Anmeldelse: Satisfyer Men Klassisk Masturbator

63

Satisfyer Men Classic Masturbator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Satisfyer er en gigant inden for sexlegetøj, og producere sexlegetøj til både kvinder og mænd i alle afskygninger. Derfor er de også bekendte med, hvad du efterspørger, når det kommer til en masturbator. Og man må sige, at de leverer. Med denne Satisfyer Men får du en klassisk masturbator hvor der er tænkt over både funktion og design. Hvis det ikke skulle være nok, så får du hele herligheden til en overordentlig overkommelig pris.

Det ydre består af et lækket maskulint og behageligt design, mens det indre gemmer på et blødt og stimulerende sleeve. Når du har indført penis i det pirrende sleeve, kan du bruge vakuum funktionen til at sætte ekstra gang i din selvforkælelse eller på den frække parleg. Læs anmeldelsen af Satisfyer Men og bliv klogere på, hvad du kan få ud af denne klassiske masturbator

Opsummering af anmeldelse af Satisfyer Men

Med Satisfyer Men får du et solidt masturbator produkt, der kan give dig intense orgasme, både når du er alene og i godt selskab. Masturbatoren kan være en fræk tilføjelse til parlegen, hvor din partner kan få fuld kontrol over din stimulering, eller du kan give dig selv lidt ekstra forkælelse. Med Satisfyer Men får du alle de funktioner og egenskaber, som du kan forvente af en god masturbator. Du får både et dejligt blødt og rillet sleeve samt en vakuumfunktion for en ekstra intens og stimulerende oplevelse.

Masturbatoren er særlig god til dig, der aldrig har prøvet en pocket pussy før. Det simple og elegante design gør den flot at se på, og kan virke mindre vulgær end mange andre masturbatorer på markedet. Derudover får du hele herligheden for en særdeles overkommelig pris, så du kan teste produktet, og finde ud af om en masturbator er noget for dig.

Fordele:

  • Fremstillet af ABS-plast og TPE
  • Ftalat- og latexfri
  • Dybde: 22 cm
  • Indre diameter: 1 cm (kan strækkes op til 6,5 cm
  • Har vakuum funktion

Ulemper:

  • Ingen manual på dansk
  • Glidecreme følger ikke med

 

Sådan bruger du en Satisfyer Men

Satisfyer Men Classic MasturbatorSatisfyer Men fungerer ligesom en almindelige masturbator, og er derfor nem at bruge, særligt hvis du har brugt en masturbator før. Men fordi den er så let at gå til, er den også perfekt at bruge for nybegynderen. Masturbatoren består af en holder som du holder om, mens du bruger den. Holderen ligger godt i hånden, så du ikke bliver træt, og har et godt greb hele vejen igennem.

Indvendigt er der et blødt sleeve. Det er fremstillet af et fleksibelt og lækkert materiale, der føles dejligt mod den følsomme penishud. Derudover er det udstyret med riller hele vejen fra bunden til toppen. Det betyder, at du vil mærke en stimulering fra top til bund, når du bruger masturbatoren.

Vil du have en ekstra stimulerende oplevelse, kan du bruge vakuum funktionen. Den vil give dig en sugende følelse, og får i høj grad hele oplevelsen til at minde en om et godt blowjob. Du kan justere vakuummet i bunden af masturbatoren. Her sidder, der er smart regulator, som du kan bruge, så du altid får, den effekt du ønsker.

Hvorfor bruge en masturbator?

Du synes måske, at en masturbator kan være en unødvendig ting. Kan din eller din partners hånd ikke gøre det lige så godt? Men her tager du fejl. Denne masturbator fra Satisfyer kan give virkelig intens stimulering, så du kommer helt op og ringe. Derudover kan den være en fræk og sjov tilføjelse til soveværelset, hvor du jo med fordel kan lade din partner tage kontrollen.

Der findes mange forskellige slags sexlegetøj til mænd heriblandt blowjob simulatorer, sleeves, penisringe og masturbatorer. De er alle designet til at give ekstra stimulering og i nogle tilfælde endnu en mere hård erektion.

Med Satisfyer Men får du ikke en større eller længerevarende erektion. Men du får til gengæld en pirrende oplevelse, som du sent vil glemme. Du kan med fordel opvarme sleevet inden brug for en ekstra realistisk følelse og bruge en god glidecreme samtidigt. Med disse elementer på plads vil Satisfyer Men føles som den ægte vare.

Brug den alene eller sammen med din partner

Overvejer du, om en masturbator er noget for dig, så er en Satisfyer Men et godt sted at starte. Du får nemlig et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris, med alle de funktioner en klassisk masturbator har. Derudover kommer hele herligheden pakket ind i et flot og stilrent design. Masturbatoren er bare ét bud inden for kategorien pocket pussy, der kommer i mange forskellige udformninger og designs.

Det gode ved en masturbator som Satisfyer Men er, at den kan bruges alene eller sammen med en partner. Hvis du vil give dig selv lidt ekstra forkælelse, er den perfekt. Den vil gøre din onani stunder endnu mere intense og stimulerende. Hvis du bruger den sammen med din partner, vil den være et frækt indspark, hvor din partner kan tage kontrollen over masturbatoren og stimulere dig med vakuumeffekten. Uanset om det er dig selv eller en partner, der tager styringen, giver Satisfyer Men dig et enkelt og brugervenligt apparat, der kan sende dig direkte mod orgasmehimlen.

Et stilrent design og stimulerende indre

Du kan som sagt få mange forskellige masturbatorer eller pocket pussys. De kommer i Satisfyer Men Classic Masturbatormange forskellige designs og udformninger, og nogle har en mere eller mindre realistisk vagina åbning. Det kan være værd at finde det design, der tiltrækker dig bedst. Satisfyer Men scorer høje point for det enkle sorte design med sølv detaljer, der gør masturbatoren lækker at se på.

Derudover har åbningen en simpel udformning. Hudfarven imiterer en rigtig åbning, men den mangler dog detaljer som klitoris og kønslæber. Nogen synes dog også, at en realistisk gengivelse af vagina på en masturbator kan blive for vulgær. Her er Satisfyer perfekt, da du får en klar hentydning til den rigtige ting, uden en direkte afbildning.

Samlet vurdering af Satisfyer Men

Samlet set får du her et virkelig godt og ikke mindst effektivt produkt, der er nemt at bruge og flot at se på. Hele denne pakke får du til en meget fair pris, der også gør Satisfyer Men perfekt til dig, der ikke har prøvet en masturbator eller pocket pussy før.

Det indre sleeve giver en stimulerende følelse, når det tages i brug, og kan gøres endnu bedre med opvarmning og glidecreme. Derudover har du en vakuumeffekt, der kan give en intens sugende følelse. Du får derfor alle de egenskaber, som en kunstig fisse skal kunne give dig.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here