Anmeldelse: Vstroker

29

OBS: Vstroker Virtual Sex System er desværre udgået! Vi anbefaler i stedet, at du køber følgende: Autoblow A.I. Blowjob Maskine 

 

Vstroker Virtual Sex System til Fleshlight – Opsummering

Dette er ikke et stykke sexlegetøj i sig selv, men det er noget, der er skabt til at optimere din onani med fleshlight-produkter. Det er derfor et gadget, man kun kan benytte, hvis man allerede er indehaver af et fleshlight-produkt.

Konceptet bag dette tilbehør var super fræk, og det giver en langt mere realistisk oplevelse, end hvis man blot sidder med sit fleshlight i den ene hånd og mobilen i den anden. Dog var der enkelte mangler, som jeg fandt en smule distraherende. Men overordnet set et lækkert tilbehør!

Da Vstroker er udgået fra markedet, anbefaler vi i stedet at du tager et kig på Autoblow A.I. Blowjob Maskine, der garanteret ville kunne stimulere dig lige så effektivt og frækt – og ikke mindst realistisk. Autoblow er anbefalet er vores testere – og andre købere verden over.

 

Mangler du et frækt fleshlight til samlingen?

Tjek vores guide til fleshlights her

 


 

Kort beskrivelse af Vstroker Virtual Sex System

Vstroker Virtual Sex System er et stykke tilbehør, der er særligt fremstillet til at optimere sin onani-oplevelse med et fleshlight-produkt. Vstroker bruger samme teknologi, som når man spiller computerspil – altså den simulerer “spillerens” bevægelser til skærmen.

Man påsætter den sorte Vstroker-del i bunden af sit fleshlight, sætter USB-stikket i sin computer og afspiller en af de erotiske videoer. De bevægelser man så laver med sit fleshlight, vil blive overført til computeren, så hele videoen foregår fra POV-vinkel (Point Of View – ens eget synspunkt).

Med til Vstroker følger der 14 dages www.vstroker.com, et USB-stik der rækker 10 meter samt 2 DVD’er med erotisk film. Konceptet med Vstroker er, at genskabe en slags virtual reality derhjemme, uden det kræver brillerne og lignende.

 

Fordele

  • Trådløs forbindelse mellem computer og fleshlight
  • Virtual reality
  • Rækkevidde på op til 10 meter
  • God måde at optimere sine fleshlight-oplevelser
  • Passer til størstedelen af fleshlights
  • 2 gratis DVD’er medfølger

Ulemper

  • Ikke vandtæt
  • Synkroniseringen mellem video og fleshlight er langsom
  • Vstroker-medlemskab er kun gratis i 14 dage (herefter cirka 225 kr./mdr.)
  • Kræver man har et fleshlight

 


 

Min personlige oplevelse

Vstroker Virtual Sex System til FleshlightJeg var vildt spændt på at prøve det her produkt, da jeg havde læst både gode anbefalinger og kritiske anmeldelser omkring det. Jeg havde selv et fleshlight i forvejen, som jeg er rigtig glad for, og selvom det er vildt fantastisk at bruge, så ville det ikke skade at spice oplevelsen med det lidt op.

I produktpakken var der et USB-stik, 2 DVD’er, og så var selve Vstroker-produktet i 2 dele, som jeg læste mig frem til, begge skulle skrues på mit fleshlight. Jeg skruede bunden af mit fleshlight af og skruede Vstroker på, og satte herefter USB-stikket i min computer. Vstroker tændes på en lille sort knap i bunden, og der gik ikke lang tid, før den var forbundet med min computer.

Der står en internetadresse i det lille guide-hæfte, som man kan gå ind på for at starte sit medlemskab til Vstroker-hjemmesiden. For at kunne benytte sig af de 14 dage gratis, var man dog nødt til med det samme at registrere sit kort, så betalingen og abonnementet ville begynde automatisk efter de 14 dage – medmindre man nåede at melde sig fra. Det synes jeg virkelig, trak ned, og prisen på 225 kr i måneden var langt fra det værd.

Selve oplevelsen

Vstroker Virtual Sex System til FleshlightJeg satte derfor i stedet en af de medfølgende DVD’er med, og det fungerede fint. Videoen var ikke noget at råbe hurra for, og det var synkroniseringen til videoen heller ikke. Jeg var ellers vild med idéen omkring, hvad der skulle til at ske, men blev godt nok skuffet.

Synkroniseringen mellem videoen og mit fleshlight var langsom, og hvis jeg bevægede mit fleshlight for hurtigt, blev bevægelserne nærmest langsommere i videoen eller begyndte at gå i hak. Herudover var det den samme vinkel, der kørte gennem hele den pågældende stilling (og der var nok omkring 8 eller 10 stillinger). Mere variation i vinklen ville ikke skade.

Jeg synes dog, at hele POV-universet er fantastisk, og det trak op, at det var fint udført og gav en realistisk oplevelse, selvom man bare sad derhjemme.

Overordnet set var produktet en fin tilføjelse til fleshlight, men jeg synes ikke helt, det var pengene værd. Idéen var dog rigtig god, og hvis de optimerede produktet, så det kunne følge med de lidt hurtigere bevægelser, ville jeg helt klart investere i det igen.

 

Sådan anvendes produktet

Vstroker Virtual Sex System til FleshlightInden jeg overhovedet begyndte, havde jeg lagt mit fleshlight-sleeve i noget lunt vand for at varme det op. Det plejer jeg altid at gøre inden brug, da det gør oplevelsen mere realistisk, og fleshlightet bliver lækkert at trænge ind i. Glidecreme gør det endnu bedre.

Man skruer først bunden af sit fleshlight af. Vstroker-delen kommer i 2 dele, som begge skrues fast i bunden af ens fleshlight.

Man tænder herefter Vstroker på den lille sorte knap i bunden, og sætter USB-stikket i sin computer. Når den lille lampe ved siden af tænd/sluk-knappen på Vstroker lyser grøn, er den forbundet med computeren.

Man kan herefter vælge, om man vil afspille DVD’erne, der medfølger, eller om man vil ind på Vstrokers hjemmeside og påbegynde sin gratis 14-dages prøveperiode. Når man afspiller videoen, begynder ens fleshlight at arbejde via Vstrokeren, og man kan herefter bevæge sit fleshlight, hvilket synkroniseres med videoen.

 

Anbefalet til

Primært anbefalet til ham, der allerede ligger inde med et fleshlight. Fleshlights kan altid anbefales, men det er ikke det værd at investere i et fleshlight blot med formålet at afprøve Vstroker. Så hellere nøjes med fleshlightet.

Det kan anbefales til ham, der vil prøve noget nyt med sit fleshlight, og som måske er lidt træt af, at stimulere sig selv på samme måde hele tiden. Hvis man er tålmodig og ikke bevæger sig for hurtigt, så er Vstroker et rigtig fint produkt, og idéen er virkelig god. Lidt optimeringer af det ville dog ikke skade.

 

Det siger andre kunder

Jeg læste andres anmeldelser, inden jeg selv modtog produktet, og jeg må indrømme, at jeg kan give både de gode og de mere kritiske ret. Dem der har anmeldt Vstroker positivt, har bl.a. lagt vægt på, at virtual reality-idéen er lækker, og den virkelig giver noget nyt til ens onani. Det er frækt at se sig selv i POV-vinkel.

De mere kritiske anmeldelser baseres f.eks. på det med, at man er nødsaget til at registrere sine kortoplysninger for at kunne påbegynde sin 14 dages gratis prøveperiode på Vstrokers hjemmeside. Herudover at simuleringen mellem produktet og videoerne er langsom, hvilket er distraherende og uden et lækkert flow.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here