Anmeldelse: BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

224

BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt anmeldelsen:

Fordele

  • Mulighed for at designe partneren præcis efter ønske
  • Onanikoppen virker robust og føles meget behagelig at bruge – også uden VR brillerne
  • Lyden i høretelefonerne er god og Onanikop og høretelefoner kan bruges uden skærmen
  • Medfølger app: BKK3D

Ulemper

  • Prisen
  • Kvaliteten af VR brillerne er ikke særlig god
  • Kontakten mellem briller og onanikoppen skal opgraderes, før den giver den lovede oplevelse.
  • Der bliver for meget “fjernbetjening” ved at styre knapperne på onanikoppen til, at man kan koncentrere sig om Virtual Reality oplevelsen.

 

Anmeldelse

BKK Cybersex CupBKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt virker ved at skabe illusionen af, at have sex med en virkelig partner.

Man designer partneren med hår- og hudfarve, bryststørrelse, kønshår eller glat, og ideen er så, at der er forbindelse mellem det man ser og onanikoppen.

Når man støder i koppen, ser man partneren bevæge sig og hører hende stønne. Man kan se hende i øjnene og se ophidselsen i hendes ansigt.

Når hun kommer kan man både se og høre det, og der er flere muligheder for at designe, hvordan hun bevæger sig og om hun stønner, skriger eller begge dele.

Med knapperne på onanikoppen kan man styre hvor højt, hun stønner, hvor ophidset hun er, og hvornår hun får orgasme, mens man har sex med sig selv.

Design

Designet på onanikoppen er flot og ret “sexet”. Man er ikke i tvivl om, at det er beregnet til “voksenleg”. Materialet er sort gummibeklædt plastik og virker robust og “dyrt”.

Indersiden er i blødt og behageligt siliconemateriale med en udtagelig sleeve. Designet på brillerne er ikke lige så heldigt. Tankerne ledes mere hen på dykkerbriller end sexleg. Materialet på brillerne er plastik og virker skrøbeligt og billigt.

Funktion

Skærmen inde i VR brillerne er på det jævne med rimelig opløsning. Ikke prangende, men OK. Det er lidt som at se en tegnefilm, men hvis man plejer at onanere til forskellige sex cartoons, som findes på diverse internetsider, er det helt ok. Lyden er overraskende god og absolut et plus.

Onanikoppen fungerer rigtig godt og modsat brillerne får man indtryk af høj kvalitet. Kræver en god, vandbaseret glidecreme, f.eks. “Aquaglide” – en personlig favorit. Koppen kan bruges alene uden brillerne, og fungerer glimrende som onanihjælper. Sleeven kan tages ud og er let at rengøre efter brug. Evt. kan man bruge et kondom sammen med den

Oplevelsen

Virtual Reality effekten er ikke helt god, som om softwaredelen trænger til opgradering, hvilket gør det lidt svært at leve sig ind i oplevelsen. Billedet er egentlig OK, men når man drejer hovedet, er der en lille forsinkelse før billedet følger med, så bevægelsen er lidt hakkende.

Der er ret stor forsinkelse mellem hvad der sker i koppen og lyd og billede i VR brillerne – og det er netop formålet med produktet at give et helhedsindtryk af et rigtigt samleje.

Og så er jeg slet ikke til princippet med, at kontrollere partneren med en fjernbetjening. Oplevelsen kræver, at man styrer partnerens reaktioner med knapperne på onanikoppen, og for mig ødelægger det fuldstændig illusionen. Ud over at det er svært at give sig hen, når man hele tiden skal have fokus på “fjernbetjeningen”.

Men lyden er god. Hvis man slukker for skærmen og bare bruger høretelefonerne, får man efter min mening en meget mere ophidsende oplevelse. Dette trick gør også, at der er mindre forsinkelse mellem onanikop og lyd. Måske fordi der er mindre data at bearbejde. Hvis man bliver tændt af partnerens stønnen og orgasmeskrig, fungere produktet langt bedre på denne måde – men det er stadig ikke prisen værd.

Det skal siges at den medfølgende gratis APP: BKK3D er utrolig nem at navigere i.


 

Konklusion

Samlet set kan BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt ikke anbefales. Ideen er god, og måske kan teknologien med tiden blive god nok til, at et lignende produkt kan fungere, men i den nuværende version lever produktet ikke op til det lovede.

VR brillerne er i for dårlig kvalitet. For 899,- kr. burde man kunne forvente meget mere. Onanikoppen i sig selv er god, men til den pris kan man finde langt bedre produkter på markedet.

Det er dog første gang, jeg har haft oplevelsen af, at onanere til lydene af en kvindes stønnen, og det er ret ophidsende. Hvis der kommer et nyt produkt på markedet, hvor der udelukkende er fokuseret på lyd, kunne jeg sagtens være interesseret. Så selvom oplevelsen BKK Cybersex Cup Virtual Reality var lidt skuffende, er der bestemt potentiale i ideen.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here