Anmeldelse: Bathmate HydroXtreme9 Penispumpe

105

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
MShop logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Bathmate HydroXtreme9 Penispumpe – Opsummering

Bathmate HydroXtreme9 er en vand-penispumpe, der kan benyttes i badet med henblik på at øge og intensivere mandens erektion samt evt. forlænge samme. Pumpen skaber et vakuum omkring penis, der straks giver manden en kraftig og hård erektion. Den kan bruges inden sex eller samleje, og anbefales især til mænd som ønsker en hårdere og længere erektion.

Pumpen passer til de fleste mænd og penisstørrelser, og henvender sig måske specielt til den øvede bruger af penispumper. Der er her tale om et kvalitetsprodukt med lækkert tilbehør og en flot ”kuffert” med hængelås, hvilket også afspejles af en relativ høj pris på ca. 1.500 kr.

Ud af 5 stjerne hvor 5 er bedst, vil jeg give Bathmate HydroXtreme9 4 stjerner. Jeg kan ikke give den 5 stjerner, da jeg intet har at sammenligne med. Jeg har dog på fornemmelsen, at dette er et produkt i absolut top-kvalitetsklasse ift. konkurrerende produkter.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af penispumper?

Tjek vores penispumpe-guide her

 


 

Kort beskrivelse af Bathmate HydroXtreme9

hydro penispumpeFå en større og mere intensiv erektion umiddelbart efter brug af en penispumpe. En penispumpe er et apparat, typisk et rør, som du fører over penis for at skabe et vakuum. Vakuumet skaber et undertryk og sug, der øjeblikkeligt øger størrelsen på penis, og det bliver derved nærmest umuligt at undgå at få en virkelig kraftig erektion.

Det siges, at udover at intensivere hårdheden af erektionen, så kan en penispumpe også være med til at forlænge selve erektionen hos mænd, der eventuelt kan have problemer med dette.

De fleste penispumper lover ikke, at penis nødvendigvis bliver længere eller større permanent. Derimod kan det give en her og nu effekt, hvis du f.eks. til tider kan opleve problemer med rejsning/erektion, eller blot ønsker et ekstra krydderi til dit sexliv.

Fordele

  • Super god kvalitet
  • God video og teksvejledning til brug
  • Smart pumpesystem, der giver stor fleksibilitet og nøjagtighed i vakuum
  • Enormt effektiv – stort vakuum.
  • Plads til både små, almindelige og store penisstørrelser.
  • Medfølger lækker ”kufftert” og lille hængelås – god detalje.

Ulemper

  • I den dyre ende – omkring 1.500-1.600 kr.
  • Ibrugtagen kræver, at man bruger tid på at læse vejledning eller se videoguide, da det ikke umiddelbart helt giver sig selv hvad og hvordan apparatet fungerer.
  • Er ganske stor og en lille smule uhandy i starten
  • Kræver at man bruger den i et bad og med vand, hvilket kan være ubekvemt, hvis man f.eks. vil bruge den lige spontant inden et samleje.

 


 

Min personlige oplevelse

hydro penispumpeDet er for mig personligt første gang, jeg stifter bekendtskab med en penispumpe. Da jeg lærte, at Bathmate HydroXtreme9 er en ekstra kraftig penispumpe evt. for øvede brugere, så blev jeg en smule nervøs. Det tog mig ca 5-10 minutter lige at sætte mig ind i de forskellige dele, læse vejledning og se videoguiden.

Jeg havde egentlig ikke ”brug” for et bad, men for at afprøve Bathmate HydroXtreme9, er det nødvendigt, at der er vand i pumpen, hvilket klart fungerer bedst i et bad. En lille smule ubekvemt rent praktisk og i spontane situationer, men dejligt hvis det kan kombineres med et planlagt varmt bad, hvor der er ekstra tid til leg.

Da alt var klargjort kunne testen gå i gang. Helt uden forventninger tager jeg pumpen i brug, og i første forsøg gør jeg et eller andet galt. Der kommer ikke ordentlig vakuum, og jeg får pumpet næsten alt vandet ud, førend jeg indser, at jeg må starte forfra og lige gennemgå vejledningen en sidste gang.

Andet forsøg med Bathmate HydroXtreme9

Enkelte justeringer og klar til forsøg nummer to. På dette tidspunkt er der intet ophidsende over situationen, så ingen erektion eller udsigt hertil. Jeg får fyldt pumpen, indsat penis og begynder at benytte håndpumpen for at øge trykket. Så skal jeg lige love for, at der kommer smæk for skillingen!

Det er ganske enkelt helt umuligt ikke at få en kraftig erektion, når trykket øges. Dette giver en helt speciel og god oplevelse af en virkelig hård og intens erektio

n. Sandsynligvis på ingen måde, hvorpå der kan opnås orgasme (i hvert fald ikke hvad jeg oplevede), men en hidtil uprøvet fornemmelse af hård og stor (relativt) penis.

hydro penispumpe

Under testen var der absolut plads til at øge trykket yderligere, men dette var simpelthen ikke muligt for mig. Måske fordi jeg er nybegynder og ikke øvet i disciplinen, men havde jeg fortsat, var det vendt fra lækker hård erektion til i stedet en ubehagelig.

Det er bestemt en pirrende fornemmelse under og efterfølgende, og lækkert var det også at fuldføre erektionen til klimaks.

Jeg kan helt sikkert godt se for mig, at dette kan give en masse bonus for dem som kæmper lidt med at få en kraftig erektion eller eventuelt holde erektionen over længere tid.

Jeg ser nogle udfordringer i, at produktet kun kan benyttes med vand, og jeg er i tvivl om mænd, som ikke oplever erektionsproblemer, vil kunne få en større værdi ud af produktet.

 

Det praktiske

hydro penispumpeBathmate HydroXtreme9 er en større og kraftigere udgave af den populære Bathmate Hydroserie. For kendere, så kan HydroXtreme9 opnå helt op til 35% større vakuum end Hydro7 udgaven.

Bathmate HydroXtreme9 kommer i en virkelig flot sort og diskret lille ”kuffert”, hvor der endda medfølger en lille hængelås, så den kan gemmes lidt væk og være ens egen lille hemmelighed eventuelt.

Den kommer bl.a. med en smart håndpumpe, som kan bruges til at øge og udligne trykket i penispumpen ret præcist, og alt i alt er førstehåndsindtrykket virkelig professionelt og der oser af god kvalitet.

HydroXtreme9 henvender sig til alle men nok primært til dem som ønsker et ekstra stort vakuum, der kan justeres meget præcist med håndpumpen. Den passer også de helt store penisstørrelser.

Pumpen er beregnet til at blive benyttet i badet, og for at den virker korrekt, kræver det, at pumpen fyldes med vand, hvorefter penis indsættes i pumpen. Vandtrykket lader Bathmate pumpen skabe et stort jævnt vakuum omkring penis, og dette skulle eftersigende være mere effektivt end penispumper, der benytter almindeligt lufttryk vakuum.

Sidst men ikke mindst medfølger der en udførlig guide til, hvordan pumpen skal benyttes, hvilket er enormt rart, hvis man, som jeg er total nybegynder.

 

Anbefalet til

Jeg vil anbefale dette produkt til mænd, der ønsker eller har behov for hjælp til at øge intensiteten og hårdheden af deres erektion, samt evt. forlænge samme.

Jeg vil også anbefale produktet til alle øvrige mænd, der blot er nysgerrige på nye oplevelser inden for sex og sexlegetøj. Jeg tvivler dog på, at mænd uden erektionsproblemer vil få produktet brugt mange gange.

 

Det siger andre kunder

X40 Xtreme
Fantastisk løsning der gør min penis vildt mere fyldig og massiv med den vægt jeg gerne vil ha’. Har brugt X40 i 6 dage og skal love for at resultatet overrasker dag efter dag. Gik lidt for hårdt til den i starten, hvilket afstedkom nogle blå mærker/skjolde men det var fordi jeg pumpede min penis for hurtigt op. Vær tålmodig pump langsomt med pauser inden den bliver banket op på det man føler er maks.”

Alle pengene værd!
Jeg bestilte Hydromax’en for at få øget blodmængden i penis og derved opnå en hårdere og længere erektion. Jeg var selvfølgelig også nysgerrig på, om det i tillæg kunne give et par ekstra cm her og der 😉 Allerede efter første gang jeg brugte den, oplevede jeg en midlertidig større og mere fyldig penis. I dag, efter ca. en uges daglig brug, har produktet resulteret i en hårdere penis, samt erektioner så nemt og ofte som da jeg var teenager. Det tog et par forsøg at få teknikken på plads, men det er utrolig nemt, når man har vænnet sig til det.”

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here