Anmeldelse: Hitachi Magic Wand → Personal Massager

273

hitachi magic wand vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Hitachi Magic Wand er en virkelig kraftfuld, genopladelig Magic Wand vibrator. Vibratoren har fire forskellige intensitetsniveauer og fire forskellige vibrationsmønstre. Det her er virkelig en effektiv vibrator til personen, der ønsker virkelig kraftfuld stimulering og mange orgasmer. Hitachi Magic Wand har vundet prisen som Årets Produkt ved Xbiz Award i 2016.

Opsummering

Vibratoren er kort sagt en virkelig luksuriøs vibrator, der er super kraftfuld. Den er larmende og stor, men dette må man nok forvente af en vibrator af den kaliber.

Du er nærmest garanteret orgasme med dette produkt, da vibrationerne ikke er til at tage fejl af. Det er en af de eneste genopladelige vibratorer af den styrke, og det er virkelig et kæmpe plus.

Anbefaling

Jeg vil anbefale produktet til alle, der leder efter en lidt mere luksuriøs Magic Wand, enten til førstegangskøbere eller til at udvide samlingen, hvis man allerede er vild med denne form for vibratorer.

Det er absolut også en vibrator til personer, der ved, at de har brug for mere kraftfulde vibrationer, og derfor ikke får orgasme af billigere og mindre vibratorer. Ligesom meget andet, vil jeg også opfordre til, at tage denne vibrator med, når man har sex med sin partner. Den lægger virkelig op til mange timers nydelse.

Man virkelig kan pirre og tænde hinanden, med enten de lette vibrationer eller når man skal det sidste stykke ud over kanten. Der er ikke en masse man kan gøre forkert med vibratoren, så også folk der ikke er vant til sexlegetøj kan få glæde af den, hvis man ikke er alt for sensitiv.


Fordele

Vibratoren har virkelig mange fordele, og her skal også nævnes at vibratoren er virkelig kraftfuld samtidig med, at den er genopladelig – og det ene udelukker ikke det andet!

Hvis man før har brugt en Magic Wand ved man, at længden af ledningen nogle gange er til besvær – dette slipper man for her, og det giver en helt anden oplevelse. Men man har stadig en virkelig kraftfuld vibrator, der uden tvivl vil få de fleste til at stønne af nydelse.

Produktet virker virkelig til at være af høj kvalitet, og andre kunder fortæller, at de har haft vibratoren i flere år, og at den stadig virker helt upåklageligt.

 • Hurtig opladet
 • Ingen ledning, der kommer i vejen, når produktet er ladet op
 • Nem at gå til
 • Stabilt og holdbart produkt
 • 1 års garanti fra producent
 • Virkelig kraftfulde vibrationer!

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved produktet, var der dog også nogle ting jeg fandt en smule besværlige og upraktiske ved vibratoren.

Magic Wand vibratorer har generelt et meget større hoved til stimulation, så selve stimuleringen er svær at gøre præcis, hvis man godt kan lide det.

Vibratoren kan desuden føles tung i hånden at bruge i længere tid, specielt hvis man ikke er vant til legetøj af den størrelse. Man kan også blive helt ør i hånden af at bruge legetøjet i lang tid af gangen, da nogle af vibrationerne også påvirker ens hånd og arm.

Man skal derudover også være opmærksom på, at vibratoren er rimelig larmede, specielt når det kører på fuld effekt.

 • Tung at bruge igennem længere tid
 • Højlydt, specielt ved fuld kraft
 • Vibrationer kan virke ubehagelige i ens hånd og arm
 • Man kan ikke skrue op og ned for vibrationerne, men skal igennem “hele programmet” for at komme tilbage til start.
 • Man kan ikke ændre på intensiteten af programmerne

Min personlige oplevelse

pakke af hitachi magic wand den originale

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Jeg havde ikke den store erfaring med så kraftfulde Magic Wand vibratorer før jeg fik tilsendt dette produkt, så det har været meget spændende at afprøve.

Jeg er selv en stor fan af klitorisvibratorer med lufttryk-system som Lelo og Womanizer, så det var helt nyt for mig – men hvor er jeg glad for, at jeg fik mulighed for at prøve produktet! Ved første øjekast, ligner vibratoren mange andre Magic Wands af den type – den har den klassiske udformning med et langt skaft med betjening og et silikonehoved. Silikonen er virkelig lækker og blød, og føles rar at holde på kroppen. De første forsøg brugt jeg på at prøve mig frem, og holde vibratoren i forskellige vinkler, vibrationsniveau og -mønstre. Jeg fandt det en smule besværligt, at der ikke var en + og – knap i vibrationsstyrken, da man derfor skal klikke igennem alle vibrationsstyrkerne for eksempelvis, at komme tilbage til niveau 1. Jeg var ret overrasket over, hvor kraftfuld produktet egentlig er! På første niveau kører vibratoren på en forholdsvis lav hastighed, hvor man også kan være med, selvom man måske ikke er til de mest kraftige vibrationer. Og hvis man vil have mere, så er denne vibrator helt perfekt.

Det var i første omgang lidt svært at vænne sig til den meget direkte stimulation på et stort, og jeg opdagede (som med alt andet!) at oplevelsen blev meget mere behagelig, når jeg brugte en god glidecreme sammen med, samt forsigtigt blottede området omkring klitoris med mine fingre, for at få stimulationen ind på klitoris.

hovedet på hitachi vibrator

Ellers synes jeg hurtigt, at stimulationen i stedet virkede som en alt for voldsom massage af hele min vulva, i stedet for egentlig klitorisstimmulation, der kunne give mig orgasme.

Men da jeg først havde styr på teknikken, var jeg også sikret orgasme. Jeg kan virkelig anbefale også at prøve nogle af de forskellige programmer, vibratoren har – det gav en helt anden pirrende oplevelse og, for mit vedkommende, fornemmelsen af dybere orgasmer.

Jeg oplevede dog også, ved længere tids brug, at det til sidst blev ubehageligt, på grund af de kraftige vibrationer. Hvis man er vant til at onanere i lang tid og eventuelt er vant til at få flere orgasmer i streg, kan det godt være nødvendigt at lægge nogle flere pauser ind undervejs end man måske plejer – ellers oplevede jeg, at specielt klitoris, men egentlig hele vulvaen kunne blive helt følelsesløs og øm.

Vibratoren gav mig flere orgasmer, og med dens virkelig stærke, højeste niveau, er den virkelig god til at give et hurtigt og intenst klimaks på fuld styrke, men hvor den også på de lavere programmer var virkelig dejlig at bruge andre steder på kroppen. Jeg synes, at det var virkelig sjovt at prøve en så kraftfuld vibrator, hvor man virkelig kan blive stimuleret i gennem og blive helt ør i kroppen! Produktet hører til den dyrere ende af skalaen, og jeg er slet ikke i tvivl om, at dette produkt er et rigtig luksus-produkt, der kan give massere af orgasmer!

hitachi magic wand personal massager

hitachi vibrator anmeldelse

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Andre kunder skriver bl.a. om produktet:

“Orgasmegaranti Som alle andre, kan vi kun sige…køb den hvis man vil have en vibrator der stimulerer det hele. Eneste meget lille minus er man ikke kan skrue frem og tilbage på styrken, men dertil kommer så orgasmer på samlebånd, også de våde. Nem og bruge og super god kvalitet”
5 ud af 5 stjerner 

Det her er den bedste vibrator jeg nogensinde har prøvet! Vibrationerne er vildt kraftige og jeg kommer hver eneste gang! Den larmer, men jeg tror at det er det man kan forvente med så kraftig en vibrator. Jeg synes godt at den kunne være lidt mere elegant at se på. Det er dejligt at bruge den flere steder på kroppen end kun på klitoris, og den er nem at gøre ren. Den er dyr – men alle pengene værd! Jeg ELSKER den! :)”
5 ud af 5 stjerner 

Kunder, der har haft vibratoren i flere år, skriver også, at de stadig har en vibrator, der stadig virker perfekt, og den er altså også super holdbar. Det er dog ikke en vibrator man kan hive med ud i bruseren, da den ikke er vandtæt – det skal man lige huske under rengøringen.

 

Hvordan bruges produktet

prisvindende hitachi vibrator anmeldelse

hitachi magic wand vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Produktet kommer med en brugermanual, men er nu utrolig nem at gå til. Jeg satte vibratoren til strøm et par timer før jeg skulle teste den, og den holdt fint strøm.

Vibratoren startes på en af de tre knapper ned ad produktets skaft, og så er man ellers i gang! Styrken af vibrationerne styres på en knap og de forskellige programmer på en anden. Det store silikonehoved er her produktet vibrerer, og dette du holder på hvor du ønsker “massage”.

Det er selvfølgelig oplagt at bruge vibratoren på klitoris og området omkring, men det er også lækkert at bruge den andre steder på kroppen, som bryster eller balder – det er bare med at prøve sig frem!

Produktet er ikke vandtæt, så man skal være opmærksom når man gør hovedet rent. Det er til gengæld også det eneste der er nødvendigt at rengøre med vand. Resten af vibratoren kan efter behov tørres af med en klud.

Vibratoren har et udenlandsk opladningsstik, men Sinful.dk inkluderer gratis en omformer til danske stik. Dette sker helt automatisk. Jeg kunne godt have ønsket, at der havde været en stofpose eller boks med til opbevaring af vibratoren, så den er nem at pakke sammen.

 

Jeg vil give produktet 4 stjerne ud af 5

Jeg synes den mangler en lille smule ekstra på indpakningen, hvilket jeg godt synes man kan forvente af et produkt til den pris.

Produktet er en smule tungt og ‘uhandy’ i brug, med de få knapper, men er til gengæld rigtig simpelt at bruge.

Det er virkelig lækkert at produktet kan lades op, og holder strøm i lang tid.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here