Anmeldelse: F-Machine Pro 3 Sexmaskine

144

F-Machine Pro 3 Sexmaskine

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af F-Machine Pro 3 Sexmaskine anmeldelse

Maskinen virkede overvældende til at starte med, både for mig og ham. Men da vi gik i gang og tænkte over hvordan vi kunne bruge den, gav købet mening. Der var ingen smalle steder da først vi kom i gang med akten, den var klart med til at give noget ”spice” til oplevelsen.

Den kan klart anbefales til single pigen der har brug for at føle noget der minder om en rigtig mand eller parret der har brug for at føle der er en ekstra til stede og på den måde give et twist til deres sexliv.

Fordele:

 • Man kan skifte dildoen
 • Lydsvag motor
 • Fuld frihed i indstilling af vinkel
 • Fuld frihed i indstilling af hastighed

Ulemper:

 • Man skal købe tilbehør for at kunne bruge egne dildoer, plugs mm.
 • Dybde indstillingen kan ikke ændres under akten
 • Den fylder en del og er derfor ikke nem at transportere

 

Anmeldelse

F Machine Pro 3 SexmaskineF-Machine Pro 3 Sexmaskine er en fantastisk mulighed, for at få udvidet sin horisont med dens mange indstillingsmuligheder.

F-Machine Pro 3 giver dig muligheden for en fantastisk sexoplevelse lige når du har lyst, samt hvor dybt du ønsker, imellem 2,5 og 15 cm.

Dens justerbare vinkel skaber også en øget mulighed i forhold til den/de stillinger du foretrækker og med dens fjernbetjening.

Får du muligheden for at styre hastigheden, så den passer til din nydelse.

Detaljer

 • Materiale: Metal og ftalatfri silikone
 • Størrelsen på maskinen: 48 cm lang og 46 cm i højden
 • Vægt: 12,6 kg
 • Dildoen: 20 cm lang og 3,8 cm i diameteren
 • Dybden af penetreringen: 2,5 cm – 15 cm.
 • Hastighed: 0 – 280 omdrejning pr. min.
 • Medfølger: Værktøj til at samle maskinen, adapter og en opbevaringstaske

Sexmaskine

F-Machine Pro 3 Sexmaskine er en af de større maskiner både i motoren og i størrelse.
Prisen på F-Machine Pro 3 Sexmaskine, ligger i den dyrere ende, men på grund af dens design og materiale, er den utrolig stabil og holdbar.

Kort sagt, maskinen kan give dig og din partner mange spændende oplevelser i flere år.

Visuel repræsentation

Ved første øjekast, ser denne sexmaskine avanceret ud i forhold til at skulle samle den, derudover udstråler den ikke ligefrem en romantisk aften med ”The One” men derimod en maskine som er skabt til selvforkælelse, en fræk hjemmevideo eller måske mellemspil under akten.

Hendes synsvinkel

Det første indtryk

Min første tanke, da jeg så F-Machine Pro 3 Sexmaskine, var at denne maskine skulle være min egen lille hemmelighed, da jeg frygtede om min partner ville føle sig intimideret over den, da dette er den første sexmaskine, vi har haft indenfor dørene. Dette konfliktede en smule med størrelsen på maskinen selvom den var pakket sammen og lå i opbevaringstasken.

Ledningen til strømforsyningen, samt fjernbetjeningen har en god længde, som giver muligheder i forhold til, hvor maskinen kan bruges henne. De materialer som dildoen er lavet af, virker behageligt og indbydende.

Maskinen var utrolig nem at samle, og justere vinklen på. Denne tilgængelighed er med til at øge muligheden for at den hurtig ville kunne sættes op efter en lang dag.

Under anvendelsen som modtager

Onani og forspil

Når man ser på produktet i forhold til forspil eller onani, fungerer den til UG med kryds og slange, da det eneste man skal gøre, er at læne sig tilbage og nyde maskinens magi. Herefter kan man via fjernbetjeningen justere hastigheden, så man enten kommer tættere på eller udsætter orgasmen.

Dette giver fuld mulighed for at udnytte begge hænder til yderligere nydelse. Sexmaskinen giver også øgede muligheder i forbindelse med par leg, hvor ens partner kan forkæle en, indtil han/hun vælger at give en det man virkelig vil have. Dette var med til at give forspillet et extra twist, da jeg aldrig viste hvad han ville gøre i forhold til maskinens hastigheder eller om han ville stimulere mig på andre måder, nu hvor maskinen stod for penetreringen.

Maskinens motor er yderst lydsvag, så man skal ikke være bange for at den, kan høres på den anden side af væggen. Dog skal man være opmærksom på at den summer lidt når man skruer den op mellem de 230-280 omdrejninger per minut. På dette tidspunkt ryger min opmærksomhed fra, om man kan høre maskinen til om alle i kvarteret kan høre mig.

Hans synsvinkel

Det første indtryk

Maskinen virker meget intimiderende, da jeg tænker er det den der skal erstatte mig. Den virker voldsom i forhold til at den skal indgå som en del af vores sexliv sammen. Jeg kunne ikke se mig selv være med når den skulle være med. For bare størrelsen på maskinen og på dildoen kan give de fleste mænd mindreværdskomplekser. Dette blev dog skudt i sænk efter de første par gange vi brugte den.

Under anvendelsen som giver

Forspil

Maskinen er nem at indstille i forhold til hastigheden, og giver en øget kontrol over situationen, og dette gør det nemmere at fokusere på andre ting end penetreringen.
Denne kontrol gør det også nemmere at nyde øjeblikket og hendes nydelse, både når man ændre på maskinen eller hvis man rør hende rundt på hendes krop.

Maskinen kan også bruges mere aktivt i forspillet eller ved at den vinkles bag hende mens hun giver oral. Denne egenskab virker meget ophidsende, og giver en større lyst til den efterfølgende sex.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here