Anmeldelse: Fun Factory Smartballs Teneo DUO

308

Fun Factory Smartballs Teneo DUO 4

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

 

Fun Factory Smartballs Teneo DUO – Opsummering

Fun Factory Smartballs DUO er et produkt til træning af bækkenbunden, hvor der er 2 kugler i stedet for en. De vejer 72 gram, og er ikke til nybegynderen. Hvis du til gengæld har lidt erfaring med bækkebundskugler eller har en stærk bækkenbund, så er det helt perfekte til dig!

De er nemme at indføre med glidecreme, og er ergonomisk fantastiske i designet. De sidder godt og er ikke ubehagelige at have oppe i længere tid af gangen. Materialet er blødt og blidt for huden og underlivet. De har indbyggede geisha-kugler, som roterer, når du bevæger dig, og gør træningen mere intens.

Jeg har selv ingen erfaring med bækkenbundskugler, men jeg har en meget stærk bækkenbund i forvejen. Teneo DUO var derfor et perfekt match for mig, og jeg får virkelig tydelig ekstra træning af bækkenbunden, uden det føles overbelastende eller ubehageligt.

Jeg er kæmpe fan af de her bækkenbundskugler, og jeg giver dem derfor 5 ud af 5 stjerner. Jeg har faktisk ikke en finger at sætte på selve produktet! Det eneste minus er, at der ikke medfølger en opbevaringspose til produktet – men det kan man se igennem fingre med.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af bækkenbundskugler?

Tjek vores guide til bækkenbundskugler her

 


 

Kort beskrivelse af Fun Factory Smartballs Teneo DUO

Fun Factory Smartballs Teneo DUO 6Fun Factory Smartballs DUO er et produkt med 2 kugler, som bruges til træning af din bækkenbund. Bækkenbundstræning anbefales af fagfolk, og har en lang række fantastiske fordele for dig – også erotiske. Disse Smartballs fra Fun Factory kommer i de fineste farver og vejer 72 gram – de er derfor til dig, der har prøvet bækkenbundskugler før, da de er medium vægt.

I hver kugle ligger der en geisha-kugle, som bevæger sig og roterer, når du bevæger dig med bækkenbundskuglerne i. Dette gør træningen ekstra effektiv og stimulerende, da dine underlivsmuskler vil stramme grebet ekstra om kuglerne, fordi tyngdepunktet skifter. Når du har trænet med bækkenbundskuglerne, hiver du dem forsigtigt ud ved hjælp af silikone-snoren.

 

Fordele

 • Fine farver
 • Nemme at indføre med glidecreme
 • Ikke for tunge, men man kan stadig mærke forskel fra knibeøvelser uden kugler/med lettere kugler
 • Nemme at betjene
 • Kvalitet til billige penge
 • Behageligt materiale som føles blødt og fleksibelt
 • Effektive at træne med og giver tydelige resultater
 • Mindsker smerter under sex og øge sensitiviteten
 • Der medfølger en guide, hvis man er i tvivl
 • Der medfølger et sjovt “Jeg har lyst til at prøve”-spil – brug det alene eller med din partner

Ulemper

 • Ikke til begynderen
 • Svære at indføre uden glidecreme
 • Man skal lige vænne sig til størrelsen på kuglerne
 • Opbevaringspose medfølger ikke

 


 

Min personlige oplevelse

Jeg er en kvinde i midten af 20’erne, og jeg har ikke selv brugt bækkenbundskugler før disse. Egentlig er disse bækkenbundskugler fra Fun Factory ikke de mest begynder-egnede, men da jeg har en ganske stærk bækkenbund i forvejen og ofte laver knibeøvelser, var de det perfekte match for mig.

Teneo DUO var fine og diskrete, og materialet var virkelig lækkert. Produktet virkede meget ergonomisk korrekt. Jeg prøvede først at indføre dem uden glidecreme, men det lykkedes ikke og var en akavet oplevelse. Jeg påførte herefter lidt glidecreme og indføringen blev super nem og ubesværet. Der er en lille fordybning i bunden af den nederste kugle på størrelse med en finger, så man, når man har fået den første kugle op, nemt kan skubbe den anden op også.

Jeg kunne tydeligt mærke den ekstra vægt, men det føltes ikke for tungt eller ubehageligt for mig. Jeg lavede første sæt knibeøvelser liggende, men gjorde det herefter stående, da det fungerede bedst for mig. De var virkelig behagelige at have i, og man kunne tydeligt mærke, at man fik den ekstra træning af bækkenbundsmusklerne. Fun Factory Smartballs Teneo DUO 1

Da jeg var færdige med træningen, var det nemt at hive kuglerne ud igen via snoren. Jeg bruger kuglerne 3-5 gange ugentligt alt efter, hvad der lige passer ind, og det fungerer fantastisk. Selvom jeg har brugt dem i kort tid, kan jeg allerede mærke resultater. De er virkelig fine! Det eneste minus er, at der ikke medfølger en opbevaringspose til kuglerne. Man skal derfor selv skaffe en, så man kan passe bedst muligt på dem uden for brug.

Der medfølger også et “Jeg har lyst til at prøve…”-spil. Der er en liste af aktiviteter, hvor man kan krydse “ja”, “nej”, eller “måske” alt efter, om man vil prøve aktiviteten eller ej. Man kan både gøre det alene eller med sin partner.

 

 

Sådan anvendes produktet

Fun Factory Smartballs Teneo DUO 7Smør lidt vandbaseret glidecreme på kuglerne og indfør dem vaginalt. Lad stadig silikone-snoren hænge ud, så du nemt og sikkert kan fjerne dem igen. I bunden af den nederste kugle (lige ved snoren) er der en lille fordybning, som passer til en finger. Dette så du nemt kan skubbe dem helt op i skeden.

Begynd herefter dine almindelige knibeøvelser. Hvis du føler, de er lidt tunge, så start med knibeøvelser siddende eller liggende. Når du føler dig mere sikker, og du bedre kan holde fast på dem, så udfordre dig selv ved at lave knibeøvelser stående eller gående.Fun Factory Smartballs Teneo DUO 2

Knibeøvelser laves ved at starte knibet ved anus, og flytte den knibende bevægelse videre frem mod skeden og mod mellemgulvet. Knibeøvelser minder om den samme muskelsammentrækning, man laver, når man forsøger at holde sig før vandladning.

Du behøver ikke knibe voldsomt sammen, men blot så du kan mærke, det spænder. Lad knibet vare 5-7 sekunder og hold derefter pause i 5-7 sekunder. Gentag dette 8-12 gange, som er et sæt. Når du har lavet et sæt, så hold et minuts pause, og lav derefter næste sæt af 8-12 knib. Lav 3 sæt efter hinanden. Du kan gøre det dagligt eller nøjes med 3-5 gange i ugen.

Hiv til sidst produktet forsigtigt ud via silikone-snoren. Slap af når du hiver produktet ud, så det er nemmest. Prøv den inspirerende “Jeg har lyst til at prøve…”-aktivitet bagefter, enten alene eller med din partner.

 

Anbefalet til

Jeg vil anbefale disse bækkenbundskugler til den semi-erfarne kvinde, da der for det første er 2 kugler, og for det andet er vægten på kuglerne (72 gram) ikke en begynder-vægt. Man behøver dog ikke super meget erfaring, før disse kugler er perfekte.

Hvis du har en stærk bækkenbund i forvejen, vil disse kugler faktisk godt kunne være dit første par. Jeg havde selv aldrig prøvet bækkenbundskugler før, og dette var mine første, og de passede perfekt til mig – men jeg har også selv en stærk bækkebund i forvejen.

Man skal dog ikke undervurdere vægten på disse bækkenbundskugler. Derfor vil jeg anbefale dem til nogen, der måske har prøvet produkter som disse før.

 

Det siger andre kunder

Fun Factory Smartballs Teneo DUO 3Der er virkelig gode anmeldelser af Fun Factory Teneo Duo! De er effektive, nemme at indføre, og så er kvaliteten super god ift. den billige pris. De bedste anbefalinger kommer dog fra folk, som enten har erfaring med bækkenbundskugler, eller som har født. Dette for at understrege, at begyndere måske bør overveje nogen lettere kugler – dette kunne være Fun Factory Teneo UNO.

Vil du hellere se et større udvalg af bækkenbundskugler i alle farver, former og vægtklasser, så kan du tjekke vores guide til bækkenbundskugler ved at trykke lige her!

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here