Anmeldelse: Love To Love Secret Panty

177

 

 

Love To Love Secret Panty – Opsummering

Fræk, fin og et godt supplement til parleg, personligt synes jeg ikke at vibrationerne er så kraftige som ønsket. Lydniveauet beskrives som over gennemsnit – jeg synes til gengæld ikke at de er så høje som forventet, men stadig er den ikke lydsvag, så det skal planlægges, hvis den anvendes ude blandt andre. Med en overkommelig pris på 349 kr. er den perfekt til alle, der ønsker at peppe sexlivet lidt op – om det er alene eller sammen med en partner.

Alt i alt er jeg derfor enig med andre kunder og giver den 4 ud af 5 stjerner for sættet samlet.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af vibrerende trusser?

Tjek vores guide til vibrerende trusser her

 


 

Kort beskrivelse af Love To Love Secret Panty

Love To Love Secret Panty En fræk pakke med g-strengs trusser, vibrator æg og lille trådløs fjernbetjening med en rækkevidde på op til 8 meter – hvad er der ikke at kunne lide ved det? Love To Love Secret Panty er både diskret, men også pivfræk når der skal skrues lidt op for varmen mellem jer. Hvorfor ikke tage trusserne på og lade din partner styre din nydelse – om det er offentligt til en fest eller hjemme i privaten, måske under støvsugningen. Med en beskeden længde på 4,5 cm skal du ikke lade dig narre, for med 10 forskellige vibrationsmøstre, er den bestemt til at give dig nydelse.

 

Fordele

  • Lille og diskret
  • 10 vibrationsmønstre
  • Vandtæt vibrator æg
  • Håndfri med fjernbetjening
  • Let anvendelig
  • Latexfri og ftalatfri
  • Kan bruges af alle
  • Fløjlsbløde bundløse trusser i flot design

Ulemper

  • Trusserne er onesize
  • Kunne være mere lydsvag

 


 

Min personlige oplevelse

Love To Love Secret PantyEr du klar til at sætte lidt gang i sexlivet? Søger du noget der kan gøre din partner til herre over din orgasme, eller lidt fræk leg i det offentlige rum? Så er disse bundløse trusser med indbygget vibrator lige noget for dig! Sinful Love To Love Secret Panty kan med sine 10 vibrationsmønstre bruges af både ude og hjemme og er ideel til at sætte en stemning i gang for jer begge.

Selv er jeg en 25-årig kvinde, der nyder at prøve nye og spændende ting i og uden for soveværelset – både alene og sammen med en partner. Det bedste ved Love To Love Secret Panty for mig er, at jeg kan have dem på overalt og give min partner magten med den medfølgende fjernbetjening.

Super fin vibrator med mange tempoer at skifte imellem, men personligt foretrækker jeg lidt kraftigere vibrationer – vibrator ægget kunne ikke stå alene til at give mig en orgasme, men så er det heldigt at de bundløse trusser giver anledning til at min partner kan lege med – og så er vibrationerne det perfekte supplement til en hed omgang sex. Med den trådløse fjernbetjening har Love To Love Secret Panty været brugt til både en masse forspil, men også under selve akten – så alt i alt er sættet perfekt til at både ham og hende.

 

 

Sådan anvendes produktet

Love To Love Secret Panty

Love To Love Secret Panty er et to-delt sæt, der kan anvendes sammen eller hver for sig. Læg vibrator ægget i lommen på g-strengs trussen og brug den som pirrende forspil eller tag vibratoren med i badet! Den bundløse trusse kan også bruges alene og gør det ekstra pirrende for ham, at der altid er let adgang. Her er det virkelig kun fantasien der sætter grænser, så hvorfor ikke benytte muligheden for at udforske hver en centimeter af hinandens kroppe?

 

 

Anbefalet til

Min anbefaling er altid at eje mindst et stykke sexlegetøj – om du er alene eller med partner. Sexlegetøj er nemlig den ultimative selvforkælelse i mine øjne. Love To Love Secret Panty kan med fordel anvendes af par, da hun kan nyde vibrationsæggets mange vibrationsmønstre og han (eller hun) kan få lov til at styre legen – de bundløse trusser gør det nemt og frækt at gå fra forspil til selve akten.

 

Det siger andre kunder

Andre kunder har givet Love To Love Secret Panty 4 stjerner i gennemsnit og det er meget forskelligt, hvad der ses som fordele og ulemper – der er vi alle så forskellige når det kommer til nydelse. Mest sagte fordel er de mange forskellige vibrationsmønstre og fine trusse, men dét at vibrator ægget ikke er mere lydsvag trækker ned.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here