Anmeldelse: Fun Factory Tiger G5

68

fun factory dildo

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
mshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Fun Factory Tiger G5 – Opsummering

Jeg vil give den 4 stjerner og det vil jeg fordi jeg simpelthen bare blev så positivt overrasket, den eneste grund til at den ikke får 5 stjerner er, fordi jeg også kæmpede lidt med at få den op. Men ligesom i almindeligt samleje så er det også sjældent rart at få stukket penis op uden lige. Alle ved at man skal enten være virkelig våd eller være ”varmet op”. Det er derfor min egen skyld, at jeg følte, jeg skulle kæmpe.

Da jeg fugtede den og slappede helt af var der ingen problemer men det er selvfølgelig stadig forskelligt igen i forhold til underliv. Giv det et forsøg, og er du ikke til dette produkt er det jo bare en ærlig sag.

Kort sagt, så overvej produktet inden du bestiller, læs om det og hvis det er lige sådan noget du leder efter så tøv ikke med at købe det. Jeg kan klart anbefale det!

 


 

Anmeldelse

tiger g5 vibrerende dildo

Fun Factory Tiger G5 er til dig, der gerne vil kunne blive stimuleret indvendig men også udvendig. Produktet har en kraftig vibrationsevne, som man helt selv styrer på knapperne nederst ved dildoen.

Produktet er i et virkelig lækkert design, og det har en realistisk størrelse, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Dildoen er designet med et håndtag for neden, som gør, at den er endnu lettere for dig at bruge.

Produktet kan nydes både i sengen, men også i badet, da den er vandtæt, og derfor også er super nem at rengøre. Du skal ligeledes heller ikke bekymre dig om at investere i et hav af batterier, da produktet får strøm via en Click´n  charge USB oplader.

 

Fordele

 • Opladelig funktionsevne
 • Realistisk/ større størrelse
 • Realistisk form
 • Den er vandtæt
 • Den er nem at rengøre
 • Produktet er i kvalitet
 • Vibration er i top
 • Nem at navigere i
 • Nem at starte og slukke

Ulemper

 • Størrelse (hvis du er meget stram eller lille)
 • Tendens til at trække støv
 • Skrøbelighed

 

Min personlige oplevelse

Fun Factory Tiger G5

Nu har jeg en anden begynder-dildo med vibration, og synes, den er okay rar. Men hvor må jeg bare erkende, at den blegner i forhold til dette produkt.

Jeg blev så overrasket over, hvor godt stimuleret jeg blev. Jeg oplevede ved første brug min første orgasme, jeg oplevede en lykkefølelse i kroppen, som jeg ikke har mærket før. Jeg havde derfor en utrolig rar og vellykket oplevelse, som jeg bestemt håber, vil gentage sig igen.

Er man lidt ekstra skrøbelig eller sensitiv for neden, så anbefaler jeg, at man er lidt varsom til at starte med, da det for nogen måske godt kan være en lidt voldsom førstegangs-oplevelse med den, hvis man ikke helt er med på, hvordan vibration mm. fungerer.

Jeg var sindssygt overrasket over dens vibrationsevne, og hvor nem den var at få i gang. Samtidig var jeg virkelig overrasket over, hvor dejligt det føles at bruge den. Jeg havde ingen ide om, at det kunne være så forbandet rart. Jeg blev også en smule overrasket over størrelsen, den var en del tykkere end forventet, ikke at det gør mig noget overhovedet.

Sådan anvendes det

Jeg startede med at finde opladeren frem, og så satte jeg den til at oplade. Da den så havde opladet i noget tid, var den klar til brug. Jeg tændte den ved at holde ”Fun” knappen og ”+” knappen nede samtidig, indtil vibrationen gik i gang. Jeg vil anbefale, at man fugter den med noget glidcreme, spy mm. inden man går i gang, da den ellers godt kan være svær at få til at trænge op i underlivet, og det kan gøre ondt hvis man er stram.

Jeg synes det er svært at svare på, hvordan den korrekt bruges, da det er forskelligt, kunne jeg forestille mig. Men som udgangspunkt så anbefaler jeg masser af fugt, og så anbefaler jeg at have opladet den, så den vibrerer, og derved giver den fulde oplevelse af stimulering. Men jeg anbefaler, man bruger den, som man føler sig mest behagelig ved.

Anbefalet til

Til dig der gerne vil have en dildo i en realistisk størrelse og for dig, der sætter pris på et lækkert design, hvor ergonomien er helt i top.

Jeg anbefaler den til folk, der er lidt mere vant til at benytte sig af sexlegetøj, eller til folk, som er nysgerrige på at prøve noget nyt, da produktet måske for nogle kan virke voldsommere end en begynder dildo/vibrator.

Så derfor, hvis det er din første gang til at købe sexlegetøj, vil jeg anbefale dig et af de gode begynder-produkter, så man lige får en følelse af, hvad det vil sige at bruge. Jeg ville klart også anbefale den til dig, som ønsker at finde en dildo med større størrelse end normalt.

 

Det siger andre kunder

Der er enormt blandede meninger om dette produkt, og det synes, jeg beskriver enormt godt, at man skal altså læse hvilken gruppe dette produkt målretter sig til. Nogle er blevet meget overrasket over størrelse, batteritid, tænde-funktion. Men aldrig ELSKER den, og kalder den et musthave med orgasme garanti.

Jeg synes det er ærgerligt at kalde produktet ”dårligt”, fordi man selv har oplevet at, størrelsen f.eks. var for stor. Man er jo forskelligt bygget dernede og jeg vil bestemt mene, at hvis man er våd nok, så fungerer den helt optimalt.

Jeg er selv en meget lille spinkel pige, og bevares, jeg kæmpede også lidt, men da det lykkedes, blev jeg overvældet af, hvor rart det var. Giv sig god tid, der er ingen, der siger, man skal nå noget. Oplevelsen skal gerne være rar. Ligeledes har jeg haft ingen problemer med at tænde den, der er en fin vejledning i brochuren, som ikke kan læses forkert, og holder den dårligt strøm, har du nok bare ikke opladet den længe nok.

 

Videoguide:

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here