Med Intim Glide glidecreme fra Australian Bodycare får du et kvalitetsprodukt. Intim Glide kan bruges som en almindelige glidecreme samtidig med, at den også kan afhjælpe forskellige gener.

Mange kvinder kan opleve, at de enten under eller efter sex mærker, at det svier. Det kan også være, at de lider af irritation, kløe eller uønsket lugt. Alt dette kan Intim Glide hjælpe mod. Det lyder måske lidt som et mirakelmiddel, men det er faktisk også tæt på.

Intim Glide glidecreme er også perfekt at bruge, hvis du generelt oplever problemer med intim tørhed. Det kan gøre sex svært og endda også smertefuldt. Intim Glide glidecreme hjælper dig ved at give den nødvendige smørelse ved samleje. Men hjælper også på den ubalance, der kan føre til en øget tørhed i skeden.

I vores anmeldelse af Intim Glide glidecreme fra Australian Bodycare kan du lære mere om produktet. Hvad det kan bruges til, hvordan du bruger det og ikke mindst, hvad den fantastiske Intim Glid Tea Tree Oil gør godt for.

Intim Glide glidecreme fra Australian Bodycare

Intim Glide Australian Bodycare

Tjek prisen

Du skal vælge Intim Glide glidecreme, hvis du leder efter en god og effektiv glidecreme, der kan mere end bare at give dig god smørelse under sex. Australian Bodycare har nemlig skabt en glidecreme, der også giver dig et sundt og balanceret intimt miljø.

Den aktive ingrediens Tea Tree Oil sørger for at genoprette den intime bakterieflora. På den måde kan du komme problemer med intim kløe, irritation og uønsket lugt til livs. Lider du af tørhed ved sex, kan den også give den nødvendige smørelse.

Glidecremen er ligeledes antibakteriel, og er derfor perfekt til at sikre hygiejnisk anal sex. Den antibakterielle egenskab vil modvirke de bakterier, der kan komme ved anal sex, og som kan give gener ved endetarmsåbningen samt på penis.

Fordele

  • Glidecreme der hjælper mod kløe, tørhed, irritation og uønsket lugt
  • Indeholder naturlige ingredienser
  • Indeholder ikke animalske ingredienser
  • Er 100% vegansk
  • Er fri for parabener
  • Praktisk og rejsevenlig størrelse

Ulemper

  • Har en karakteristisk duft på grund af ingrediensen tea tree oil

Hvad kan Intim Glide gøre for mig?

Intim Glide glidecreme er et effektivt produkt, der kan hjælpe dig med at gener som kløe, irritation samt uønsket lugt efter sex. Disse problemer opstår ofte på grund af en intim ubalance.

Mange kvinder lider under, at de oplever en intim irritation. Denne irritation kan ofte komme af tørhed eller på grund af bakterier fra manden, der er overført ved samleje.

Intim Glide glidecreme fungerer som en normal glidecreme. Den giver derfor den nødvendige smørelse, som du har brug for, hvis du lider af tørhed. På den måde undgår du den irritation og svie, du kan opleve efter sex.

Manden kan også overføre bakterier ved samleje, som kan give uønsket lugt eller irritation efter sex. Sæd har en ret høj pH-balance. Med en pH-balance på 8 kan mandens sæd give en generende intim ubalance.

Hvordan bruger jeg Intim Glide?

Du bruger Intim Glide glidecreme som en normal glidecreme. Det vil sige, at du påfører den direkte på det intime område inden sex. Du kan også bruge glidecremen, når du bruger sexlegetøj. Ved at bruge Intim Glide kan du forebygge og undgå de gener og problemer, som du ellers har under eller efter sex.

Intim Glide glidecreme er også et alsidigt produkt. Det kan nemlig også bruges ved anal sex. På grund af glidecremens antibakterielle ingrediens Tea Tree Oil modvirker den også bakterier ved anal sex. Disse bakterier kan give kløe og irritation ved anus og på og omkring penis efter anal sex.

Det er derfor også et ideelt produkt til anal sex, da det sørger for en god hygiejne, og kan mindske efterfølgende gener.

Hvad end du bruger Intim Glide vaginalt eller analt, er det vigtigt ikke at spare. Brug en god mængde og sørg for at både vagina, anus eller penis er dækket godt ind. På den måde vil du opleve produktets fulde effekt. Både i forhold til smørelse og den antibakterielle virkning.

Hvad betyder Intime Glide Tea Tree Oil?

Intim Glide indeholder den aktive ingrediens Tea Tree Oil. Denne ingrediens er 100% naturlig, og kommer fra australske te-træer. Den æteriske olies egenskaber har i årtusinder været kendte af de australske aboriginals. Olien kan nemlig være helende for huden og virke beskyttende.

Tea Tree Oil har en antibakteriel egenskab, og kan derfor hjælpe huden med at beskytte sig mod bakterier på en naturlig og effektiv måde.

Udover den naturlige ingrediens Tea Tree Oil er Intim Glide også fri for parabener, vegansk og selvfølgelig dermatologisk testet. Det betyder, at du kan bruge den intime glidecreme helt uden at bekymre dig om farlige ingredienser eller uønsket kemi.

God kvalitet og effektive produkter fra Australian Bodycare

Australian Bodycare er efterhånden et velkendt og anerkendt mærke, når det kommer til hudpleje. Deres produktlinje indeholder alt fra shampoo til produkter til intim brug. Det de alle har til fælles, er deres høje kvalitet og den aktive ingrediens Tea Tree Oil.

Den æteriske og naturlige olie kommer fra den australske natur, og har helende egenskaber. Det betyder, at når olien bliver brugt dagligt, vil den både helbrede og forebygge hudproblemer. Derudover har olien en særlig evne til at genoprette en normal bakterieflora i huden.

Australian Bodycare har over 30 års erfaring med at udvikle og skabe hudplejeprodukter til hele kroppen. Du kan derfor være sikker på, at du får et produkt, der er effektivt, og som er gennemtestet og sikkert at bruge – også på den helt intime hud. Alle deres produkter er blevet dermatologisk testet og kategoriseret som hudvenlige.

Samlet vurdering af Intim Glide glidecreme fra Australian Bodycare

Alt i alt får du et virkelig godt produkt, når du vælger Intim Glide glidecreme fra Australian Bodycare. Du kan bruge den effektive glidecreme, hvad end du har intime problemer, eller bare gerne vil undgå dem i fremtiden.

Det er også et godt produkt, hvis du ønsker naturlige ingredienser samt et vegansk produkt, der ikke indeholder parabener. Hvis det ikke skulle være nok, er glidecremen også dermatologisk testet. Du kan derfor helt bekymringsfrit bruge den intimt på den sensitive hud.

Intim Glide indeholder som alle produkter fra Australian Bodycare Tea Tree Oil. Den naturlige olie er antibakteriel, og hjælper samtidig med at genoprette den naturlige bakterieflora. Disse egenskaber hjælper dig med at modvirke intime gener som kløe og irritation, og kan samtidig forebygge dem.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here