Anmeldelse: Male Edge Basic Penisforstørrelse

549
Male Edge Basic Penisforstørrelse

Opdateret Billigste webshop

Er du ved at være træt af at skulle bruge penisforstørrende sleeves for at fylde hende ud? Hvis du vælger at investere i en Male Edge Basic Penis Forstørrer, så kan du opnå en permanent forstørrelse af din penis. Her er der tale om en Male Edge-basismodel, der er perfekt til dig, der ønsker at prøve en forlænger for første gang. Hvis du er tilfreds med det resultat, du kan opnå med din Male Edge Basic Penis Forstørrer, så vil du til enhver tid kunne købe ekstra udstyr og arbejde videre. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at bruge Male Edge i en længere periode, så bør du vælge enten Extra- eller Pro-udgaven.

  • Materiale: Kvalitetsplast
  • Latex- og ftalatfri: Ja
  • Brugermanual: Engelsk
  • Diameter på ring: 4,6 cm.

Forøg din penisstørrelse med op til 60% → Læs mere om produktet her

Der er mange undersøgelser, der ligger grund for ovenstående postulat. De har bevist, at mænd, der bruger en penisforstørrer fra Male Edge kan forsøge deres penisstørrelse med intet mindre end helt op til 60%. Det er desuden blevet klinisk bevist, at man med en Male Edge Basic Penis Forstørrer vil kunne øge længden af sin penis med cirka 30% i løbet af 3 til 6 måneder. Derfor skal du naturligvis heller ikke frygte for, hvorvidt du rent faktisk vil være i stand til at forøge størrelsen af din penis ved hjælp af en Male Edge Basic Penis Forstørrer.

Find den bedste pris på Male Edge Basic

Opdateret Billigste webshop

Komfortabel og nem at bruge

Ikke nok med, at du kan opnå mærkbare resultater i løbet af relativt kort tid, så er Male Edge Basic Penis Forstørrer endda også både komfortabel og nem at bruge. Selve ringen på Male Edge vil omslutte din penis ved roden og måler cirka 4,6 centimeter i diameter – det betyder også, at hvis din penis er bredere end dette i slap tilstand, så vil det ikke være muligt at benytte dig af en Male Edge Basic Penis Forstørrer. Selve forlængelsen foregår via et såkaldt udtrækningssystem, der gradvist og over tid vil forlænge din penis, hvorfor det er antallet af timer, du bruger med Male Edge, der bestemmer resultaterne.

Vedvarende resultater

Modsat brugen af penispumper og deslige, så opnår du vedvarende resultater med en Male Edge Basic Penis Forstørrer. De fleste Male Edge-brugere vælger at benytte produktet i 6-18 måneder i minimum 2 til 4 timer. Det er dog muligt at sove med den på, hvorfor du med fordel vil kunne bruge nattetimerne til dette.

Virker den rent faktisk, se resultaterne her

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here