Anmeldelse: Male Edge Basic Penisforstørrelse

951

male edge penisforlænger

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
shytobuy logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Male Edge anmeldelsen:

Produktet skal bruges i 6-18 måneder og giver vedvarende resultater.

Den skal typisk bruges i intervaller af 2-4 timer.

Fungerer gennem et ‘udtrækningssystem’, der over tid sørger for, at din penis udvikler sig og bliver længere.

Nogle får resultater helt op til +30% længde, på små 3-6 måneder.

Den er bedre en normale penis pumper, fordi den modsat disse, giver et resultat som ikke mindskes over tid, men forbliver det samme.

Male Edge er nem at bruge. Den kommer samtidigt i en simpel kasse, der nemt kan gemmes væk.

Derudover får du også en rigtig fin og informativ brugermanual med, som forklarer hele forløbet og guider dig gennem det.

Slutteligt i denne anmeldelse af Male Edge Basic, vil du finde nogle video guides og forklaringer af produktet.


Kort beskrivelse

Er du ved at være træt af at skulle bruge penisforstørrende sleeves for at fylde hende ud?

Hvis du vælger at investere i en Male Edge Basic Penis Forstørrer, så kan du opnå en permanent forstørrelse af din penis. Her er der tale om en Male Edge-basismodel, der er perfekt til dig, der ønsker at prøve en forlænger for første gang.

Hvis du er tilfreds med det resultat, du kan opnå med din Male Edge Basic Penis Forstørrer, så vil du til enhver tid kunne købe ekstraudstyr og arbejde videre. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at bruge Male Edge i en længere periode, så bør du vælge enten Extra- eller Pro-udgaven.

Fordele

  • Lavet af kropsvenligt plast
  • Latex- og ftalatfri
  • Kan strækkes til 21 cm
  • Brugermanual på 30 sprog
  • E-bog med 100 sex tips medfølger

Ulemper

  • Er ikke beregnet til penis på 8cm eller mindre i erigeret tilstand

Forøg din penisstørrelse med op til 60% → Læs mere om produktet her

Min personlige oplevelse

penis forstørrer

Produktet så lidt kompliceret ud, da jeg pakkede det ud. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, og jeg var meget skeptisk omkring hele den her penisforlængelsesproces. Særligt at resultatet i længden skulle være vedvarende.

Jeg brugte produktet som anbefalet, og valgte at sove med det på, så jeg ikke skulle tænke på det i løbet af dagen. Produktet var dog overraskende diskret og fin i størrelsen i forhold til dets funktion, hvilket var rart.

Jeg synes, at jeg allerede efter en uge kunne mærke forskel. Selvfølgelig var resultatet ikke overvældende på så kort tid, men det var, som om der alligevel var kommet lidt ekstra længde og bredde på.

Der følger en masse guides med til produktet, som hjælper dig med at bruge det korrekt og bedst muligt.

Der er mange undersøgelser, der ligger grund for ovenstående postulat. De har bevist, at mænd, der bruger en penisforstørrer fra Male Edge, kan forsøge deres penisstørrelse med intet mindre end helt op til 60%.

Det er desuden blevet klinisk bevist, at man med en Male Edge Basic Penis Forstørrer vil kunne øge længden af sin penis med cirka 30% i løbet af 3 til 6 måneder.

Derfor skal du naturligvis heller ikke frygte for, hvorvidt du rent faktisk vil være i stand til at forøge størrelsen af din penis ved hjælp af en Male Edge Basic Penis Forstørrer.

Sådan anvendes produktet

andro penis forstørrer

Produktet sættes ned over penis, og remmen anbringes og spændes bag glansen. Man kan nu strække penis en smule ad gangen. Spænd dog ikke penis så den strækkes for meget, da det kan gøre ondt.

Ikke nok med, at du kan opnå mærkbare resultater i løbet af relativt kort tid, så er Male Edge Basic Penis Forstørrer endda også både komfortabel og nem at bruge. Selve ringen på Male Edge vil omslutte din penis ved roden og måler cirka 4,6 centimeter i diameter.

Det betyder også, at hvis din penis er bredere end dette i slap tilstand, så vil det ikke være muligt at benytte dig af en Male Edge Basic Penis Forstørrer.

Selve forlængelsen foregår via et såkaldt udtrækningssystem, der gradvist og over tid vil forlænge din penis. Hvorfor det er antallet af timer, du bruger med Male Edge, der bestemmer resultaterne.

Anbefalet til

Modsat brugen af penispumper og deslige, så opnår du vedvarende resultater med en Male Edge Basic Penis Forstørrer. Derfor anbefales produktet til ham, som ønsker en permanent større penis med et holdbart resultat.

De fleste Male Edge-brugere vælger at benytte produktet i 6-18 måneder i minimum 2 til 4 timer. Det er dog muligt at sove med den på. Hvorfor du med fordel vil kunne bruge nattetimerne til dette.

 

Det siger andre kunder

Lidt svær at få til at sidde ordentligt, og den første brug kan tage lidt øvelse. Skønt produkt, når man finder teknikken, og giver reelle resultater.

 

Video guide

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here