Anmeldelse: Fun Factory Delight G-Punkts vibrator

512
!OBS: Fun Factory Delight G-Punkts vibrator er udgået! Vi anbefaler i stedet, at du køber følgende:

G-punkts vibrator

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering:

Når det kommer til G-punkts vibratorer på det danske marked, er produktet fra Velve virkelig en særpræget vibrator.

Produktet minder først og fremmest om fun factory delight g-punkts vibrator, hvorfor det selvfølgelig er blevet populær.

Den eneste reele forskel er, at g-punkts vibratoren fra velve er markant billigere.


Oplev dit G-punkt på en ny måde!

I dette tilfælde må du gerne dømme på udseendet – du får nemlig her en vibrator, der kan give dig en oplevelse, der stemmer præcis overens med udseendet på Delighten. Den yderst krumme og slangeagtige form giver dig en helt fantastisk oplevelse. Der vil dunke mod dit G-punkt og give dig den stimulering, som mange kvinder higer efter. Denne indre oplevelse af at blive fyldt ud, vibreret og stimuleret er en oplevelse, som du ikke kan få med andre vibratorer.

Delight er en vibrator, der har en helt særlig G-punktsberøring. Der er uden lige, hvorfor du næsten bare må prøve den for at se, hvad alle snakker om.

Find den bedste pris på Fun Factory Delight

Hvordan finder du G-punktet med Delight?

Fun Factory Delight G-punkts Vibrator Opladelig
Fun Factory Delight G-punkts Vibrator Opladelig

Udformningen på denne vibrator giver dig mulighed for på verdens nemmeste måde at stimulere dit G-punkt. Du indfører denne Delight vibrator ved at tage fat i det lille håndtag og indsætte den sorte del af vibratoren.

Når du har gjort det presser du selve håndtaget nedad, sådan at selve ”knoppen” for enden af den sorte del vil ramme G-punktet. Stimuleringen foregår så ved at du løfter op og ned. Og dermed kan stimulere samtidig med at vibrationerne inden i skeden vil give dig en vild oplevelse.

Denne vibrator er en lydsvag og diskret kvalitetsvibrator, der formår at gøre et godt arbejde. Da den har en arbejdstid på ca. 90 minutter. Delight har 8 programmer og 3 pulseringsmønstre. Så du er sikret noget for enhver smag – eller blot en fin afveksling.

Delight kan tilpasses din grad af lyst og humør, og dermed vil du opleve, at den kan opfylde dine behov alle dage. Selve overfladen på vibratoren er af medicinsk silikone. Som er skånsomt mod huden, og som ikke fremkalder allergier eller reaktioner.

Delight er ikke vandtæt, men klarer selvfølgelig stænk af væsker, om det blot er vand eller ej. Den fysiske udformning spænder over 15 centimeter. Der er spækket med vibration i hver enkelt centimeter.

Hvad siger andre om Delight?

Alle, der har prøvet Delight må sige sig enige i, at det er en fantastisk vibrator. Der kan give hende noget helt særligt. Delight har vundet priser for dens sensuelle og lækre design, og har været medvirkende i en DR2 dokumentar kaldet ”Kussen”.

Helt generelt anbefales denne vibrator af en del sexologer og eksperter på netop dette område. En anbefaling, der virkelig er noget værd.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here