Anmeldelse: CELLMATE – App styret kyskhedsbælte

117

CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte RegularCELLMATE App Styret Kyskhedsbælte Long

Forhandler Model
sinful Tjek prisen her
(regular)
sinful Tjek prisen her
(long)

Denne app styret kyskedsbælte fra CELLMATE er helt unik og den første af sin slags på markedet. Den giver din partner fuld kontrol over dig, eller lader dig styre, hvornår din partner skal spærres inde eller luftes.

Ved at styre kyskhedsbæltet via den gratis app, kan du låse og åbne bæltet. Her kan du også bestemme, hvem der har lov til at låse bæltet op og indstille tiden for, hvornår det app styret kyskhedsbælte selv åbner.

Den gode pasform gør, at den frække leg kan fortsætte over dage, uger eller endnu længere. Det er kun jer og jeres fantasi, der sætter grænsen for denne pirrende leg. Brug CELLMATE kyskhedsbælte alene og over lang tid for en fantastisk stimulerende oplevelse eller brug det sammen med andet BDSM udstyr.

Uanset hvordan legen udspiller sig, vil I have mulighed for at udnytte en masse smarte funktioner med dette app styret kyskhedsbælte fra CELLMATE.

Et pirrende kyskhedsbælte kan være det perfekte redskab til jeres frække leg, og vil passe perfekt ind i jeres samling med andet BDSM udstyr.


CELLMATE – App styret kyskhedsbælte regular

CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte Regular

Tjek prisen her

Opsummering af det app styret kyskhedsbælte CELLMATE

Dette kyskhedsbælte fra CELLMATE er til dig, der ønsker den ultimative følelse af at være indespærret og i din partners fulde kontrol. Det app styret kyskhedsbælte kan kun åbnes med appen. Der er altså ikke nogen nødløsning eller manual åbning på selve kyskhedsbæltet. Det kan selvfølgelig være en smagssag, om man finder dette skræmmende, eller om man synes det lyder ekstra pirrende.

Hvis du hopper med på den intense leg, får du dog også mulighed for at mærke en lækker pasform og opleve et stilfuldt design. Lige så snart du har vænnet dig til at bærer bæltet, kan du faktisk bære det, i præcis så lang tid du ønsker det. Du kan sove med det, og du kan også have det på i bad. Derudover er der selvfølgelig også et hul i bunden, hvor urinen kan løbe ud.

Alt i alt får du et virkelig effektivt kyskhedsbælte, der gør, at I kan tage den frække og pirrende leg med dominans, magt og afstraffelse til det næste niveau.

Fordele

  • Kyskhedsbælte der kan låses og åbnes med app
  • Fremstillet af polykarbonat i høj kvalitet
  • Appen er gratis
  • Appen fungerer til Android og iOS
  • Fås i to størrelser (regular/long)
  • Kan bruges i lang tid på grund af god pasform
  • Stænktæt (kan bruges når du er i bad)
  • Kommer med to udskiftelige bagringe

Ulemper

  • Brugermanual er på engelsk

CELLMATE – App styret kyskhedsbælte long

CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte Long

Tjek prisen her

Tæm din partner med CELLMATE kyskhedsbælte

Med et kyskhedsbælte kan du låse din partners ædle dele inde. På den måde bliver han total hjælpeløs og ude af stand til at svare igen på dine lokkende blikke. Når det app styret kyskhedsbælte er sat på, kan det faktisk være helt vidunderligt smertefuldt at få rejsning.

Dine frække bevægelser og pirrende tilnærmelse vil være til stor frustration for bæreren af kyskhedsbæltet. Men det vil samtidig give en vild intens og stimulerende følelse.

Med bæltet kan du nemlig have fuld kontrol og bestemme, hvornår vilddyret må blive lukket ud af sit bur. Hvis du er rigtig streng, lader du ham være indespærret i flere dage, mens du hele tiden sørger for, at han er i pirrende smerte.

Hvis legen skal tages til nye højder, kan det app styret kyskhedsbælte også bruges ved en fræk BDSM seance. Her kan du også inddrage reb eller håndjern. Eller måske en pirrende flogger hvis den uartige slave ikke opfører sig ordentligt. Kort sagt er der rig mulighed for at skabe en pirrende og stimulerende leg, der fortsætter, præcis så lang tid som du ønsker det.

God pasform for masser af legetid

CELLMATE kyskhedsbælte har et ergonomisk design. Det vil sige, at den er udformet, så den passer så godt som muligt til din anatomi. Designet gør derfor også, at du vil opleve en virkelig god pasform, når du bruger det app styret kyskhedsbælte.

CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte LongDenne pasform er også ret vigtig. Ønsker I at strække den frække leg over flere dage eller måske endda flere uger. Så er det vigtigt, at kyskhedsbæltet også er til at have på i så lang tid. Og det er det faktisk!

Det gode design gør, at du faktisk godt kan sove med den på. Det kan selvfølgelig godt tage lidt tid, før du har vænnet dig helt til at have den på 24 timer i døgnet. Men den gode pasform gør, at det faktisk går rigtig hurtigt med at vænne sig til den.

Og endnu bedre er det, at den kommer i to størrelser. På en måde kan du vælge den størrelse, der passer dig bedst.

Du kan enten få CELLMATE kyskhedsbælte i regular eller long. Regular har en indre diameter på 3,5 cm og en længde på 9,5 cm. De to bagringe du får med, har en indre diameter på henholdvis 4,7 cm og 5,1 cm. Vælger du størrelse long, får du derimod en længde på 12 cm. Den indre diameter på både bur og bagringe er den samme ved long udgaven.

Et smart app styret kyskhedsbælte

Det der er virkelig revolutionerende ved CELLMATE kyskhedsbælte, er selvfølgelig den app styret egenskab. Ved at der er tale om et app styret kyskhedsbælte, får du virkelig meget mere at lege med.

Appen er gratis, og hedder Qiui. Du kan hente den til både Android og iOS styresystemer. Så alle kan altså lege med. Når du har hentet appen, kan du komme i gang med at bruge kyskhedsbæltet.

Bæltet kan kun åbnes med appen. Der er altså ikke nogen sikkerhedslås på selve kyskhedsbæltet. Det kan virke skræmmende for nogen. Mens andre synes, at den totale lukning er virkelig pirrende.

På appen kan din partner låse bæltet, men de kan også bestemme, hvem der får lov til at åbne den igen. De kan derfor gøre sådan, at det kun er dem, der har magten til at låse dig fri. Der er derfor tale om total kontrol, hvilket er virkelig frækt, når først du er låst inde.

Du kan også sætte en bestemt tid på kyskhedsbæltet. Herefter vil det forblive låst i minutter, timer, dage eller endda måneder.

Selvom du har prøvet et kyskhedsbælte før, vil du altså få en helt ny oplevelse med dette CELLMATE kyskhedsbælte. Den intense indelukkethed, den komplette afmagt og den lækre pasform er alle egenskaber, der vil gøre din oplevelse til noget helt særligt.

Enkelt og stilfuldt design

CELLMATE kyskhedsbælte er ikke bare en succes på grund af den gode pasform og den smarte app. Nej, kyskhedsbæltet kan altså også noget rent designmæssigt.CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte Long

Kyskhedsbæltet har et meget enkelt og stilfuldt design, der endda også ligner en stor lås. Det vil helt sikkert gøre noget ved dig, når du bærer det. Designet er i mørke grå eller sorte nuancer, og du har ikke nogen klodset hængelås til at hænge.

Designet gør det også nemmere for dig, hvis du skal bære det, mens du er ude. Kyskhedsbæltet fylder nemlig ikke for meget, og kan derfor også gemmes bag et par løse bukser.

Nederst i bunden har du et lille hul. Her kan urinen passere. Alle funktionerne som kyskhedsbæltet skal have, bliver udført let og elegant i det simple og maskuline design. Der er virkelig tale om et app styret kyskhedsbælte, hvor design og funktion går op i en højere enhed.

Parleg med dominans, magt og afstraffelse

Et kyskhedsbælte som dette fra CELLMATE er den perfekte tilføjelse til jer, der allerede har stor erfaring, når det kommer til den frække og pirrende leg med dominans, magt og afstraffelse.

Kyskhedsbæltet giver din partner fuld kontrol over dig. Du vil være total magtesløs, og rejsning er helt umulig med det hæmmende bælte. Du vil altså ikke have mulighed for at få den tilfredsstillelse, du hungrer efter, før du får lov.

Den pirrende leg kan fortsætte, lige så lang tid din partner vil, og kan kombineres med diverse udstyr inden for verdens BDSM. Skal legen gøres endnu mere kinky, kan din partner også bruge reb, håndjern, flogger, blindfold eller gag-ball. Du kan hurtigt blive sat total ude af kontrol og være i din partners frække hænder.

Samlet vurdering af CELLMATE kyskhedsbælte

Den samlede vurdering af CELLMATE kyskhedsbælte er, at der er tale om et helt unikt sexlegetøj. Er du vild med tanken om at være i din partners totale kontrol, så er det dette kyskhedsbælte, I skal vælge. Det app styret kyskhedsbælte giver din partner mulighed for at bestemme præcis, hvor lang tid du skal være indespærret. Og uden deres tilladelse kan du ikke komme ud.

Kyskhedsbæltet er perfekt til dig, der godt kan lide en længere tur i buret. Du vil nemlig opleve en virkelig god pasform, når du bruger det. Kyskhedsbæltet er ergonomisk designet, og kommer i to forskellige størrelser. Du får derfor de bedste betingelser for en behagelig pasform, så du kan lide i flere dage eller uger.

Brug det app styret kyskhedsbælte til at skabe et pirrende og langt forspil eller brug det til en fræk aften sammen med andet stimulerende BDSM udstyr. Det er hvert fald muligheder nok med et CELLMATE kyskhedsbælte.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here