Anmeldelse: Europe Magic Wand Vibrator

226

Europe Magic Wand Vibrator

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Hvis du leder efter en magic wand vibrator, der kan give dig kraftfulde og ikke mindst vanedannende vibrationer, så er det en Magic Wand vibrator som denne, du skal have fat i.

Her får du virkelig en kraftig vibrator, der på grund af det store hoved ikke kun vil ramme klitoris men hele området omkring. Du får derfor en fuldt ud stimulerende oplevelse, der hurtigt vil sende dig direkte mod den ene intense orgasme efter den anden.

Magic Wands blev oprindeligt produceret som et massageapparat til ømme muskler, men er siden hen blevet kendt som en yderst effektiv vibrator, der kan løsne du mere intime muskler.

Forkæl dig selv med et sikkert kvalitetsprodukt, der vil kunne tilfredsstille dig igen og igen. Du får nemlig en vibrator, der ikke bare er effektiv, men som også vil give dig mange glæder i mange år frem over.


Opsummering af Europe Magic Wand Vibrator anmeldelse

Skal din næste vibrator være effektiv og ikke mindst have orgasmegaranti. Så er en Europe Magic Wand det helt rigtige til dig. Har du for eksempel prøvet flere forskellige vibratorer uden rigtig at få den stimulering du leder efter? Så vil du med sikkerhed finde det du leder efter med denne Magic Wand fra Europe.

Med 6 forskellige vibrationshastigheder der gør fra 2.800 til 6.000 omdrejninger i minuttet, er du sikret en yderst stimulerende oplevelse, der hurtigt vil få dig helt op og ringe.

Før det bløde silikonehoved over det område der skal masseres og mærk de dybe og effektive vibrationer. Du vil ikke kun føle en stimulering af klitoris men af hele området omkring det følsomme punkt. Det kan kun anbefales at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren for en ekstra stimulerende oplevelse. Efter brug kan du nemt og hurtigt rengøre vibratoren ved at tage silikonehætten af.

Du får et produkt, der er af høj kvalitet og som med sikkerhed kan give dig mange orgasmefyldte stunder i fremtiden. Du skal hverken bekymre dig om opladning eller batterier, da vibratoren blot skal tilkobles en stikkontakt. Og med en ledning på 236 cm har du masser af bevægelsesfrihed, så du kan bruge den magiske vibrator, præcis der hvor det passer dig.

Lad din partner tage styringen over din intime massage eller forkæl dig selv med en ekstra stimulerende hyggestund. Uanset hvad så giver Europe Magic Wand dig en særlig lydsvag vibrator, så dine støn ikke overdøves af en irriterende brummen.

Fordele

  • Fremstillet af silikone, metal og plast
  • Ftalatfri
  • CE-godkendt
  • 6 vibrationshastigheder
  • Brugermanual på bl.a. dansk
  • Vibrator længde: 32 cm
  • Diameter på hoved: 6 cm
  • Vægt: 670 g

Ulemper

 

Hvad er en Europe Magic Wand Vibrator?

En Europe Magic Wand er en vidunderlig vibrator. Den har en meget simpel udformning og enkelt design, der både gør den pæn at se på, men også yderst effektiv i brug. Det store massagehoved består af metal, og har derfor en god vægt. Udover metalhovedet er der sat Europe Magic Wand Vibratoren blød silikonehætte for den optimale komfort, når vibratoren bruges. Det bløde silikonehoved fordeler de kraftfulde vibrationer, så du kan mærke dem både direkte på klitoris samt i resten af det følsomme område rundt om.

Skaftet er langt og lader dig nemt og behageligt styre massagehovedet, så du opnår den helt rette stimulering. På skaftet finder du også et simpelt interface bestående en enkel knap. Her kan du nemt skifte mellem 6 forskellige hastigheder, uden at skulle stoppe for den pirrende leg.

Europe Magic Wand er danskproduceret og CE-godkendt. Det vil sige, at den lever op til EU-lovgivningens krav i forhold til sikkerhed. Du kan derfor også føle dig tryg, når du bruger vibratoren, og du skal kun bekymre dig om, hvorvidt du kan klare endnu flere intense orgasmer.

Sådan bruger du en Europe Magic Wand Vibrator

Selvom en Europe Magic Wand kan se lidt voldsom ud ved første øjekast, så bare rolig. Den er nem og enkelt at bruge, og du vil ikke fortryde det, når du først starter de intense vibrationer. Du holder om skaftet, mens du styrer det store massagehoved over det område, som du ønsker at stimulere. For at styre de forskellige vibrationshastigheder bruger du den knap, der sidder på skaftet. Her kan du enten skrue op eller ned.

Det simple design gør, at du helt uden at skulle kigge, kan styre vibrationerne. På den måde kan du helt uforstyrret opnå et intenst klimaks, der helt sikkert vil blive vanedannende. Du skal heller ikke bekymre dig, om der er nok strøm på vibratoren, om du har fået den opladt, eller om du har nok batterier. Du skal blot tilslutte apparatet i en stikkontakt, og så er du klar. Det kan godt tage lidt tid at vænne sig til ledningen, men den er til gengæld ekstra lang. Faktisk er den hele 236 cm lang, og der skulle derfor være god mulighed for at nå fra en stikkontakt og hen i sengen.

Du kan med fordel bruge Europe Magic Wand alene for en ekstra stimulerende hyggestund. Men du kan også tage den med, når du er sammen med din partner. Det vil med garanti sætte gang i et yderst pirrende forspil. Efter brug kan du fjerne silikonehætten for nem og grundig rengøring.

Hvorfor skal jeg have en Europe Magic Wand Vibrator?

Det korte svar er, fordi den er magisk! Men særligt fordi du får et virkelig godt kvalitetsprodukt, som er yderst effektivt, og som vil kunne holde dig glad i mange år frem. Er du dog helt ny, når det kommer til at bruge klitorisvibratorer eller andre former for vibratorer, kan det være du skal starte med en mindre udgave. Europe Magic Wand giver virkelig kraftfulde vibrationer, og er på den måde perfekt til dig, der skal have ekstra dybe og stimulerende vibrationer for at opnå klimaks.Europe Magic Wand Vibrator

Med en Europe Magic Wand i sengen har du mulighed for at give dig selv den ene orgasme efter den anden. Vibratorens tyngde sammen med de effektive vibrationer giver den perfekte stimulering af klitoris samt hele området omkring. Du vil derfor opleve en mere komplet stimulering, end ved en almindelige klitorisvibrator, der kun fokuserer på selve klitoris.

Europe Magic Wand er derudover også perfekt til ømme muskler, og kan derfor være meget mere end bare en vibrator. Den veltrængte massage kan med rette udvikle sig til en mere intim massage. Giv dig selv en pirrende oplevelse eller lad din partner styre hvor massagen skal føre hen. Med en længde på 32 cm har du et langt skaft, så du nemt og komfortabelt kan nå alle de rigtige steder. Længden gør den også behagelig at holde om over længere tid ved stimulering af klitoris.

Forkæl dig selv eller din partner

En Europe Magic Wand er et must-have for enhver single kvinde. Det vil give dig muligheden for at tage komplet styring over dine orgasmer og sørge for, at du er fuldstændig tilfredsstillet. Den store og kraftfulde vibrator er yderst effektiv på grund af det store massagehoved, der fordeler vibrationerne, så de rammer både rigtigt og dybt. Men trods den store størrelse og kraftfulde virkning, er den overraskende lydsvag.

Vibratoren kan med fordel også bruges under forspil sammen med din partner. Skift mellem de 6 forskellige vibrationshastigheder for at opnå den helt rigtige stimulering. Du kan for eksempel lade din partner tage styringen over den magiske vibrator. Herefter kan du bare læne dig tilbage og nyde den intime og ikke mindst stimulerende massage.

Uanset om du bruger Europe Magic Wand alene eller sammen med din partner, vil du med garanti opleve en intim stimulering, du sjældent har prøvet før. Har du stor erfaring med vibratorer, kan vi næsten garantere, at denne er den mest kraftfulde, du har prøvet. Hvis du ikke tror os, må du jo teste det på din egen eller din partners krop.

Samlet vurdering af Europe Magic Wand Vibrator

Med Europe Magic Wand vibratoren i natbordsskuffen er du aldrig langt væk fra en dejlig og intens orgasme. Den effektive vibrator vil hurtigt sende dig direkte mod et vanedannende klimaks. Med 6 forskellige vibrationshastigheder, der varierer mellem 2.800 og 6.000 omdrejninger i minuttet, har du virkelig noget at se frem til.

Derudover får du et kvalitetsprodukt, der er produceret i Danmark, og som er CE-godkendt. På trods af de kraftfulde vibrationer er Europe Magic Wand overraskende lydsvag. Den er meget mindre støjende end mange andre magic wands på markedet. Så du skal ikke bekymre dig om nysgerrige naboer, og kan bruge den skønne vibrator flere forskellige steder.

Vibratoren har et enkelt og stilrent design, der gør, at den ser meget tilforladelig ud. Skulle den ligge fremme, når der kommer gæster på besøg, kan du jo altid prøve at forklare, at det er et massageapparat til ømme muskler. Om de hopper på den, er dog ikke helt sikkert. Men de enkle design gør den ikke bare flot at se på. Det er også med til at gøre den nem at bruge. Det enkle interface med kun én knap gør, at du nemt og hurtigt kan skrue op og ned for vibrationerne. Også selvom du er travlt beskæftiget med de intense vibrationer.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here