Anmeldelse: Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Extra

473
Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Extra
Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Extra

Jessica Rabbit vibratoren er en dildo til dig, der ønsker ultimativ stimulering. Jessica Rabbit dildoen er ekstremt stærk og kan tilbyde dig nogle vilde vibrationer og rotationer omkring klitoris og i skeden.

Et hav af specifikationer

Jessica Rabbit vibratoren har et hav af specifikationer, der alle er med til at fremme din nydelse og din stimulans. Jessica Rabbit er uden sammenligning den fedeste vibrator på markedet i øjeblikket. Nogle af de vigtigste funktioner og egenskaber, som denne vibrator har er:

  • Kaninører
  • Vibrationer og rotationer
  • Bulletvibrator
  • Forskellig styrkeintensitet

Find den bedste pris på Loving Joy Jessica Rabbit

Opdateret Billigste webshop

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Extra til kvinder
Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Extra til kvinder

Den fede Jessica Rabbit dildo har nogle lækre, pirrende kaninører, der er med til at stimulere klitoris. Idét du indfører Jessicavibratoren rammer kaninørerne automatisk klitoris uanset, hvordan du er skruet sammen. Kaninørerne er lette og fleksible og kan vibrere med forskellige styrker. Læs mere om den her

De forskellige vibrationer og rotationer som denne vibrator kan lave, kan du styre for eksempel ved at bøje selve ”penissen”, da du på denne måde får en større rotation end, hvis du lader skaftet være ret frem. Er skaftet ret frem, vil du få minimal rotation, og du vil mærke at fokusset ligger på vibrationen.

Jessica har en bulletvibrator, som sidder placeret sådan at den rammer det yderste af din skede og dermed giver både læber og det omgivende område noget at mærke. Bulletvibratoren giver dig en ekstra sensation, der kan være med til at hjælpe dig til at opnå dit klimaks.

De forskellige styrkeintensiteter som du kan skrue op og ned for er blandt andet Jessica Rabbits store fordel. Da denne vibrator er ret kraftig får du selvfølgelig fra start en ret kraftig vibration, men er du til det ekstra voldsomme, kan du skrue op nederst på vibratoren enten når du er ved at nå klimaks, eller hvis du gerne vil starte hårdere ud.

Charlotte’s addiction

Det der er fordelen ved denne dildo og vibrator er, at du kan styre alle funktioner selv. Du kan sørge for at oplevelsen er skræddersyet til dig og at den fremmer dine lyster på den bedste måde og faktisk er denne dildo kendt fra Sex and the City, flittigt brugt af Charlotte, som bliver en smule afhængig af den – og det siger jo lidt.

Ønsker du at synkronisere din oplevelse kan du gøre det sådan at kaninører og bulletvibrator vibrerer på samme tid og måde. Du kan vælge imellem 6 forskellige indstillinger, der gør det mulig – igen – at tilpasse dildoen og gøre den til din helt egen.

Du kan læse meget mere om produktet her

Det praktiske

Vær opmærksom på, at denne Rabbit dildo anvender 4x AA batterier, som du skal købe separat. Du bør også forberede dig på en stærk og kraftig vibrator, der kan give dig ultimativ stimulering, men det har sin pris, så denne vibrator er ikke lydsvag. Husk derudover altid at rense dildoen efter brug – man ved jo aldrig, hvor steamy det kan blive.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here