Anmeldelse: iTouch Sure Bækkenbundstræner

98

iTouch Sure Bækkenbundstræner

ForhandlerPrismaskine
sinfulTjek dagens pris
(åbner ny fane)

Opsummering af iTouch Sure Bækkenbundstræner anmeldelsen:

ITouch Sure er et nyskabende produkt inden for bækkenbundstræning, der er nem og
sikker at anvende.

Den træner dine bækkenbundsmuskler automatisk gennem blid,
elektrisk stimulation stærke bækkenbundsmuskler.

Så du undgår lækager og inkontinens og kan øge din seksuelle lyst.

Fordele:

 • Træner automatisk dine bækkenbundsmuskler gennem blid, elektrisk stimulation.
 • Forebygger inkontinens, lækager og hyppig vandladning.
 • Øger din seksuelle lyst.
 • Bækkenbundstræner-proben (der indføres vaginalt) er lavet i polystyrene og rustfrit stål samt er latexfri.
 • iTouch sure bækkenbundstræner er godkendt som medicinsk udstyr.

Ulempe:

 • Tidskrævende.
 • Resultater kan ses efter 3-5 måneder.

 

Produktbeskrivelse

itouch sure bækkenbundstræner anmeldelseOBS. Bækkenbundstræneren må ikke bruges hvis du er gravid, bruger pacemaker, har epilepsi, førend 12 uger efter en operation eller har fået diagnosticeret livmoderhalskræft.

Selvom knibeøvelser er den bedste træning af bækkenbunden, kan svage muskler være svære at træne selv. Du har måske i forbindelse med en graviditet eller operation oplevet, at det er sværere at holde på vandet eller at du ikke længere har samme sexlyst.

Du vil derfor gerne styrke din bækkenbund eller måske vil du bare gerne forebygge svage muskler. Du har måske tidligere forsøgt dig med almindelige knibeøvelser eller bækkenbundskugler, men du synes måske ikke at dine muskler bliver stærkere.

Svage muskler i bækkenbunden kan lede til inkontinens eller nedsat sexlyst og bækkenbundstræneren kan således hjælpe dig.

Sådan fungerer den

Den fungerer på den måde, at den stimulerer musklerne til at trække sig sammen og slappe af, akkurat som ved knibeøvelser.

Du vælger selv program så du langsomt kan øge styrken. Styrken bør være så kraftig som mulig, da det er styrken af impulserne der opbygger musklerne. Dog ikke stærkere inpulser så det ikke skal føles ubehageligt og at du blot kan føle sammentrækningen.

Brugen af bækkenbundstræneren anbefales til 20 min. om dagen og resultat ses typisk efter 3-5 måneder ved vedvarende træning, hvilket skyldes at alt muskeltræning foregår over længere tid ved kontinuerlig og vedvarende træning.

Ved bækkenbundstræning sætter du derfor langsomt styrken af impulser op hver uge. Den er helt sikker at bruge, og du kan ikke gøre noget forkert.

Video guide:

Test af iTouch Sure bækkenbundstræner

Første indtryk

Jeg modtog pakken med posten fra sinful og bækkenbundstræneren var fint pakket ind, hvilket er noget jeg personligt sætter pris på, når jeg skal opbevare mine produkter i en lille lejlighed. Jeg har tidligere prøvet bækkendbundskugler, som i øvrigt også var en rigtig god oplevelse.

Efter bækkenbundstræning var taget ud af pakken, batterierne i puttet og ledningen tilsluttet var den klar til brug.

Jeg aldrig har lavet bækkenbundsøvelser før, så jeg var lidt nervøs for om den var svær at anvende eller om det skulle være hårdt for mit underliv.

Desuden har jeg har ikke tidligere haft problemer med manglende seclyst eller inkotinens, men vil af hensyn til senere i livet gerne træne min krop, altså alle musklerne i min krop ;).

Samling og afprøvning

iTouch Sure Bækkenbundstræner testJeg brugte i forbindelse med indføring af proben, den del af bækkenbundstræneren som skal insføres i vagina, glidecreme for at mindske gener i vagina og jeg startede forsigtigt med det ‘milde impulser’.

Efter 20 min. slukkede jeg appararet og rengjorde proben, så den var klar til næste dag. Jeg forsøgte at skabe en træningsrutine – ligeosm alt andet træning, så jeg søgede for at opbygge musklerne.

Jeg gjorde det om aftenene inden sengetid, da jeg synes det at sætte det i system hjælper på brugen af bækkenbundstræneren og gør at træningen ikke bliver glemt på lisen af to-dos.

Jeg formåede at bruge bækkenbundstræneren ca. 5-6 gange ugenligt og over de følgende uger, øgede jeg styrken løbende for at opbygge musklerne i underlivet. Jeg har kunnet mærke over de første 3 månder at jeg bedre kan holde mig og at trampolinhopning og grineflip nu er muligt samtidigt.

Forbedringer i mit sexliv

Jeg oplever ikke at have mere lyst til sex, dog oplever jeg at jeg nemmere at opnå klimask, især vaginalt.

Desuden bliver jeg mindre øm under sex og kan hurtigere sprøjte, da musklerne kan opretholde spænding længere tid.

Jeg vil dog anbefale at bækkenbundstræningen ikke foregår lige inden sex, så musklerne ikke er alt for trætte når du skal hygge med dig selv eller din partner.

Samlet vurdering af iTouch Sure bækkenbundstræner

 • Nem at anvende
 • Let at rengøre
 • Intuitiv program
 • Fin størrelse på probe (den del der indføres vaginalt)
 • Jeg oplevede en forøget sexlyst og mere nydelse i forbindelse med vaginal orgasme.
 • Udfordret af de 20 min. daglig træning, som bliver anbefalet.

Specifikationer:

MATERIALE: Polystyrene og rustfrit stål.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 11 cm, hvoraf de 7 cm kan indføres.
DIAMETER: 3 cm.
VANDTÆT: Nej. Proben kan aftørres med en våd klud.
ANVENDELSE: 20 minutter om dagen.
BRUGERMANUAL: Dansk.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here