Anmeldelse: Dame Products Pom Fleksibel Klitoris Vibrator

35

 

 

Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator – Opsummering

Det er et produkt, som man har lyst til at nævne videre til sine veninder, for at de kan få en ligeså god oplevelse med produktet og dermed undgå at spilde penge på vibratorer, som ikke er garanteret at være gode.

Hvis du leder efter en magisk oplevelse for både dig selv og din partner, og hvis du har budgettet til det, så er dette produkt helt klart en vinder!

Jeg vil derfor gerne give produktet 4 ud af 5 stjerner!

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af klitoris vibratorer?

Tjek vores guide til klitoris vibratorer her

 


 

Beskrivelse af Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator Har du brug for lidt ekstra selvforkælelse? Eller leder du en efter en ny vibrator, der kan tilfredsstille dine behov? En lille og kompakt men kraftig vibrator? For så er du kommet til den rette anmeldelse, af et super godt og effektivt produkt, som du helt sikkert vil få stor glæde af! Jeg har i denne omgang testet denne POM fleksibel klitoris vibrator, som jeg føler har været en gave til mig som kvinde. Jeg har afprøvet produktet utallige gange, både alene og i selskab af min partner, og vi har begge nydt at have den med i sengen!

POM Fleksibel Vibrator modtages i en lille diskret pakke, som egentlig ser meget professionel og kompakt ud, hvor der også følger en lille stofpose med, som gør det muligt at gemme den væk, så det er lidt mere sikret.

Den er fin og lille og er rigtig blød at røre ved, da den er lavet af silikone betræk. Produktet fåes i flere forskellige farver, hvilket også gør det lidt mere personligt, at du kan vælge lige den farve, du synes passer bedst til dig og resten af dit sortiment af legetøj. Jeg fik selv min i en flot turkisblå farve, som passer meget godt til mig.

Ved første øjekast af produktet  så den ikke ud af meget, fordi den er så lille og ser ret simpelt ud, men den overraskede mig meget, da jeg fik tændt for den, for den har faktisk 10 forskellige, meget kraftfulde vibrations niveauer. Det var rigtig godt at have så mange forskellige muligheder at vælge imellem. Det gør det nemt at finde noget der føles godt for en.

Den er opladelig, hvilket jeg foretrækker mit sexlegetøj er, da der ikke er noget værre end hvis man bliver nødt til at skifte batterier hele tiden.

Fordele

  • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
  • Lille og kompakt
  • Stofpose til opbevaring medfølger
  • Lydsvag
  • Vandtæt
  • Rejsevenlig
  • Stimulerer klitoris målrettet og perfekt

Ulemper

  • Dyrt produkt
  • Knapperne til at styre styrken mednsidder uhensigtsmæssigt, så man nemt kan komme til at trykke på dem, når man holder om vibratoren
  • Vibrationerne kan være lidt hårde for hånden, når man holder om vibratoren

 


 

Min personlige oplevelse

Dame Products POM Fleksibel Klitoris VibratorJeg var positivt overrasket over produktet allerede efter første gang jeg brugte vibratoren. Den virkede effektivt, og har efterfulgt ført til mange lange orgasmer, hvilket en vibrator ikke har gjort for mig før. Det overraskede mig meget, og fik mig derfor til at anvende den hver aften også i selskab med min partner, som var glad for at opleve at jeg fik en så intens orgasme.

Min partner var også med til at undersøge de forskellige funktioner og sammen fandt vi stor glæde i de forskellige muligheder som produktet gav, og han sammenlignede det også med nogle andre produkter, som vi udforsket sammen, og der nævnte han selv, at han meget bedre kan lide POM’s vibrator. Som jeg også skrev ovenover under ulemper, så var det dog svært at holde på vibratoren uden at komme til at ramme knappen, som skifter på styrken meget uventet. Dette kan godt ødelægge det for en, hvis man er godt i gang og er tæt på klimaks.

Så hvis man kan være opmærksom på, hvordan man holder på den og ignorerer den mærkelige følelse i hånden, så er det et perfekt produkt, der fører dig til en intens og dejlig orgasme. Udover det har min personlige oplevelse med POM fleksibel klitoris vibrator været rigtig god og det er et produkt, som jeg kommer til at få god brug af i fremtiden Jeg er især glad for de skift af vibrationer, som den kommer med, da det altid kommer an på hvilke stemning man er i.

 

Sådan anvendes produktet

Vibratoren er nem at tage i brug og kan nemt oplades via det medfølgende opladekabel. Udover det holder batteriet godt på den, så man slipper for at den pludseligt går uventet ud efter kort tid.

Vibratroren er formet således, at den mere spidset formet ende rammer klitorissen, hvilket gør det nemt at placere produktet, så den rammer det helt rigtige sted. Den ligger også godt i hånden, da den cirka er på størrelse med ens håndflade, så den er nem at styre og holde om.

Derefter har den 10 forskellige vibrationer, som man kan tage i brug, hvor styrken også kan sættes op og ned efter eget valg.. Nogle meget ekstreme, men hvis man bare finder den rette, kommer det til at virke perfekt. Knappen foran er nemlig til at tænde og skifte vibrationer, hvor at de to knapper bagpå styre tempoet på vibrationerne. Det er derfor nemt at bruge produktet, og der behøves ikke den store guide til brug af vibratoren.

 

Anbefalet til

Jeg vil helt klart anbefale POM fleksibel klitoris vibrator til de fleste kvinder, som leder efter den rigtige vibratoer til en intens og længerevarende orgasme, og som er villig til at betale den lidt højere pris, for et godt produkt.

Den kan også være egnet til de mænd, som ønsker at købe en fin lille gave til sin partner, for at forkæle hende i sengen og ham selv, da produktet som sagt også fungere godt i selskab med en partner. Det vil helt sikkert skabe det ekstra “spice” i soveværelset, som man nogle gange godt kan mangle.

 

Det siger andre kunder

På de anmeldelser som jeg har læst om produktet, har andre kvindelig bruger haft meget samme holdning til den, som jeg. Nemlig det med at den er lille og praktik samt blød og nem at have med at gøre. De har også haft succes se med at have den med i sengen, da partneren også har fået noget ud af det.

Samtidig med det, så er det virkelig smart at sådan en vibrator er opladelig, da det som sagt gør det hele en del nemmere. Så alt i alt er det et fantastisk produkt, som ikke kun jeg kan skrive under på, men også andre kvinder, som har fundet denne vibrator magisk og intens.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here