Anmeldelse: Fleshlight STU

2549

Ønsker du også at træne din stamina, så er denne Fleshlight STU en favorit blandt forbrugerne. Faktisk er den blandt de mest solgte Fleshlights i Danmark.

Vi har efter forskellige tests og anmeldelser af fleshlights kommet frem til, at Fleshlight STU er bedst i test. Både når man tager pris og kvalitet i betragtning.

Vi vil derfor her på eroti anbefale testvinderen: Fleshlight STU, som ikke nok med at kunne købes til fornuftige penge, også er nem at vedligeholde.


FLESHLIGHT STU

fleshlight stu anmeldelse


 

Forhandler Pris Information
sexshop logo ca. 365,00 DKK Tjek prisen
sinful logo ca. 499,00 DKK Tjek prisen

Fordele

 • Testvinder.
 • Stamina træning.
 • Realistisk fleshlight stamina training unit (STU).
 • Køb nu denne fleshlight meget billigt
 • Diskret levering.

Anmeldelsen

Med mere end 100 forskellige fleshlights på markedet, har det været en meget svær opgave, at vælge den vi mener er blandt de bedste. Vi vil dog gerne løfte sløret, og allerede nu sige at vi har fundet frem til ovenstående fleshlight stamina training unit (STU), som er en af de billigste man kan købe på markedet.

Mange mænd kæmper ikke med at få en udløsning, men mere at selve oplevelsen er god og noget de vil gøre igen. Vores valg har derfor meget naturligt faldt på produktet Fleshlight STU, som gør oplevelsen meget intens.

Opsummering:

Denne fleshlight er en af de billigste testvindere vi har anmeldt, hvorfor vi naturligvis anbefaler at du skal slå til og ‘trykke’ køb nu hos forhandlerne.

Vi synes den er det oplagte valg for dig, som gerne vil have noget for pengene, men samtidig sætter pris på kvalitet. Den er nem at have med at gøre, også er den fremstillet i det blødeste stof, som gør det til en kanon oplevelse.

Anvendelse

fleshlight stu test
Fleshlight STU

Den anvendes blot ved at skrue låget af, og herefter tager man den ud af hylsteret og ligger den i varmt vand. På denne måde opnås en varme, således det bliver således du får en så realistisk som mulig oplevelse med din fleshlight STU. Efter den har ligget i det varme vand i et stykke tid, vil vi anbefale at du smører lidt glidecreme i, og herefter anvendes den.

Vores klare anbefaling og en af de helt store årsager til at den er vores testvinder, er at den på ingen tid kan rengøres ved blot at skylle lidt vand igennem, også er den så gå som ny. Så hvis du ønsker en fleshlight STU, som er nem og billig, så skynd dig at købe den. Vi vil gå så langt som at sige, at dit sexliv med det korrekte legetøj bliver hele 25% bedre – det er noget vores produkt testere bekræfter.


Forhandler Pris Information
sexshop logo 365,00 DKK Se produkt
sinful logo 449,00 DKK Se produkt

Produkttestere af STU fra Fleshlight

Denne anmeldelse bygger på 25 produkttestere, som igennem en periode på 4 måneder dagligt har benyttet forskellige udvalgte fleshlights stamina trænings udstyr, som de har brugt til deres onani. De har efter denne testperiode vurderet denne som den klare vinder. Dette er årsagen til vi med stolthed i stemmen klart kan anbefale vores testvinder Fleshlight STU.

Vi har som supplement til dette indlæg lavet en guide til andre rigtig godt fleshlights i forskellige prisklasser. Denne sammenligning af priser og guide til at finde den der bedst til dig finder du ved at trykke her.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

10 KOMMENTARER

 1. Har 2 forskellige fleshlights, den her “STU” er klart den bedste af dem!
  Hvis man er lidt nye inden for sexlegetøj til mænd, så er dette klart stedet at starte

 2. Hej Lise.
  Jeg har købt en Fleshlight der hedder “Fleshlight pink lady”. Det ligner til forvekslen denne du skriver om her. Ja okay, det ligner faktisk fuldstændig det samme produkt. Er den den samme, eller er der noget forskelligt fra Fleshlight STU til Fleshlight pink lady i forhold til interiøret og silikone materialet eller mønsteret?
  Tak.

  • Hej Niller – Det er fuldstændig rigtigt set. Det er faktisk helt det samme produkt. Der er hverken forskel på real skin silikonen indvendig eller mønsteret i silikonen. Du kan derfor roligt tage mine pointers i dette indlæg for gode varer for din Fleshlight Pink Lady også.

 3. Kære lise.

  Nu har jeg fulgt med på sexlegetøjsmarkedet i en stor rum tid. Og også meget indenfor den kategori som hedder mandlige onani produkter eller onani præperater til ham – alt efter hvem du snakker med. Denne ekspertise fik mig til at undre mig over det de bliver ved med at angive på produktets emballage: “Mest solgte sexlegetøj til ham”. Kan det virkelig passe? Er det overhoved stadig den mest solgte fleshligt? eller det mest solgte onani produkt? Jeg kan næsten ikke forestille mig det. Håber måske du kan afklare det.

  • Hej Eksperten123.

   Jeg kan næsten forestille mig du ikke er sådan til at løbe om hjørner med. Så du har nok egentligt ret. Ser man eksempeltvis salget henover de sidste 2 måneder på verdensplan, så er produktet nok ikke det mest sælgende længere. Desværre. Det skyldes nok i høj grad alle de mere avancerede produkter lavet. Men kigger ud i stedet på antal produkter solgt altid. Så er denne, hvis ikke nr. 1 så hvertfald i top 5 af mest solgte mandlige onani præperater overhoved! STU har både været forgangsmanden for denne type onani produkter til mænd. Men har samtidig også bare i en lang årrække været den simple, billige og højkvalitets mulighed derude og derfor den mest solgte overall.

 4. Skide godt indlæg, syntes det er et fantastisk supplement til det indlæg i har lavet omkring lommefisser. OG jeg syntes samtidig det er rigtigt set at lave en individuel side med en anmeldelse af lige præcis dette produkt. Det er skide godt

  • Hej tømreren!

   Det er vi glade for at du syntes, vi syntes bestemt også denne (næsten) klassikker fortjente sin egen individualiserede anmeldelser, alt andet ville næsten være blasfemi jo.

   Derfor fik vi hurtigt en af testerne på opgaven, og vi er super glade for du kan lide det!

   Vi snakkes.
   Lise P

 5. Hej lise.
  Jeg har købt denne fleshlight stu og har nu fået den hjem. I den anledning kom jeg til at tænke ppå at jeg har glemt at købe glidecreme med til den. Er der noget bestemt glidecreme som er godt til den? Noget man måske absolut skal bruge, eller måske bare noget som generelt er bedst til fleshlight produkter?
  Jeg ved ikke så meget om det, så derfor jeg spørg.

  • Hej Simon-J.

   Du skal gerne have en vandbaseret glidecreme til din STU. Derudover vil jeg anbefale at købe en af Fleshlight’s egne glidecremer. Oftest passer mærkets egne glidecreme bare bedre med deres produkter. Både hvad angår i brug og holdbarheden skånsomheden overfor produktet.

   Held og lykke med dit køb.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here