Australian Bodycare Vegansk Femigel 5x5 ml

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
australian bodycare logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Den veganske Femigel fra Australian Bodycare er et godt produkt til dig, der lider under de intime gener, der kan opstå i alle kvinders liv. Den vandbaseret gel kan lindre og fjerne intime problemer som irritation, kløe, tørhed og uønsket lugt.

Gelen er både dermatologisk og gynækologisk testet, hvilket giver dig den bedste sikkerhed for, at produktet kan anvendes uden problemer på den følsomme hud.

Den aktive ingrediens er det naturlige Tea Tree Oil. Olien er antibakteriel, og er med til at fjerne uønskede bakterier samtidig med, at den bevaret de nødvendige. Den intime bakterieflora er nemlig vigtig at holde i balance. De nævnte gener opstår nemlig ofte, hvis bakterie floraen kommer ud af balance. Derfor er Femigel selvfølgelig også pH-reguleret.

Med Femigel fra Australian Bodycare får du et intimt produkt af høj kvalitet, og som er virkelig effektivt i brug. Med pakken får du 5 stk. engangspipetter, der indeholder 5 ml. Du ved derfor præcis, hvor meget du skal bruge per gang, og det er let at påføre det ramte område.


Australian Bodycare Vegansk Femigel

Australian Bodycare Vegansk Femigel 5x5 ml

Tjek prisen her

Den veganske Femigel fra Australian Bodycare er lidt af et mirakelmiddel. Det kan bruges til en lang række intime problemer, er 100 %, dermatologisk testet, og indeholder naturlige ingredienser. Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Men utroligt nok er det faktisk, det du får. Australian Bodycare har i mange år været kendt for deres høje kvalitet og effektive produkter. Deres hovedingrediens er den naturlige Tea Tree Oil, der i århundreder har været kendt for sin antibakterielle effekt.

Du kan bruge den praktiske Femigel, hvis du oplever intim kløe, irritation, tørhed eller uønsket lugt. De fleste kvinder vil på et eller andet tidspunkt gennem livet opleve en eller flere af disse gener. Og her er Femigel en kæmpe redning.

Det naturlige produkt er nemt at bruge, virker hurtigt, og kan kombineres med deres Femi Daily produkt. Det virker mere forebyggende, så du kan undgå intime problemer i fremtiden.

Alt i alt har Australian Bodycare sørget for alt, hvad du har brug for, når det kommer til at have et intimt område, der er sundt, rart og i den rette balance.

Fordele

  • Vandbaseret gel der virker mod kløe, tørhed, irritation og uønsket lugt
  • Er dermatologisk testet
  • Er vegansk
  • Kommer i små praktiske engangspippetter
  • Indeholder naturlig Tea Tree Oil
  • Kommer med dansk brugermanual

Ulemper

  • Indeholder kun 5 tuber med 5 ml
  • Stærk duft af Tea Tree Oil (du skal kunne lide duften)

Slip for intim kløe med Femigel

Femigel er en lige nu og her kur, og den er særdeles effektiv. Femigel kan bruges mod kløe og irritation så vel som tørhed eller uønsket lugt. Gelen har en beroligende virkning og lindre den følsomme hud. Det kan virkelig være tiltrængt, hvis du i længere tid har haft en rødmet og kløende hud.

Femigel er vandbaseret, og du skal ikke bekymre dig om usunde ingredienser eller farlig kemi. Australian Bodycare leverer altid et produkt baseret på naturlige ingredienser.

Den aktive ingrediens er Tea Tree Olien. Den har antibakterielle egenskaber, og er derfor med til at rydde op i den ubalance, der er kommet ved dit intime område. Intimområdet har en naturlig bakterieflora. Kommer denne i ubalance, vil du opleve gener som kløe eller lugt. Der kan være mange grunde til, at denne ubalance opstår. Men det vigtigste er at få den tilbage på rette køl igen.

Femigels skånsomme formular sørger for at fjerne de uønskede bakterier, samtidig med at de naturlige og sunde bakterier vedligeholdes. Ved et klinisk forsøg blev det vist, at Femigel fjernede de intime gener ved 9 ud af 10 kvinder. Produktet er derfor helt klart værd at prøve, hvis du lider af nogle af de nævnte intim problemer.

Hvordan virker den aktive ingrediens Tea Tree Oil?

Hovedingrediensen i Femigel, og det der gør hele forskellen, er den naturlige Tea Tree Oil. Olien, som er udvundet fra et såkaldt te-træ. Det findes selvfølgelig i Australien, og olien har i flere årtusinder været kendt for sin helende virkning.

femigel australian bodycareOliens egenskaber blev først opdaget af de australske aboriginals. De fandt nemlig ud af, at når de badede i søerne omkring disse te-træer, forsvandt deres hudproblemer, og den så også pænere ud.

Sidenhen er olien blevet mere og mere udbredt på grund af dens antiseptiske egenskaber og helende effekt. Den beskytter simpelthen huden mod uønsket bakterier, og kan derfor også bekæmpe gener og bivirkninger ved bakterier.

Tea Tree Olien har en særpræget duft. Nogen kan lide den, mens andre hader den. Af naturlige årsager lugter Femigel af olien. Da den skal bruges intimt, er det måske ikke så vigtigt, hvordan gelen lugter. Men det er værd at være opmærksom på, så du er forberedt på den markante duft, når du første gang bruger produktet.

 

Sådan bruger du Femigel

Når du køber Femigel, får du 5 engangspipetter. Hver pipette indeholder 5 ml Femigel. Pipetten gør det nemt og enkelt at påføre gelen. Og doseringen er også allerede lavet, så du ved præcis, hvor meget du skal bruge for hver enkel påføring. Du påfører gelen på det område, hvor du har problemer.

Har du lette gener af enten lugt, irritation, kløe eller tørhed, kan du nøjes med at bruge en pipette om dagen. Eller du kan bruge den hver anden eller tredje dag. Har du mere alvorligt tilfælde af en eller flere gener, kan det være en god idé at bruge Femigel to gange om dagen.

Da pakken kun indeholder 5 doseringer, kan det være nødvendigt med flere pakker. Det kan selvfølgelig også gøre det til en halv dyr kur. Men hvis du oplever en god effekt og lindring af dine problemer, kan det virkelig også være alle pengene værd.

Er de værste problemer forsvundet, efter du har brug Femigel, kan du med fordel bruge Femi Daily. Dette produkt har en forebyggende virkning, og kan sørge for at du undgår at få samme intime problemer igen.

Hvordan undgår jeg intime problemer med Femigel?

Femigel er en kur mod intime problemer eller gener som for eksempel kløe, lugt eller tørhed. Alle disse problemer kan være utrolig ubehagelige i hverdagen, og kan sætte en stopper for sexlysten og -livet.

Hvis du allerede har nogle af disse problemer, kan Femigel gå ind og lindre og med tiden femigel australian bodycare stepshelt fjerne generne. Den aktive ingrediens Tea Tree Oil virker antibakteriel, og fjerner dermed de usunde bakterier, som har skabt problemerne til at starte med.

Femigel er både gynækologisk og dermatologisk testet. Det vil sige, at du kan være sikker på, at produktet ikke er skadeligt for den følsomme intim hud, og derfor er mildt i brug.

Med Femigel skal du altså ikke være bange for, at der opstår nye problemer. Gelen er nemlig pH-reguleret. Det vil sige, at det opretter, og bevarer den naturlige bakterie flora i underlivet. Det er netop en ubalance i denne flora, der skaber gener som lugt og kløe til at begynde med.

Høj kvalitet og effektiv virkning med Australian Bodycare

Med et produkt fra Australian Bodycare kan du være sikker på en høj kvalitet som effektiv virkning. De har igennem mere end 30 år skabt diverse hudprodukter, der afhjælper de mest udbredte hudproblemer.

De har gjort det muligt for dig at få virkningen af de naturlige australske ingredienser. Tea Tree Oil er den aktive ingrediens i alle deres produkter. Med dem får du naturens eget hemmelige våben hjem på badeværelset, og kan bruge det mod de intime problemer, du står med.

Produkterne fra Australian Bodycare er altid naturlige og af høj kvalitet. Derudover er deres produkter også dermatologisk testet. Derfor kan du også bruge deres produkter, og herunder også Femigel, uden at skulle bekymre dig om farlig kemi eller uønskede ingredienser.

Hvis du derfor er lidt bekymret om at bruge intimprodukter, er Femigel fra Australian Bodycare et virkelig godt bud. Her får du et kvalitetsprodukt, der er helt sikkert at bruge også intimt.

Opsummering af anmeldelse af Femigel fra Australian Bodycare

Gelen kommer i en smart og praktisk pipette. Den gør det nemt for dig at påføre gelen, og du ved også præcist, hvor meget du skal bruge.

Femigel indeholder kun naturlige ingredienser, hvoraf den aktive ingrediens er Tea Tree Oil. Olien har en karakteristisk duft, som dog hurtigt forsvinder. Det du får til gengæld, er et virkelig effektivt produkt, der kan lindre kløe, irritation, uønsket lugt samt tørhed.

På grund af Australian Bodycares høje kvalitet skal du ikke bekymre dig om at bruge produktet intimt. Det er både dermatologisk og gynækologisk testet. Det vil sige, at det ikke bare er helt ufarligt at bruge på huden. Det er også sikkert og gavnligt at bruge på den sensitive intimhud.

Du skal påføre Femigel én gang om dagen, hvis du har lette gener. Eller måske kun hver anden eller tredje dag hvis dine gener er meget lette. Har du sværere problemer, kan det dog være nødvendigt at bruge Femigel to gange om dagen. Men du vil også hurtigt kunne mærke en lindrende effekt.

Alt i alt får du bare et virkelig effektivt og kvalitetsbevidst produkt med Femigel fra Australian Bodycare.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here