LELO Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)
alor dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af LELO Mona 2 anmeldelsen:

LELO Mona 2 er en virkelig god begynder vibrator.

Den er helt genial til stimulering af g-punktet.

Hele dens udformning er bare perfekt lavet til enhver kvinde.

Den har en kæmpe fordel i, at den kan tages med i bad, fordi den er helt vandtæt.

Fungerer nemt med 4 knapper på interfacet, hvilket gør den super nem at bruge.

Den føles virkelig blød og lækker.

Den eneste ulempe er, at den er en smule dyr.

Men det er VIRKELIG alle pengene værd at købe en højkvalitets vibrator såsom LELO Mona 2.

 


LELO Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator
LELO Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator

Denne Lelo Mona 2-G-punktsvibrator er ikke den største, mest fyldige vibrator, der findes på markedet

men faktisk er dette præcis meningen. Lelo Mona 2 formår at opfylde de krav, der indirekte stilles fra den kvindelige anatomi, og som kvinde vil du derfor opleve en stimulering, der er målrettet og effektiv.

En god begyndervibrator

Lelo Mona er en perfekt begyndervibrator til dig, der ikke har stiftet bekendtskab med en vibrator før. Lelo Mona 2 fungerer – som de fleste andre vibratorer – bedst i kombination med en glidecreme. Når glidecremen er påført, er du klar til en stimulering, der er sensuel, feminin og utrolig lækker.

Overfladen på denne vibrator er silkeblød og satin-agtig, da den bløde silikone hjælper dig til at få vibratoren indført, når først du er klar. Både overflade, selve grebet og formen hjælper dig til at få en dejlig stimulering. På vibratorens interface finder du 4 knapper, der henholdsvis kan skrue op eller ned for vibrationen eller skifte vibrationsprogram.

Læs mere om produktet her


LELO MONA 2 – Prissammenligning

anmeldelse lelo mona 2 g-punkts vibrator


ForhandlerPrisInformation
1195,00 DKKSe produkt
1199,00 DKKSe produkt

Skræddersyet til den kvindelige anatomi

LELO Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator til kvinder
LELO Mona 2 Opladelig G-punktsvibrator til kvinder

Denne vibrator er en af de få, der specifikt er målrettet efter og designet ud fra den kvindelige anatomi. Vibratoren her er formet perfekt til at kunne stimulere dit G-punkt, som sidder op mod væggen mod Venusbjerget og relativt langt oppe. Lelo Mona har en udformning, der gør det nemt for dig at støde mod G-punktet gang efter gang uden at du behøver at lede.

Denne vibrator har en S-form, der gør den utrolig dejlig at have oppe i sig, da den til alle tider er blød og lækker inde i sig.

Hvad kan de forskellige vibrationsprogrammer?

De 6 forskellige programmer, som du kan tænde for med denne vibrator har 8 forskellige vibrationsstyrker. Alligevel vil du ikke opleve en vanvittig dunken, men i stedet en skøn, let stimulering til dig, der er ude efter blot at nyde en rolig aften i dit eget selskab. Programmerne vil passe bedst til dig, der nyder en let vibration, der er sexet og lækker.

Tag Lelo Mona med i bad

Lelo Mona er vandtæt og vil derfor kunne give dig en skøn oplevelse i badet. Er det din første gang med en vibrator, kan du med fordel smøre en smule glidecreme på for at give ekstra glid i badet. Ønsker du bare at have din nye vibrator med i badet og starte en skøn aften dér, kan du varme op ved at gnubbe Lelo Mona mod enten klitoris eller skedeåbningen og på den måde tænde dig selv og skabe dit eget glidemiddel.

Jo længere tid du har været i selskab med Lelo Mona, desto hurtigere finder du ud af, at den kan tilfredsstille både de vilde lyster og de lette sensationer, hvis bare du forstår at bruge denne skønne vibrator rigtigt. Du kan læse meget mere om netop produktet lige her

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here