Anmeldelse: LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskine

143

 

LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskine – Opsummering

Kort sagt er dette produkt det hele værd. Det er nemt at bruge. Giver en utrolig følelse og man får mere end hvad man forventer.
jeg giver “Robo Fuk” 5/5 stjerner.

 

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af sexmaskiner?

Læs om vores bedste sexmaskiner i test her

 


 

Kort beskrivelse af LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskine

LoveBotz’s “Robo Fuk” er en nem og brugervenlig maskine fra det amerikanske LoveBotz kollektion af sex maskiner. “Robo Fuk” er nem at få med rundt eller gemme væk efter brug, det skyldes dens lille størrelse.
Udover størrelsen har LoveBotz også tænkt over udseendet og hvad den skulle laves i. Plastik skallen gør maskinen lydsvag. Maskinen er 58 cm lang, 20 cm bred og 18 cm høj.
Ved hjælp af den 135 grader arm, er det muligt både at få nydelse uanset om du står op eller ligger ned.
Efter en lang dag er det altid dejligt med noget nydelse. Med “Robo Fuk” har både mænd og kvinder mulighed for nydelse. Med maskinen medføre både en penis og en vegina. Så læn dig tilbage, start maskinen ved hjælp af en fjernbetjening og nyd oplevelsen.
I pakken medføre en fjernbetjening til at styre hastigheden (der er flere funktioner), strømforsyning, et onani mundstykke, en dildo, et monteringsbeslag i metal og 4 sugekop fødder som holder maskinen fast.

Fordele

  • Nem at bruge
  • Fjernbetjening medfølger
  • Kan bruges af både mænd og kvinder
  • Ledning til stikkontakt for konstant strømforsyning
  • God størrelse

Ulemper

  • Vejledningen er på engelsk

 


 

Min personlige oplevelse

Justerbar Sex MaskineDa jeg først så produktet var jeg lidt overrasket. Men da jeg fik den at til og afprøvede den blev jeg positivt overrasket. “Robo Fuk” har flere funktioner og er nemmere at bruge end forventet. Det at man kan lægge sig ned efter en lang dag med en fjernbetjening i hånden og få lige den nydelse man ønsker er fantastisk.
Jeg har før i tiden afprøvet en del forskelligt sexlegetøj, også noget der var tæt på at være ligesom en rigtig penis. Men denne maskine giver den helt rigtige fornemmelse af sex.

Det praktiske

Når man får produktet er det allerede lavet. Det eneste man skal gøre er at sætte det ønskede kønsdel på, som enten kan være en vegina eller en penis. Stikket sættes i stikkontakten og fjernbetjeningen tages frem. Det kan anbefales at bruge noget glidecreme.

Anbefalet til

Jeg har i lang tid selv manglet den seksuelle følelse. så jeg søgte rundt på nettet og kom frem til at det var pengene værd. Jeg har aldrig været så glad for at bruge omkring 3000 kr, som i forvejen er billigt i forhold til dens funktioner.
Jeg ville personligt anbefale dette produkt til alle der mangler noget og som ikke har en partner. Det er nemt at bruge og den mest behagelige følelse.

Det siger andre kunder

En af mine veninder ejer en “Robo Fuk”. Hun viste mig siden og fortalte om maskinen. Hun var utroligt glad for den og brugte den en del. siden hun kom sammen med hendes kæreste har den været en del af deres lege. Så selvom man har en partner kan den stadigvæk bruges som en tredjepart.
Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here