Anmeldelse: Smartballs Teneo Duo

152

Smartballs Teneo Duo

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)
funtoys logoTjek prisen her
(åbner ny fane)
alor dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)

En mands beskrivelse efter kæresten har brugt Smartballs Teneo duo:

Smartballs Teneo duo er et rigtigt godt produkt i høj kvalitet, da vi modtog Smartballs Teneo duo, var konen lidt skeptisk men efter at havde brugt dem et par uger er vi begge blevet utrolig glade for det.

Min kæresten har fået en stærkere bækkenbund og jeg kan sagtens mærke den forskel når vi har sex – hun er bare blevet meget strammere.

Derudover har hun fået mere lyst til sex end hun havde før samtidige får hun bedre og flere orgasmer hvilket også styrker min lyst til at glæde hende.

Det er nemt at bruge og rengøre efter brug, samtidige er det diskret og elegant at anvende.

Ofte har jeg slet ikke bemærket at hun har gået rundt med den i timevis, kun det lille skæve smil på hendes læber afslører når hun bruger Smartballs Teneo duo.

Yderligere hjælper Smartballs Teneo duo med at hun opnår en større følsomhed i skeden hvilket fører til større nydelse og velbehag under “sex agten”.

Hun fortæller at det hele er blevet mere sensitivt og, at vores sex derfor bare er bedre.

 

 

Fun Factory Smartballs Teneo Duo

Smartballs Teneo Duo
Smartballs Teneo Duo

ForhandlerPrisInformation
sexshop logoca. 175-200 DKKTjek prisen her
 sinful logoca. 150-175 DKKTjek prisen her

 

Fun factory Smartballs Teneo duo består af to kugler lavet af høj kvalitet medicinsk silikone med to geisha – kugler som giver meget velbehag for fruen. Vægten er 72g

Smartballs Teneo duo er noget tungere og det kan anbefales at man starter med Smartball Teneo Uno som er et letter produkt og som er virkelig godt at starte med, når man har opbygget styrken i bækkenbunden, er dette et fantastisk produkt som i vil få meget glæde af.

Det skal dog nævnes at Smartballs Teneo duo ligesom Smartball Teneo Uno kan være svært at få op på plads det er derfor anbefalings værdiget at bruge lidt vandbaseret glidecreme.

Træning med Smartballs Teneo duo anbefales til max 3 timer om dagen, bækkenbundstræning anbefales af både jordemødre og gynækologer. Smartballs Teneo duo er desuden kåret til de bedste bækkenbundskugler af Ekstrabladet, med 6 ud af 6 stjerner.

Smartballs Teneo duo er et af de bedste produkter der er at finde på markedet, og den giver en effektiv bækkenbundstræning som der med garanti vil kunne mærkes, både i soveværelset og på kvindens selvværd.  Smartballs Teneo duo fås til en utrolig fornuftig pris hvem vil ikke betale 175 +fragt for.

 • et bedre sexliv
 • en kone/ kæreste der får
 • bedre selvtillid.
 • bedre og flere orgasmer
 • Et faster grab omkring penis under sammenlege
 • Nedsat risiko for urin inkontinens

Sådan fungerer smartballs teneo duo

Virkning:

Smartballs Teneo duo fra Fun Factory kan varmt anbefales de har en utrolig positiv virkning på sexlivet og min kone får hurtigere og bedre orgasmer samtidig giver det et strammere grab omkring penissen hvilket er dejligt for mig, det er en Win Win.

Desuden fortæller min kone at de er elegante og diskrete at bruge samt at de øger selvtilliden og træner bækkenbunden dette kan virkelig anbefales hvis man har født eller hvis man har nedsunken livmoder, desuden afhjælper Smartballs Teneo duo inkontinens hvilket kan være et problem hvis man har født.

Fordele:

 • Udseende
 • Berøring
 • Kvalitet
 • Selvtillid
 • Testvinder
 • Pris

Ulemper:

 • Vægt
 • Indføring

Som det ses, er der langt flere fordele end Ulemper ved Smartballs Teneo duo. Alene den øget selvtillid kvinden får ud af Smartballs Teneo duo gør den prisen værd og som et ekstra plus vil i opleve et bedre sexliv og at kvinden får flere og bedre orgasmer vil gøre Smartballs Teneo duo uundværligt i jeres sexliv.

Kvinden starter liggende på sengen med at føre Smartballs Teneo duo op i skeden dette kan godt være svært hvis hun ikke at meget våd derfor anbefales det at der bruges vandbaseret glide Cream for at gøre det letter herefter laver hun knibe øvelser som ved normal bækkenbunds træning knib i 5min og hold derefter en pause på ca 1min. Og gentage øvelsen.

Når man laver øvelsen med kulerne oppe i skeden, er det vigtigt at man laver en knibende bevægelse som starter bag til ved indgangen af anus. Flyt derefter den knibende bevægelse frem mod skeden og forsøg så at trække navlen ind.

fun factory smartballs teneo duo

Anbefaling

Vores anbefaling må være at man starter med Uno ‘en bruge vandbaseret glide Cream når de skal indføres. Altid følger anvisningerne som medfølger, start med at bruge dem liggende og når man har opbygget styrken i bækkenbunden, kan man bruge dem mens man står og går rundt i vil begge blive glade og tilfredse for dette produkt.

Der kan desuden opstå mange sjove lege for min kone og jeg blev det til en sjov lille lege for mig at forsøge, at gætte hvornår hun brugte Smartballs Teneo duo, og hvornår hun bare lod som om.

Det blev en hele besættelse for mig at finde ud af om hun virkelig gjorde som hun havde fået besked på, og når jeg ”undersøgte” sagen så var legen jo allerede i gang og hvem ville så stoppe der.

Ofte lod hun bare som om også tog legen unægtelig en helt anden drejning men det var altid sjov og med min kones forøgende selvtillid og lyst til sex og seksuelle lege, kom der ofte mange sjov og skøre oplevelser ud af Smartballs Teneo duo som bare er et helt fantastisk produkt, det er et så lille og diskret produkt som man nemt kan havende liggende i en skuffe.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here