Anmeldelse: Bathmate Hercules 3.0 Penispumpe

464
Bathmate Hercules 3.0 Penispumpe
Bathmate Hercules 3.0 Penispumpe

Bathmate Hercules 3.0 er en penispumpe, der ligesom enhver anden form for penispumpe på det danske marked, er udviklet med det formål at øge størrelsen på din penis. Der er dog noget, der adskiller Bathmate Hercules 3.0 fra de mange andre typer af penispumper på markedet, hvilket blandt andet er, at den kan danne et langt større vakuum om penis, da den bliver brugt i vand. De

t betyder også, at du faktisk har mulighed for at øge størrelsen på penis med mellem 2,54 cm. og helt op til 7,62 cm. med en Bathmate Hercules 3.0.

Find den bedste pris på penispumpen blandt disse forhandlere

Vil du bare finde den billigste forhandler, kan du finde den her

Sådan bruger du en Bathmate Hercules 3.0

Det er ikke synderligt vanskeligt at gøre brug af en Hercules 3.0 fra Bathmate, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at det er noget alle og enhver kan finde ud af. Nedenfor finder du en punkt-for-punkt-guide til, hvordan du skal bruge din Bathmate Hercules 3.0:

 1. Det første du skal gøre er at fylde din Bathmate Hercules 3.0 med vand.
 2. Du skal sørge for at holde på bunden af din Bathmate, så vandet ikke løber ud af ventilen.
 3. Dernæst skal du blot placere penis i Bathmate og trykke den ind mod kroppen, hvilket kommer til at danne et vakuum.
 4. Slip grebet, når du føler, at der er skabt et passende vakuum, hvorefter du blot skal fortsætte dit brusebad som normalt.
 5. Hvis du føler, at Bathmate Hercules 3.0 er ved at løse sig fra sit vakuum, så skal du blot pumpe den yderligere.
 6. Efter cirka 15 minutter skal du blot trykke på udluftningsventilen, hvilket vil resultere i, at den løsner sig fra penis.

Giver ikke permanent virkning

Det er selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på, at en Bathmate Hercules 3.0 ikke vil kunne give en permanent forstørrelse af din penis, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at hvis du sørger for at bruge den ofte og f.eks. inden samleje med din partner, så vil du opleve, at det kan give en rigtig god effekt og det kan have positiv indflydelse på dit sexliv. Der er dog også mange mænd, der opnår en langt mere intens fornemmelse ved såvel onani som samleje efter de har brugt deres Bathmate Hercules 3.0-penispumpe.

 • Materiale: Polycarbonate (plast) såvel som gummi
 • Ftalatfri: Ja
 • Ydre mål: 8,6 centimeter x 29,6 centimeter
 • Indre mål: 5,8 centimeter x 20 centimeter
 • Glidecreme: Vandbaseret

Læs mere om Bathmate produkterne lige her

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here