Anmeldelse: Fun Factory Tiger G5

252

Fun Factory Tiger G5

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Fun Factory Tiger G5 Opladelig G-Punkts Vibrator – Opsummering

Fun Factory Tiger G5 er en dildovibrator fremstillet i silikone, så den er bøde blød og fleksibel. Tiger G5 er realistisk i designet, med både et markeret penishoved og skaft samt en kurvet form, så den rammer dit G-Punkt. Der er herudover en lille forhøjning, som samtidigt stimulerer din klitoris.

Tiger G5 er stor i størrelsen, og jeg vil derfor ikke anbefale den, hvis du leder efter din begynder-dildo, eller hvis du er stram forneden. Den er nem at betjene, men vibrationerne er også meget kraftige, hvilket godt kan være lidt overvældende kombineret med størrelsen.

Det er en rigtig fin dildovibrator, og funktionerne er gode og nemme at betjene, men den var simpelthen for stor og voldsom for mig. Selve dildoen er super fin, men det er ikke min yndlings i samlingen.

Jeg giver Tiger G5 3 ud af 5 stjerner.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af G-Punkts vibratorer?

Tjek vores guide til G-Punkts vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af Fun factory Tiger G5

Fun Factory Tiger G5Fun Factory Tiger G5 er en dildo fremstillet i silikone, og fås i 4 forskellige farver. Jeg prøvede den med sort dildo/sort håndtag. Dildoen er meget fleksibel og blød, samt størrelsen er realistisk. Disse faktorer er med til at give dig en virkelighedsnær oplevelse, særligt hvis du tilføjer vandbaseret glidecreme – den eneste forskel er, at du her selv har den fulde kontrol.

Tiger G5 er en G-Punkts vibrator, og det kurvede design giver dig målrettet stimulation af dit G-Punkt. Herudover har den en forhøjning lige inden håndtaget, som stimulerer din klitoris. Dildovibratoren kan derfor stimulere dig både indvendigt ud udvendigt på én gang.

Tiger G5 har et håndtag, som gør det nemt for dig at styre vibratoren, når du stimulerer dig selv. På håndtaget findes de knapper, du bruger til at navigere mellem de 6 vibrationsmønstre og 6 -hastigheder. Den er både ftalat- og latexfri, vandtæt, samt genopladelig (opladerkabel medfølger).

 

Fordele

 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • Lille brugsanvisning medfølger
 • Holder lang tid på en opladning
 • Effektive vibrationer (både svage og kraftige)
 • “Forhøjningen” til klitorisstimulation har en god flade og rammer godt
 • Nem at betjene
 • Designet og vinklen med håndtaget er perfekt – både til venstre- og højrehåndede
 • Kan “låses” så den ikke tænder ved et uheld
 • Fleksibel

Ulemper

 • Stor i størrelsen (anbefales ikke hvis du er stram forneden eller begynder)
 • Har virkelig en tendens til at tiltrække støv
 • Tager lang tid om at oplade
 • Ikke så lydsvag
 • Vibrationsmønstrene er voldsomme i styrken

 


 

Min personlige oplevelse

Fun Factory Tiger G5Da jeg pakkede Fun Factory Tiger G5 ud, blev jeg meget overrasket over størrelsen. Den var meget større end forventet. Jeg er ikke selv super stram dernede, men jeg kan have svært ved at slappe af og lade være med at spænde, så jeg var alligevel lidt nervøs for, om den ville blive for stor. Designet var meget realistisk, og dildovibratoren var meget fleksibel og bøjelig, hvilket lade lidt en dæmper på nervøsiteten.

Jeg brugte godt med vandbaseret glidecreme, da jeg skulle indføre Tiger G5. Jeg indførte den langsom, så jeg gav mit underliv lov til at vænne sig til den, da den var lidt stor og overvældende. Jeg må dog indrømme, at det gik meget lettere end forventet, og Tiger G5 faktisk var ret lækker, da den endelig var inde.

Fun Factory Tiger G5

Jeg var dog ikke helt fan af at bevæge den ind og ud, da jeg følte størrelsen da blev overvældende, og det var mere ubehageligt end stimulerende. Jeg lod den derfor blot stimulere, mens den var inde, og forhøjningen stimulerede klitoris udvendigt.Stimulationen var god, og havde særlig effekt på klitoris, men jeg følte desværre ikke altid så meget omkring G-Punktet. Nogen gange måtte jeg lige bevæge eller vinkle den lidt for også at mærke indvendig stimulation.

Produktet var virkelig fleksibelt, og det var nemt og ergonomisk lækkert at styre den med håndtaget. Det var dog lidt ærgerligt, at vibrationsniveauet på mønstrene var så hårdt, for det gjorde følelsen lidt for voldsom og overvældende for mig.

Jeg syntes, produktet var fint, men jeg tænker, at man klart får mere ud af det, hvis man har erfaring med legetøj, kan lide at blive fyldt ud eller ikke er for stram/spænder for meget for neden. For mig var produktet måske lidt for overvældende, men jeg synes alligevel, det var et ganske fint produkt.

 

Sådan anvendes produktet

Fun Factory Tiger G5Jeg opladede først produktet helt, da det altid anbefales, inden man bruger sine produkter. Tiger G5 tager mange timer om en fuld opladning, særligt første gang, så væbn dig med tålmodighed. Produktets “safety lock” var slået til, og for at slå den fra, skal man holde den røde knap samt + knappen ned samtidigt. Så låses produktet op og er klar til brug.

Den tændes med et tryk på den røde knap. Man kan navigere mellem de forskellige vibrationsindstillinger på + og – knapperne. De første 6 indstillinger er forskellige vibrationsniveauer (fra svag til stærk) og de sidste 6 er forskellige vibrationsmønstre.

Sluk produktet ved at trykke på den røde knap igen. Du kan herefter slå safety lock til igen ved at holde den røde knap samt – knappen ned. Så tænder den ikke ved et uheld.

Silikone samler meget støv, så opbevar derfor din Tiger G5 i en opbevaringspose – og lad den ikke ligge direkte op ad andet legetøj af silikone, da det kan ødelægge legetøjet. Den rengøres med varmt vand og mild sæbe (f.eks. intimsæbe) eller legetøjsrengøringsspray.

 

Anbefalet til

Til dig der gerne vil have en dildovibrator, der både kan stimulere dig indvendigt og udvendigt samt har nogle gode og kraftige vibrationer. Den anbefales særligt til dig, der foretrækker dine produkter er lidt større og fylder dig ud, da dildoen er stor i omkredsen og længden. Det er derfor en dildo til de lidt mere erfarne, der kan lide sine produkter store og robuste med kraftige vibrationer.

 

Det siger andre kunder

Der er meget blandede meninger omkring Tiger G5. De fleste anmeldelser er gode og lægger vægt på produktets multifunktionalitet samt de gode, vedvarende og kraftige vibrationer. Fleksibiliteten og den realistiske følelse det giver at bruge produktet er også noget, mange fokuserer på.

Nogen synes dog også, at produktet er for stort i størrelsen og at vibrationerne er for kraftige. Produktet ER også en stor dildovibrator, og den anbefales ikke til dig, der er meget stram eller skal købe en dildovibrator for første gang.

 

Nysgerrig på mere? Tjek denne fine videoguide til, hvordan Tiger G5 fungerer!

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here