Anmeldelse: REV1000 Roterende onaniprodukt

506
REV1000 Roterende onaniprodukt
REV1000 Roterende onaniprodukt

Billigste webshop

Med REV1000 vil du opleve en intens og revolutionerende onanioplevelse. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at REV1000 har revolutioneret hele markedet for onaniprodukter til mænd. Det er en helt ny måde at opleve onani på, hvorfor du med garanti aldrig har prøvet noget, der bare minder om den oplevelse REV1000 kan give dig.

Her er tale om et roterende onaniprodukt, der kommer med en yderst kraftfuld motor, der både twister og roterer din REV1000 omkring din penis, hvilket både vil stimulere den på en intens og kraftfuld vis, som du aldrig før har oplevet med et onani-produkt.

Mange hastigheder og funktioner

Med en REV1000 kommer du til at opleve en kombination af kraftfuldhed og et pirrende, blødt indvendigt sleeve, hvilket giver dig en ultimativ nydelse. Men ikke nok med det, så får du ligeledes også mulighed for at pirre dig selv med langsomme hastigheder og rotationer, hvorefter du kan afsluttede med mere kraftfulde stimulationer for at opnå et intenst klimaks. Du får muligheden for at indstille din REV1000 præcis som du ønsker det, da den byder på et væld af forskellige hastigheder og funktioner – mere specifikt kan du vælge mellem hele 49 forskellige hastigheder og funktioner på simpel vis.

De bedste tilbud netop nu

 

Nem og enkel at bruge

Det er selvfølgelig vigtigt, at et onani-produkt er simpelt at anvende, da det ellers kan være med til at minimere lysten, hvis du skal bøvle for længe med produktet. På trods af de mange kombinationer, du kan lave med hastigheder og funktioner, så er det nemt og enkelt at bruge din REV1000.

Den har et uhyre ergonomisk håndtag, der ligger rigtig godt i hånden – og det giver dig faktisk muligheden for at styre hastigheden på det enkle kontrolpanel, mens din REV1000 faktisk gøre alt arbejdet for dig, uden at du overhovedet skal røre en finger.

Læs mere om den her eller se nedenstående video

Video

Genopladeligt batteri

Du skal ikke tænke på batterier, hvis du ønsker at bruge en REV1000. I stedet skal du blot sørge for at lade den op med den medfølgende oplader, så den til enhver tid ligger klar til brug. Endvidere, så medfølger der ligeledes også et ekstra sleeve, så du kan veksle mellem de to medfølgende sleeves. For at opnå ultimativ nydelse, så bør du benytte din REV1000 sammen med en vandbaseret glidecreme.

Specifikationer

  • Materialer: Silikone og plastik
  • Latex- og ftalatfri: Ja
  • Batterier: Opladelige – oplader medfølger
  • Indvendige mål: 115 millimeter x 40 millimeter
  • Udvendige mål: 275 millimeter x 80 millimeter

Læs mere her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here