Anmeldelse: Fetish Fantasy Stripperstang Dance Pole

75

stripperstang

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Fetish Fantasy Transportabel Stripperstang – Opsummering

Denne stripperstang fra Fetish Fantasy er en transportabel stripperstang, der kan monteres lige der, hvor du vil have den. Om det er stuen, soveværelset eller noget tredje, du vil gøre til dit eget private poledancing-rum, så er det muligt.

Højden er justerbar, og kan derfor passe ind i de fleste rum. Der følger monteringsbeslag og skruer med, og det er faktisk bare at samle de to stænger og montere den der, hvor du vil have den – og så er du klar.

Man kan nemt tage stangen ned, når man ikke længere vil bruge den, eller hvis man får gæster. Den kan også nemt transporteres, hvis du vil bruge den uden for hjemmet. Både nybegyndere og erfarne kan bruge stangen – det handler jo blot om øvelse.

 


 

Kort beskrivelse af Stripperstang Dance Pole

stripperstænger

Denne stripperstang fra Fetish Fantasy er perfekt til dig, der gerne vil kaste dig ud i strip og poledancing. Man behøver ikke nødvendigvis ville engagere sig i strip, blot fordi man investerer i en stripperstang.

Man kan naturligvis godt øve sig på frække og sensuelle danse, så man kan give et show i soveværelset til en heldig udvalgt, men man kan også benytte den til pole dancing eller mere fitness orienteret strip. Der er altså både lagt op til forførende dans men også til træning og fitness-relateret brug, så der er noget for enhver smag.

Man kan også transportere den, så man kan gøre brug af den andre steder, og den kan nemt og diskret pakkes væk. Den kan både bruges af de erfarne men også af begynderen, og det afhænger naturligvis af, hvor øvet du selv er med en stripperstang.

Fordele

  • Justerbar i højden
  • Stabil når man svinger sig i den
  • Den kan nemt tages ned og pakke sammen
  • Behagelig at holde på/svinge sig i
  • Har en god diameter (stabil men ikke for stor diameter)

Ulemper

  • Maksimal bæreevne: omkring 100 kg
  • Pas på med større sving mod højre, da det risikerer løsne skruerne i længden
  • Sørg for at montere stangen ordentligt! Få hjælp hvis du er usikker

 


 

Min personlige oplevelse

stripperstang

Da det var første gang, jeg nogensinde skulle prøve en stripperstang, var jeg vildt spændt på, hvad der skulle ske. Jeg havde ingen forventinger, for jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente.

Da jeg modtog pakken blev jeg overrasket over, hvor lille æsken egentlig var. Jeg syntes, det var vildt smart, at den kunne foldes så meget sammen til at blive så diskret og transportabel, så den levede allerede op til, hvad den havde lovet, inden jeg pakkede den ud.

Jeg åbnede æsken og pakkede alt ud. Ud over stængerne medfulgte der skruer, beslag til skruerne samt beslag til loftet, så man kunne montere stangen sikkert fast. Der var to stænger i pakken, og disse skulle sættes sammen til én stor stang.

Jeg fik hjælp til at montere stangen i loftet, så jeg var sikker på, at det blev gjort ordentligt, da det er enormt vigtigt, den ikke falder ned, når man er i gang. Stangen var let at justere i højden, så den passede til mit soveværelse, og i bunden af stangen er en gummi-fod, så den står stabilt på gulvet og ikke ødelægger gulvet også.

Det tog ikke lang tid at montere, og efter monteringen var jeg klar til at tage den i brug. stripperstangSelvom den sad godt fast, kunne den godt føltes lidt ustabil, når jeg svang mig i den. Jeg tror dog blot, det var, fordi den selvfølgelig giver sig lidt, når man bruger den. Så længe man er sikker på at have monteret den ordentligt, skal man bare stole på dens kraft.

Jeg har desværre ikke erfaring med andre stripperstænger, så jeg har intet at sammenligne med, men jeg syntes, dette var et utroligt fedt produkt! Jeg er sikker på, at jeg nok skal få det brugt meget. Selvom jeg ikke lige var fingernem nok til selv at kunne montere det, så var det virkelig sjovt at benytte, når man lige finder teknikken.

Stripperstangen havde også en god diameter, og var nem og behagelig at holde om.

 

Det praktiske

stripperstang

 

 

Monter først loftsbeslaget fast i loftet, og saml herefter selve stangen. Stangen kan nu drejes/klikkes på plads oppe i loftsbeslaget. Det er derfor, det anbefales, at man laver store sving mod venstre og ikke højre, da det mindsker risikoen for at stangen kan skrue sig løs.

Herefter er det bare at dreje på de to dele af stangen og justere højden på stangen, så den når ned til gulvet og står stabilt. Husk herefter at dreje de to dele af stangen, så stangen låses fast i den højde.

 

 

 

Anbefalet til

Taler man om sværhedsgrad, egner den sig godt til både nybegynderen og den erfarne. Man skal ikke nødvendigvis have vildt meget erfaring for at investere i en polestang som denne, men det er naturligvis vigtigt, at man har interesse for det – ellers bliver det en dyr fornøjelse. Jo mere man øver sig, jo bedre bliver man til at betjene den.

Den kan også anbefales til forskellige formål, både erotiske danse men også fitness-relateret brug. Derfor er der heller ingen begrænsninger, for om du gør det for træningens skyld eller for at kunne give din partner et frækt show, er helt op til dig.

Er man vildt erfaren og går meget op i poledancing osv., vil jeg nok anbefale at investere i et produkt, der er af lidt stærkere kvalitet. Denne stripperstang har også en maksimumvægt på 100 kg, så det kan godt begrænse nogen i at bruge denne.

 

Det siger andre kunder

Godt produkt
Godt produkt og kvaliteten er virkelig fin til prisen. Man skal være lidt obs på kraftige sving mod højre, men ellers er det en rigtig fin polestang”

Virkelig fedt!
Jeg har altid gerne ville kaste mig ud i poledancing, og jeg synes denne stang er virkelig fin til formålet og til prisen. Jeg får den brugt ude i min stue, fordi der er mest plads, men når jeg får gæster kan jeg nemt pakke den væk, så den ikke vækker opsigt. Kan helt klart anbefales”

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here