Eva vibrator anmeldelse
EVA Håndfri Vibrator
Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
alor dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsumering af EVA fra Dame Products anmeldelsen:

EVA fra Dame Products er en meget unik vibrator, der er skabt til at stimulere hendes klitoris, mens der dyrkes sex.

Det er faktisk den første 100% håndfrie klitoris vibrator, der har fundet vej til markedet.

EVA skal ganske enkelt blot placeres på klitoris og de to fleksible “vinger” skal dernæst placeres på indersiden af hendes ydre kønslæber.

De to “vinger” skubber en kende udad og imod kønslæberne, hvilket sikrer, at vibratoren vil holde sig selv på plads i så lang tid, som det er krævet for den, at den skal være på plads.

Samtidig er den vanvittig lækker, fordi den er vandtæt.

Så hvis du virkelig vil have en vidunderlig klitoris vibrator så er EVA fra Dame Products et super godt valg!

 

 


Tre forskellige vibrationsmuligheder

Hvis du vælger at investere i en EVA fra Dame Products, så vælger du samtidig at investere i en vibrator, der kommer med intet mindre end tre forskellige vibrationsmuligheder.

Du kan nemt og enkelt styre disse vibrationsmuligheder fra en lille knap, der er placeret på fronten af vibratoren. Som følge af dens størrelse og den måde, den er konstrueret, så har du og din partner mulighed for at bruge den i et væld af forskellige stillinger – og størrelsen og placeringen af vibratoren er desuden også med til at sikre, at den giver både gode og præcis stimulationer.

 

Vandtæt – kan bruges i badet

EVA fra Dame Products er fremstillet i en fornem form for medicinsk silikone, der sikrer, at den er 100% vandtæt, hvorfor du sagtens kan have selskab af din Dame Products EVA i badet, hvad end der er tale om en tur under bruseren eller du derimod ønsker at tage et dejligt, varmt karbad med din partner.

Endvidere, så skal det naturligvis også nævnes, at det er uhyre nemt at rengøre sin EVA efter endt brug, da det ikke kræver andet end sexlegetøjsrens og en efterfølgende tur under varmt vand, hvor den skylles godt igennem.

Omtalt i store, internationale medier

Som tidligere nævnt, så er EVA fra Dame Products den første 100% håndfrie klitoris vibrator på markedet. Derfor er den også blevet et uhyre stort hit i store dele af verden, hvilket blandt har resulteret i, at den er blevet omtalt i nogle af de største, internationale medier, hvilket blandt andet inkluderer både Huffington Post, Buzz Feed, Cosmopolitan, Wired og en lang række af øvrige medier.

  • Materiale: Medicinsk silikone
  • Ftalatfri: Ja
  • Størrelse: 5,7 cm. samlet set. 3 cm. over bredeste sted på vibratoren.
  • Vandtæt: Ja
  • Batteritype: Genopladelig via USB (medfølger)
  • Vibrationsniveau: 3 forskellige vibrationsindstillinger
  • Lydniveau: Lydsvag

Læs mere om produktet og køb det billigt og diskret her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here