Womanaizer Pro40

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
mshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator – Opsummering

At teste Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator har været ren selvforkælelse, og det har virkelig medført nogle hurtige og intense orgasmer. Med sit stimulationsdesign der er lavet til målrettet stimulation af klitoris, er det ikke svært at forstå, hvorfor Womanizer Pro40 er en af de mest populære på markedet.

Med sit simple design og varierende vibrationshastigheder, er der rig mulighed for lækre onani-oplevelser. Med sin trykbølgeteknologi leverer den hver gang, og sender dig med garanti i den syvende himmel.

Trods Womanizer Pro40’s popularitet, er produktet desværre udgået fra sortimentet. Jeg har derfor i tabellen linket til Womanizer Liberty Klitoris Stimulator hos forskellige forhandlere. Womanizer Liberty virker på samme måde, og kommer også i et lækkert design i fine farver.

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af Womanizers?

Læs den komplette Womanizer-test

 


 

Kort beskrivelse

Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator er en lækker klitoris-stimulator, der via sit effektive stimulationsdesign og trykbølge-teknologi, stimulerer klitoris direkte og målrettet. Womanizer er kendt verden over, fordi den leverer intense orgasmer hver gang, og trods sin lille størrelse gør et stort indtryk.

Womanizer er 16 cm i total længde, og er vandtæt, så den kan både nemt benyttes i som uden for badet. Ud over at være vandtæt, er Womanizeren genopladelig, og der medfører et USB-opladerkabel, så du nemt kan oplade den og nyde den hvor som helst, når som helst.

Der medfølger derudover 2 sugehoveder i silikone, et i normal størrelse og et i XL, så det kan stimulere din klitoris bedst muligt.

Fordele

  • Vandtæt
  • Genopladelig
  • 6 forskellige stimulationsniveauer
  • Ftalat-fri
  • Fremstillet af medicinsk plast og silikone
  • Giver målrette stimulation
  • USB-opladerkabel medfølger
  • 2 silikonesugehoveder i forskellige størrelser

Ulemper

  • Brugermanual kun på engelsk/tysk
  • Den stærkeste vibration er ikke super stærk

 

Min personlige oplevelse

Klitoris StimulatorJeg har i lang tid været på udkig efter et klitoris-stimulernede stykke sexlegetøj, da jeg nemmest kan få orgasme ved stimulering af klitoris. Jeg har fået anbefalet Womanizer Pro40 af veninder, og har ellers læst og hørt rigtigt godt om den.

Jeg havde lidt svært ved at vide, hvad jeg skulle forvente, da jeg pakkede legetøjet ud. Womanizeren lå godt i hånden og tyngden på legetøjet var god. Materialet føltes også lækkert, og det var rart at røre ved.

Der fulgte to silikone-sugehoveder med til Womanizeren, og jeg påsatte det normal-størrelse hoved.

Jeg må dog sige, at Womanizer Pro40 virkelig tog mig med storm, da jeg prøvede den første gang! Der gik ikke mere end et minuts tid, før jeg havde fået min første, oven i købet super intense, orgasme, som nærmest drænede mig for energi – på den gode måde altså.

Jeg nåede knapt nok at udforske alle stimulationsniveauer, før jeg havde fået den næste orgasme. Efter de første to heftige orgasmer, kunne jeg allerede konkludere, at dette var mit nye yndlingslegetøj, når det kom til klitorisstimulatorer. Det var i hvert fald nemt at forstå, hvorfor det er en af de mest populære på markedet.

Det lækre ved Womanizer Pro40 var, at den var vandtæt, så selvfølgelig skulle den også med i badet, hvor den, kombineret med det varme, rindende vand, gjorde orgasmen endnu mere intens og sensuel. Jeg satte derefter min Womanizer tilbage i opladeren, så den hurtigt var klar til endnu en tur.

Jeg er dog normalt ikke så god til flere orgasmer i streg, og blev lidt overstimuleret af min Womanizer i slutningen, fordi orgasmerne var så intense.

 

Det praktiske

Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator

Inden Womanizer Pro40 tages i brug, skal den oplades via det medfølgende USB-opladerkabel. Womanizeren opladede ganske hurtigt, og det smarte ved denne klitoris stimulator er, at den er genopladelig. Dette gør den langt mere praktisk og miljøvenlig i modsætning til batteridrevne produkter.

Womanizer Pro40 tændes nemt ved et tryk på knappen på det display-lignenden område. Den slukkes ved igen at trykke på knappen. På dette lille display, er det via + og -, man skruer op og ned for intensiteten på trykbølgerne. De hele 6 forskellige stimulationsniveauer gør, at der er noget for enhver smag.

 

Anbefalet til

Womanizer Pro40 er virkelig et fantastisk stykke sexlegetøj, hvis man foretrækker målrettet stimulering af klitoris. Den er derfor anbefalet til de kvinder, der er vilde med klitorisorgasmer og ikke kan få nok – for der er virkelig lovet intense orgasmer i massevis med dette stykke legetøj!

Den er også rigtig god til dem, der måske har lidt sværere ved at opnå klitorisorgasmer. Dette fordi dens stimulationsdesign stimulerer klitoris langt mere effektivt, end mange andre stykker sexlegetøj gør.

Den kan også anbefales til dem, der vil udforske sprøjteorgasmer lidt nærmere. Kombineret med stimulation af g-punktet, kan den gøre vejen til squirting lidt nemmere!

Det siger andre kunder

“Fuldstændig fantastisk – får SÅ mange orgasmer!
Den er bare helt vild, har aldrig oplevet noget lignende! Har prøvet mange forskellige vibratorer, men denne overgår dem alle! Jeg får orgasme på en helt ny måde, meget intenst og pirrende – og mange af dem 🙂
Den er alle pengene værd!! Så køb den – du bliver helt vild med den! :)”
___
“Prøv den
Fik en lille gave af min kæreste og sikke en gave kan klart anbefales.
Har aldrig fået en klitoris sprøjteorgasme før, men det kan denne klare.
Det tager ikke mange minutter og så er man der”
___
“JUBIIII
Så fantastisk! Har aldrig før fået orgasme med noget legetøj, men fik det indenfor 1 minut med den her! Sværger, køb den venner!!”

 Er du også blevet helt vild i varmen af at læse om Womanizer Pro40, men har du brug for at vide mere om sortimentet, før du kaster dig ud i det? Vi her her samlet test, anmeldelser og sammenligning af de bedste Womanizers på markedet. Der er med garanti også noget for dig!
Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here