Anmeldelse: Womanizer Duo

895

Womanizer duo

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
dreamdirty logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Womanizer Duo (Tidl. Inside Out) vibrator anmeldelsen:

Rabbit-vibratoren, forgængeren for det meste moderne sexlegetøj, er efterhånden en gammel kending i enhver legetøjsskuffe.

En ny og moderne variant er dog kommet for at blive: Womanizer Duo.

Den klassiske kanin har haft kronede dage lige siden den blev Charlottes bedste ven i Sex and the City.

Når denne slags legetøj nævnes, tænker mange sikkert på plastik-udgaven med perler i skaftet og rotationer i hovedet voldsomme nok til at give en lussing.

Vi har baseret på +500 testeres feedback anmeldt denne populære womanizer duo.

I samme omgang har vi fundet den bedste & billigste forhandler.

 

 


WOMANIZER DUO

Womanizer duo

Forhandler Pris Information
sinful logo Medium Tjek pris
sexshop.dk logo Medium Tjek pris
Dreamdirty logo Medium Tjek pris

Womanizer DuoWomanizer Duo hedder deres nyeste skud på stammen, som minder meget om den klassiske kanin – og så alligevel slet ikke.

Den nye Womanizer Duo, som er søster til den populære Womanizer InsideOut kan nemlig noget, som de klassiske kaniner med rørformet håndtag og el-tandbørste-lyde ikke kan: den kan gøre sit arbejde og være stille og se godt ud imens.

Da jeg som testere modtog pakken med Womanizer Duo. Var det med intet mindre end ren og skær glæde, for Womanizer er til stadighed et udtryk for kvalitet. Jeg var meget spændt på at se, føle og mærke deres nyfortolkede udgave af en rabbit.

Første indtryk af Womanizer Duo

Det første indtryk af Womanizer Duo, som består af en klitoris-stimulerende og en g-punkts-stimulerende del. Starter med den meget smagfulde og stilede indpakning.

Æsken er så smuk, at Duo endda egner sig helt perfekt som intim gave til kvinden i dit liv helt uden at blive pakket ind. For den er nydelse for øjnene fra første øjekast.

I den bordeaux æske, som åbnes med en lille snip af silkebånd, ligger nemlig det. Jeg vil kalde et kit til Womanizer Duo.

Tilbehør

Ekstra hoveder: I æsken medfølger udover selve Duo’en nemlig også et ekstra hoved til klitoris-stimuli-delen i en anden. Større størrelse, så den kan tilpasses enhver kvindekrop uden besvær. Dette er et kæmpe plus. Da man så ikke behøver bruge en formue på ekstra hoveder og tid på at finde frem til dem. Hvis det medfølgende standard-hoved ikke passer til ens anatomi. Hvilket der unægtelig er en chance for.

Opladning: Derudover medfølger stik til opladning, som via magnetisk sammenkobling sættes til Duo’en. Den anden ende af stikket har USB-udgang. Så man skal være opmærksom på, at selve stikket til stikkontakten ikke følger med i standard-pakken. Har man nogen form for smartphone kobles ledningen dog problemfrit hertil.

Stofpose: Der medfølger også en fin stofpose til at opbevare Duo i. Så den ikke bliver beskadiget eller beskidt under opbevaring.

Udformning

Womanizer Duo Selve Duo’en er udført i blød, glat silikone, og skal derfor anvendes med vandbaseret glidecreme, og ikke silikonebaseret. Da sidstnævnte kan skade materialet.

Womanizer Duo har ingen ubehageligt plastik-lugt eller lignende. Og er i det hele taget elegant og nedtonet.

G-punkts-stimulatoren er lidt over 10 cm lang og omkring 9 cm i omkreds på det bredeste sted.

Der er i øvrigt hverken riller eller lignende. Og dermed er Womanizer Duo en meget behagelig og ”smooth” oplevelse hele vejen igennem. Womanizer får i øvrigt point for at inkludere mange sprog i deres elegante manual.

Et par ekstra tekniske plusser findes i de 12 intensitetsniveauer, som både klitoris- og g-punkts-stimulatorerne kan klare. Er man ikke så bevandret udi vibratorer, kan de første niveauer sagtens give en god orgasme. De højeste niveauer er noget, man skal arbejde sig op mod.

Uanset er de lavere niveauer gode til at udsætte orgasmer og forlænge nydelsen, og Duo er derfor ideel til forspil. Duo har også forudindstillede vibrationsmønstre, men mere om dem senere.

Opladning

Duo’en kan køre cirka 2 timer på en opladning. Og en fuld opladning af et helt tomt batteri tager cirka to timer.

Selve genopladningsfunktionen er vidunderlig. Da man dermed slipper for at løbe rundt efter batterier. Når man netop har fået lyst til lidt selvforkælelse, men vibratoren er død.

På trods af de manglende AA-batterier er der rigeligt med kræfter i Duo. Så man skal ikke være bekymret for at tabe power på den front.

Styring og funktioner på Womanizer Duo

Womanizer Duo styring

Læs mere om produktet

G-punkts- og klitoris-stimulatorerne styres individuelt, hvilket i særdeleshed gør noget godt ved oplevelsen. Da man fuldstændigt kan tilpasse oplevelsen til sine egne præferencer.

For eksempel kan dem, der har en meget følsom klitoris. Holde den del af Duo’en på et af de laveste niveauer og så skrue helt op for g-punkts-stimulans.

De fire knapper kan dog være en smule svære at navigere rundt i i starten, men når deres position huskes. Går det let som en leg, og de er placeret godt på håndtaget og lette at nå.

Disse knapper og deres funktion er forklaret udførligt i den medfølgende manual. Som også detaljeret beskriver, hvordan Duo tændes og anvendes. Duo tændes og slukkes ved at holde power-knappen. Der er placeret bag på den håndholdte del, inde i et par sekunder. Når den er tændt, tænder et lille lys inde i klitoris-hovedet.

Lydløs

Tidligere nævntes det, at Womanizer Duo kan udføre sit job og være stille samtidig. Dette er ellers en opgave, som har vist sig at være svær for mange producenter at løse, men Womanizer lykkes med det med Smart Silence-funktionen, som bl.a. Womanizer Premium også har: Den begynder nemlig først at vibrere, når den er på plads. Hvor den skal gøre sit arbejde.

Dette er en klar fordel, hvis man eksempelvis har meget tynde vægge. Eller vil pirre sig selv uden nogen hører det.

Denne funktion kan dog, hvis man ikke er opmærksom på den, gøre det til en forvirrende oplevelse at tænde Duo’en første gang. Fordi den netop ikke begynder at vibrere med det samme, man trykker på knappen. Hvis der ikke er noget der rører ved klitorisstimulatoren.

Sammenligning

Til sammenligning larmer Duo en del mindre end de første Womanizer produkter. Duo’en er i øvrigt, som de andre Womanizer-produkter, 100% vandtæt, og er også nem at holde fast på, når den er våd.

Rengøring

Duo’en er grundet silikonen og vandtætheden meget nem at rengøre, selv på trods af mange kurver og kroge, og man kan endda tage hovedet af klitoris-stimulatoren af, så dette kan rengøres yderligere.

Dette er yderst praktisk materialet taget i betragtning, da silikone unægtelig har en tendens til at tiltrække støv og deslige, som gerne vil sidde fast på den glatte overflade. Skulle det ske på trods af den fine stofpose til opbevaring, kan dette nemt klares nemt med et hurtigt skyl.

Det næste indtryk, jeg som tester fik, er noget i stil med ”Wow, hvor er den FLOT”, for Womanizer Duo er et perfekt eksempel på, at al sexlegetøj kan laves både æstetisk smukt og eksklusivt. Duo fås både i sort og Bordeaux, og begge varianter er decideret smukke.

Klitorisstimulatoren (som stimulerer med Womanizers velkendte trykbølger) og G-punktsstimulatoren samles nemlig elegant ved håndtaget, som er strømlinet og ligger godt i hånden. Duo er perfekt til hende, som helst vil have legetøj, der ikke ligner en penis, eller som bare gerne vil have en veninde liggende i skuffen, som er flot og enkel i sit udtryk.

De guldfarvede detaljer bidrager kun til det eksklusive udseende uden at fylde for meget og blive kikset, og de forbliver dermed fint, underspillet pynt.

Hvordan føles den

I brug minder klitoris-delen meget om Womanizers andre produkter. Kønslæberne skilles en smule, så hovedet kan finde sin plads rundt om klitoris.

Her hovedet for småt, vil dette kunne mærkes med det samme, og her er det ekstra hoved til gavn. Jeg er til gengæld endnu ikke stødt på, at et hoved kunne være for stort.

Nærmest tværtimod. Så hvis du føler, at stimulans af klitoris er lidt for intens og på for småt et område, så prøv med det større hoved.

G-punkts-delen er let at indføre, især med en smule vandbaseret glidecreme, og den holder sig fint på plads og finder g-punktet.

Dette skyldes i særdeleshed, at hovedet på g-punkts-armen er lavet om siden InsideOut, så enden, som skal ramme g-punktet, er både større og bredere, hvilket giver øget intensitet, hvor det behøves. Det er umiddelbart lettest at anvende Womanizer Duo, hvis denne del indføres først, hvorefter klitoris-delen så sættes på plads.

En viderudvikling af InsideOut

Womanizer Duo

Læs mere om produktet

Womanizer Duo er som sagt en videreudvikling af Womanizer Insideout, og Womanizer har virkelig gjort deres hjemmearbejde, for sikke en forskel!

Den manglende fleksibilitet, som med InsideOut gjorde det meget svært at placere klitorishovedet rigtigt samtidigt med at stimulere g-punktet optimalt, er her løst ved at tilføje ekstra fleksibilitet til armen, g-punktsvibratoren sidder på.

Dermed passer Duo’en altså til endnu kvindekroppe. Det eneste, der er tilbage at ønske, er dog, at netop denne arm sagtens kunne være lidt længere.

Til sidst, men bestemt ikke mindst, er Womanizer Duo udstyret med en knap, der kontrollerer 10 forskellige vibrationsmønstre – en funktion, som InsideOut slet ikke har.

Womanizer Inside Out Dobbelt Stimulator
Her kan InsideOut ses til sammenligning

Læs mere om produktet

Dette giver mulighed for at pirre helt uden aktivt at gøre noget ved knapperne, og er for dem, der nyder mere end blot en kontinuerlig vibration og stimulans. De 10 mønstre er meget forskellige, og der er noget for enhver smag.

Derudover virker Duo også en smule mindre klodset og tung end sin forgænger. Måske er det den nye udformning af g-punkts-stimulatoren, der gør det, eller også er det en samling af mange små ændringer i designet. Det begejstrer under alle omstændigheder anmelderen her.

Det positive

Udformning: Et enormt plus er, at Duo’en faktisk er så godt udformet, at den kan holdes på plads helt uden brug af hænder.

Med partner: Det vil sige, at den er ideel at bruge sammen med en partner under enten oralsex eller handjob, hvis man sidder på knæ, da der så er fuld mulighed for at give al sin fysiske opmærksomhed til sin partner.

Handfri:  Muligheden for håndfri brug betyder også, at Duo er optimal, hvis man gerne vil have nogen former for cyber-sex, fordi begge hænder her er fri til at skrive på tastatur eller telefon uden problemer, mens man evt. sidder på en stol eller lignende.

Analt: Der er også mulighed for at anvende Duo under analsex, for den holder sig ret nemt på plads, også selvom der puffes lidt til den, og den kan også nemt holdes fast med en hånd under analsex i doggystyle. Dette kræver dog en smule koordinering, men det er bestemt muligt og ikke noget, man bør snyde sig selv for.

Badet: Duo’s vandtætte egenskaber betyder i samspil med denne mulighed, at den også sagtens kan bruges i badet, både siddende og stående.

Det negative

Dette vidunder af en ny kanin har dog enkelte negativer: Hvis man er typen, som bliver meget følsom omkring klitoris lige efter klimaks, så kan Duo føles lidt besværlig og voldsom at slukke.

Det kan også være ubehageligt at fjerne klitoris-stimulatoren imens tryklufthovedet stadig er i gang, som også er tilfældet med de andre Womanizer-produkter, og sluk-knappen kan være lidt svær at lokalisere i kampens hede.

Derudover mangler der måske en smule af den hårdhed og fasthed, som ellers voldte mange problemer med Womanizer InsideOut, for det kan være svært at opnå et ordentligt tryk mod g-punktet med den fleksible g-punkts-arm, når man samtidigt skal sørge for at vinkle Duo optimalt på klitoris.

I fasthed findes der måske bare ikke en gylden mellemvej, og det er nok derfor mest et spørgsmål om præference.

Et ekstra plus? Et ekstra blærerøvs-plus kunne også være, hvis man kunne styre vibrationsmønstrene for hver del individuelt, som man kan styre intensiteten af vibrationerne.

Opsummering:

Womanizer duo

Tjek prisen

Alt i alt er Womanizer Duo et fantastisk bud på en nyfortolkning af den gamle kending, Rabbit-vibratoren. Den er eksklusiv, effektiv og brugervenlig, og så holder den orgasmegarantien her.

Grundet brugen af lufttrykbølger føles den ikke nær så intens som vibrator-delen på de helst klassiske rabbits, hvilket ifølge denne tester bestemt ikke er en dårlig ting. Med Womanizer Duo får brugeren nemlig selv mulighed for at bestemme og opbygge intensitet, og orgasmerne bliver derfor mere sensuelle og følsomme.

Der er ingen tvivl om, at Womanizer Duo nok skal få skabt sig et marked blandt både kendere af Womanizer og nye kunder, for den er smuk, effektiv og loyal. Er Duo det perfekte stykke legetøj for alle kvinder? Det tror jeg næppe findes, men Womanizer kommer med deres nye Duo meget tæt på.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here