kvinde, da den virkelig kan noget andet end f.eks. de typiske bullet-vibratorer eller andre produkter, som er i direkte kontakt med klitoris, og godt kan føles lidt for hårde. Womanizer W100 er genial!

 

Det siger andre kunder

Kvinder verden over er virkelig blevet taget med storm af Womanizer W100, og de roser den til skyerne. Jeg synes bestemt heller ikke, det er svært at forstå, hvorfor den blev så populær så hurtigt, nu når jeg har prøvet dens fantastiske evner.

Måden den stimulerer klitoris målrettet men alligevel uden den direkte og til tider hårde berøring, gør den blid og følsom, men alligevel med garanti for orgasmer. Andre kvinder giver i hvert fald udtryk for, at normale bulletvibratorer slet ikke kan hamle op med dette!

Prisen er dog en hindring for mange andre (ligesom jeg selv fandt produktet en smule dyrt), men man får, hvad man betaler for. Den er bestemt pengene værd, men en billigere udgave ville heller ikke skade.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here