Anmeldelse: Sinful 10 day love challenge par boks

66

Sinful 10 Day Love Challenge Par Box

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)

Trænger I til at pifte lidt ekstra liv i jeres sexliv, så er en Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks lige løsningen for jer. Der kan være mange forskellige grunde til, at man glemmer at prioritere hinanden og sexlivet, men det kan der gøre noget ved. For boksen her indeholder hele 10 forskellige erotiske produkter, så I igen kan finde lysten.

Boksen indeholder både frække produkter til ham og hende, og de giver anledning til mange frække lege, hvor I kan lære hinanden og jer selv bedre at kende. Sex skal nemlig være frækt og sjovt og det bliver det med en Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks.

Opsummering

Udfordrer dig og selv og din kæreste eller ægtefælle med en Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks. Hvis sexlivet er gået lidt i stå, så tag sagen i egen hånd. Invester i hinanden og brug tid sammen til at finde tilbage til dengang, hvor I var nyforelskede. Boksen indeholder 10 produkter, der med garanti vil gøre jeres sexliv meget sjovere.

Fordele

  • Spændende frække overraskelser
  • Mange produkter til en lav pris
  • Både noget til mænd og kvinder
  • Tiden man bruger på hinanden

Ulemper

  • Man ved ikke om, det er produkter, som man kan lide
  • Der medfølger ikke en vandbaseret glidecreme

Tjek prisen her

 

Produktbeskrivelse – Produkter i 10 day challenge boksen fra Sinful

10 day challenge boksen fra Sinful 10 day challenge boksen fra Sinful andet produkt 10 day challenge boksen fra Sinful første produkt

Tjek prisen her

Sinful 10 Day Love Challenge Par Boksen indeholder i alt 10 forskellige frække produkter. De er pakket ind hver for sig, så man kan åbne én pakke den ene dag og de resterende er stadig en overraskelse. Dermed kan I gøre her dag til noget særligt med en ny fræk overraskelse.

I kan også vælge at åbne hele molevitten på én gang, hvis I ikke kan styre jeres nysgerrighed. Uanset hvordan I griber det an, så er der samlet en helt række af de mest populære produkter til par. Dermed er der helt sikkert nogen, som I også vil være vilde med.

Få smag for noget nyt og frækt

Der vil med stor sandsynlighed være nogen produkter, som I kender eller har hørt om, og så er der også nogen, som I måske ikke lige havde forestillet jer, at I skulle lege med. Sådan er det ofte med sexlegetøj eller erotisk legetøj, og det kan være rigtig godt at udvise et åbent sind. Det kunne jo være, at I fik smag på noget helt nyt.

Sexlegetøj handler ikke kun om nydelse og orgasme, det handler også om at komme hinanden nærmere og at prioritere hinanden. Hvis I føler, at jeres sexliv trænger til et pift, så er det oplagt at prøve at kaste sig ud i nye og fornøjelige forlystelser som denne boks kan give.

Opdag nye sider af jer selv

Det kan også være, at I er stormende nyforelskede og har lyst til at dyrke sex hele tiden. I dette tilfælde kan en Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks også være ideel for jer. Hvis I er på udkig efter noget nyt og lækkert legetøj til dobbeltsengen, men har svært ved at finde ud af, hvad for noget I skal vælge, så kan det også være en god idé at afprøve en boks, hvor andre har udvalgt produkterne.

Dermed er I sikre på at få nogle produkter, som er meget populære blandt andre par. Dermed skal I ikke tage stilling til hvilke stykker legetøj som I kunne tænke jer, det valg er nemlig allerede truffet for jer. Som nyt par kan det også være lidt grænseoverskridende at finde nyt sexlegetøj. Det kan derfor være mere sikkert at modtage en boks, hvor andre har bestemt hvilke produkter der følger med.

Specifikationer

  • Indeholder 10 forskellige produkter
  • Alle er ftalatfri
  • Alle er latexfri
  • Køb gerne en vandbaseret glidecreme ved siden af

 

Sådan fungerer den

Sinful 10 Day Love Challenge Par BoksTjek prisen her

Boksen fra Sinful er lavet på den måde, at du kan åbne den ligesom en julekalender. Det betyder, at hvert produkt er pakket for sig. I kan derfor lave en challenge, der lyder på, at I skal dyrke sex eller kæle/prioritere hinanden hver dag i ti dage – ligesom navnet på boksen lyder.

I kan derfor åbne en ny pakke med et nyt produkt hver dag og tage det i brug. Dermed er der allerede noget at glæde sig til hver morgen, man slår øjnene op og man kan gå og fantasere og glæde sig til, at man kan afprøve produktet.

10 frække fornøjelser

Man kan også åbne alle eller flere pakker med produkter med det samme. De fleste kan både bruges alene og sammen, og derfor kan det også være sjovt at åbne flere på en gang. Især hvis man ikke kan holde til, at der ligger så mange frække fornøjelser og bare venter.

Uanset om I gør det på den ene eller den anden måde, så vil den helt sikkert bringe stor glæde, stor tilfredsstillelse og store smil med på vejen. Det handler nemlig også om at have det sjovt, når man dyrker sex og udfordrer sig selv og hinanden.

Første indtryk

Da min kæreste og jeg modtog pakken blev vi virkelig positivt overraskede. Vi er ikke så erfarne hvad angår sexlegetøj, og frygtede måske lidt at det var lidt snuskede. Men hvor er det bare en flot boks. Selve udseendet er virkelig flot og den kunne næsten forveksles med en gaveæske til skønhedsprodukter.

Selvom det er indholdet, der er afgørende, så har det alligevel en betydning, hvordan det bliver præsenteret. Da vi åbnede boksen, lå de 10 produkter pakket ind nede i den. Jeg vil ikke afsløre hvilke der lå i, men jeg kan ærligt sige, at de er virkelig gode.

Stor succes

Vi havde på forhånd aftalt, at vi ville lave en 10 days challenge, for at kunne få mest mulig glæde ud af den. Det var dog ikke alle dage, hvor det lykkedes. En af dagene var vi simpelthen for trætte, da det havde været en lang arbejdsdag og efterfølgende skrigende unger, der ikke ville sove.

En anden dag kunne vi omvendt ikke styre os, og vi åbnede to pakker på én gang. Selvom at vi ikke helt fulgte de regler, som vi selv havde stillet op, så var det en kæmpe fornøjelse at bruge de produkter, som boksen indeholdt.

Afprøvning

Jeg vil lige prøve at evaluere på alle produkterne her på bagkant, hvor vi har åbnet alle pakkerne og prøvet alle produkterne. Og vi var begge meget begejstrede. Produkterne er alle i virkelig høj kvalitet og det mærkes med det samme.

De var flotte og smagfulde at se på, og selvom, at nogle af produkterne umiddelbart ikke var nogen vi ville bruge, så gav vi det et forsøg, da de nu var med.  Og jeg tænker, at det er lige præcis, er det, som der var meningen med boksen.

 

Samlet vurdering

Sinful 10 Day Love Challenge Par Boksen er helt sikkert pengene værd. Der er for mange flere kroner produkter end man betaler for og der er virkelig til mange timers fornøjelse. Måske den er mest henvendt til ikke så erfarne brugere af sexlegetøj, men for netop dem, kan man virkelig få udvidet sin horisont.

Der er meget forskelligt legetøj og alle giver de anledning til frække lege. At der både er noget til mænd og kvinder er virkelig fedt. Desuden kan man også sagtens lege med det alene, hvis man er hjemme uden kæresten en aften.

Tjek prisen her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here