Anmeldelse: Sleepsack fra Strict Leather

167

Sleepsack fra Strict Leather

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Hvis du er til BDSM og leder efter udstyret til den ultimative fiksering, så er det helt sikkert denne sleepsack fra Strict Leather. Du får ikke et stykke udstyr, hvor du er fikseret mere eller bedre end med en sleepsack. Den fungerer lidt som en stor pose, som du kravler ned i og alle dele af kroppen er fast bundet.

Den omslutter hele kroppen og kun hovedet stikker ud, selv fødderne er lukket inde og du kan dermed udleve den fulde fikseringsfantasi. Lad din partner få fuld kontrol over dig, imens du ligger i denne sleepsack og mærk den pirrende fornemmelse. Der kan let lukkes op til både vagina, anus eller penis uden at fikseringen løsnes.

Opsummering

Du får det absolut bedste af det bedste med denne sleepsack fra Strict Leather. Ligesom med alle deres andre produkter, så er det lavet i højeste kvalitet. Den er lavet i blødt læder, hvilket betyder, at du kan lege i timevis uden at det bliver træls. Udover at være meget blødt, så er det også utrolig holdbart og robust, som ægte læder er.

Derfor kan du sagtens rive og ruske i den, uden at du nogensinde vil komme fri. Den giver derfor en virkelighedstro oplevelse og er med til at fuldende fantasien.

Fordele

  • Fiksering af hele kroppen
  • Åbninger til underliv
  • Let af stramme og løsne
  • Kvalitetsmaterialer
  • Komplet fiksering

Ulemper

  • For de erfarne brugere
  • Ikke så prisvenlig

 

Produktbeskrivelse

læder sovepose til bondage og fiksering i en sleepsack

Tjek prisen her

Du kan udleve dine inderste og frækkeste fikseringsfantasier med denne sleepsack. Ale dele af din krop bliver fuldstændig fikseret og du kan ikke bevæge dig overhovedet. Det er nok et stykke BDSM udstyr, der især er henvendt til de erfarne brugere og til dem, er den virkelig fantastisk. Der er noget særligt i at blive bundet fra top til tå.

Inde i selve sleepsacken er der en form for ærmer til armene, så de også er fuldstændig fikseret. Du har derfor heller ikke mulighed for at bevæge dem derinde, hvilket giver en rigtig fræk og lækker fornemmelse. Særlig frækt er det, at den har en kort lynlås på bagsiden, så er der er let adgang til underlivet og balder.

Leg flere sammen

Hvis du og din partner er frisk på at lege flere personer sammen, så er den rigtig godt at bruge. Den får fantasien i gang og I kan bruge forskellige slags BDSM udstyr alle sammen. Dette er blot et af de professionelle former fra Strict Leather.

I kan naturligvis også sagtens lege alene i dobbeltsengen. Lad fantasien om at overlade den fulde kontrol til partneren få frit løb. Imens du ligger i sleepsacken, så kan du kun adlyde og parere orde fra din partner. Den er overraskende let at bruge, og det kræver ikke meget træning at tage den hverken på eller af.

Specifikationer

  • Materiale: Læder, metal
  • Størrelser: S, M, L og XL

 

Sådan fungerer den

Sleep sack fra Strict Leather bdsm sovepose

Tjek prisen her

Hvis man ikke tidligere har forsøgt sig med professionelt fikseringsudstyr, så kan det være lidt svært at se, hvordan man bruger en sleepsack som denne. Dog er det ganske enkelt at gå til, hvis man bare forestiller sig, at den fungerer lidt ligesom en sovepose – deraf navnet.

Det første du gør, det er at løsne bindebåndene foran. Det er lettest at komme ordentlig ned i den, hvis den er så åben og løs som muligt. Derefter tager du den på, som du hopper ned i et par bukser eller ned i en sovepose. Når fødderne er helt nede i enden, så hiver du resten af posen op og din partner stopper, når den sidder ved halsen.

Let adgang til balder og underliv

Herefter snøres den godt sammen og I kan med fordel bruge en maske eller lignende, hvis I vil ydmyge vedkommende og bruge uigenkendelighed som en faktor. Nu kan I slå jer løs, som I har lyst til. Posen sikrer at du ikke kan komme fri uanset hvor meget du river og rusker i posen.

Hvis du skal straffes eller belønnes eller hvis din partner vil udnytte dig, så er der let adgang til både balder, penis, vagina og anus gennem en lille lynlås, der sidder på bagsiden af sleepsacken.

Til de erfarne brugere

Hvis du og din partner først er begyndt at interessere jer for bondage og eksperimentere med fikseringsudstyr, så er det nok ikke lige med denne sleepsack, at I vil starte. Det kan I naturligvis sagtens, men den er nok særlig henvendt til mere erfarne brugere.

Rollerne for den submissive og de dominante skal gerne være helt på plads, for at legen og fantasien bliver udlevet fuldstændig. Dermed ikke sagt, at man ikke kan prøve den af og blive inspireret i takt med at legen udvikler sig. Sådan er det ofte, men det er godt at have et godt fundament.

Test af sleepsacken

Både jeg og min kæreste var meget begejstret, da vi brugte denne sleepsack. Den giver anledning til virkelig mange frække lege og måden, som man er fuldstændig fikseret på, er bare virkelig fræk. Det er udelukkende mig, der bruger den i vores lege, da jeg er den submissive, og den føles virkelig behagelig at have på.

Den er lavet i et virkelig lækkert materiale og den er desuden også let af rengøre efterfølgende. Det er et relativt dyrt stykke udstyr, og derfor skal den, efter min mening, kunne bruger i flere år. Derfor er det også vigtigt, at den kan vedligeholdes. Jeg er helt overbevist om, at man vil få stor glæde af den, hvis man kan lide en komplet fiksering.

Første indtryk

Mit første indtryk var overraskelse. Jeg vidste nemlig ikke helt præcist hvordan denne sleepsack så ud, og da jeg hev den op af kassen blev jeg virkelig positivt overrasket. Den duftede lækkert af læder og den emmede af kvalitet.

Alle detaljerne og delene føltes lækre og endnu bedre blev det, da jeg prøvede den på. Min kæreste og jeg gør nemlig altid det, at vi afprøver tingene før vi tager dem i brug, så vi ved hvordan de virker. Der er nemlig ikke noget værre end at stå og fumle med noget udstyr eller sexlegetøj, hvis man er ophidset og bare vil i gang.

Til den ultimative fiksering

Da jeg afprøvede den uden at vi skulle lege for alvor, så kunne jeg tydeligt mærke, hvordan den kunne blive helt perfekt til vores kinky lege. Vi har længe været helt vilde med bondage og med tiden, så er det blevet vildere og vildere. Derfor skulle vi naturligvis have fat i det ultimative stykke fikseringsudstyr, som en sleepsack, i vores øjne, er.

Afprøvning

Da vi brugte den første gang, så var vi begge helt høje af oplevelsen efterfølgende. Det havde været en helt vild fed oplevelse og aldrig har vi været så opstemte. Det hænger naturligvis også sammen med, at det var et helt nyt stykke legetøj, men det kunne virkelig noget.

Den perfekte sleepsack til BDSM

Jeg er meget begejstret for denne sleepsack, som du nok kan høre. Den er helt perfekt til de lege, hvor man skal være fuldstændig fikseret. Det er ikke hver gang, at vi vil bruge den, men hvis det skal være vildt og vovet, så er det helt sikkert denne, som vi vil hive frem.

Samlet vurdering

Jeg vil anbefale denne sleepsack fra Strict Leather til alle, der kan lide BDSM og er erfarne. Den fungerer virkelig godt og det er enormt frækt, at der findes den lille lynlås bagpå, så din partner let har adgang til de intime dele. Det kan både bruges til straf og belønning.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here